Şimdi Ara

FORD FOCUS satanların ve alacakların buluştuğu yer. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
761
Cevap
16
Favori
92.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beyler 99 model focus chia forumda beni tanıytan çok sayfamda focus takımı aracın değişimleri göz önünde saklım yok değişenim yok boyamvar aracın bakımları tuzcular ve kent fordta yapılmıs yeni bakımdan cıkmıs 198 binde gecen sene gösterge saatim değişti şimdi led saat var 2005 fI lerde olan saat yani son cıkan focusların saati diyim aracıma garanti veriyorum saatim 10bin km yi gösteriyo gecen sene gaz taktırdım km de 22 krş yakıo şehir içi şehir dışında denemedim 180 le gittiğim için :) yeni f3 istiom o yüzden satılk satılması şart değil benim için 16.500 istiyom bi kusuş aşasına vermem boya isteyen yerleri var görmek isteyen yattığı yeri söylerim bakarlar araç istanbulda ben mamnunum araçtan çıkan yedekleri verilecek
  • [simage][/simage]
    quote:

    Orijinalden alıntı: alptug.55

    ''karaşahin_2008'' araç hakkında detaylı bilgi verir misiniz.araç nerde??

    İşte aracım.
     FORD FOCUS satanların ve alacakların buluştuğu yer.

    Daha ayrıntılı resimler focusclub tr de vardır.Resim eklemeyi çok beceremiyorum.Kusura bakmayın.
     FORD FOCUS satanların ve alacakların buluştuğu yer.

     FORD FOCUS satanların ve alacakların buluştuğu yer.

    İşte nihayet becerdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaşahin_2008 -- 25 Ekim 2010; 15:22:38 >




  • 2006 model FOCUS TREND Stil PAKET. Değişeni yok, muhtelif yerlerde bel altında boya var. 100 Bin km.de LPG' li Otomatik Vites 22.000 TL. Sizce fiyat nasıl arkadaşlar ?
  • 2007-2008 1.6 tdci collection ya da ghia arıyorum.

    Bilginize...
  • Selam arkadaslar 25000 -26000 liraya 2008 üstü yeni kasa focus hb arıyorum.
    km 50 bini geçmemiş olsun lütfen çamurluk vs saylmaz boyadan ama tavan kaput boyasız.
    donanım önemlidir

    sahibinde.comda var bazıları yetişemiyorum hafta sonuna satılıyor.
    ıstanbul k.çekmece
    iletişim telefonum: 05324384056
  • karaşahin_2008... ARACINLA İLGİLENİYORUM.SANA NASIL ULAŞABİLİRİM?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keremekici

    karaşahin_2008... ARACINLA İLGİLENİYORUM.SANA NASIL ULAŞABİLİRİM?

    Özelden yolladım.
  • 2009 ford focus 1.6 hb 115 bg trend 16000 km'de 28500 nasıl fiyat sizce?
  • arkadaşla focus 2 makyajlı kasa arıyorum 2008 2009 2010 yılları modelleri olabilir. siyah renk titanium kasa. kendisi yada çevresinden satıcak birileri varsa bana özel mesaj ile haber verirse çok sevinirim acil arıyorum.
  • Arkadaşlar 2005 focus collection model 30 bin kmde hatasız gümüş gri 22 tl aldım. sizce fiyat nasıl
  • titanym dizel focus sedan arıyorum cıkabilecegiM max miktar 35000 alacagim arac da 70000 kmye kadar olabilir.ayrıca yakında sıfır arac alan arkadasım varsa collection dizel sedan için ne kadar istiyorlar bilgi verirseniz sevinirim.bu arada ilk msjim forumda umarım kural dısı birsey yoktur :)
  • Sıfır dizel cool.sedan metalik 39.000 tl.
  • sıfırlar yenileri gelinceye kadar daha da düşer mi acaba, nisanda gelecek yenileri diyorlar, ellerinde fazla kalırsa mecburen indirirler kanısındayım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erhan850

    arkadaşla focus 2 makyajlı kasa arıyorum 2008 2009 2010 yılları modelleri olabilir. siyah renk titanium kasa. kendisi yada çevresinden satıcak birileri varsa bana özel mesaj ile haber verirse çok sevinirim acil arıyorum.

    Ben yukarıda yazmıştım ama pek ilginizi çekmedi herhalde.Fiyat dahil yazılı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karaşahin_2008


    quote:

    Orijinalden alıntı: erhan850

    arkadaşla focus 2 makyajlı kasa arıyorum 2008 2009 2010 yılları modelleri olabilir. siyah renk titanium kasa. kendisi yada çevresinden satıcak birileri varsa bana özel mesaj ile haber verirse çok sevinirim acil arıyorum.

    Ben yukarıda yazmıştım ama pek ilginizi çekmedi herhalde.Fiyat dahil yazılı.



    hocam ben hatchback istiyordum yazmayı unutmuşum onun dışında senin araban gerçekten çok uygun sedan olması dışında.
  • beyler konuyla ilgili değil ama sorum var.. focus 1 kullananlar araçlardan memnunmu yani çok fazla arızayla karşılaşıyormusunuz..ben 2001 model ford focus ghia kullanıcısıyom yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum.ama araç başıma çok masraf açtı artık YETER dedim yaa .. tamam konforlu araba güvenli ama ben çok sorun yaşadım benim arabada mı problem yoksa herkesin başına mı iş açıyor bilmiyorum..arabanın benzin pompasını yaklaşık 2 yıl önce değiştirdim araba kendi memleketimin dışında bilmediğim yerde stop etti saatlerce sefil oldum küçük bir şehirde sanayide uğraştılar güç bela taktılar saatler sonra halloldu.araçta lpg sistemi var defalarca zaten ondan problem yaşadım yaklaşık 1 yıl önce bulunduğum şehre yaklaşık 400km uzaklıkta olan istanbula gittim fakat tam boğaz köprüsü üzerinde tekledi yine benzin pompasından olduğunu sandığım problem köprünün üzerinde stop etmek üzereydi kaza yapmaktan son anda kurtulduk..istanbulda da kaç defa çalışmamak üzereydi yani marşa basılı tutuyodum öyle çalışıyodu..kendi kendine düzelir gibi oldu en son 1 hafta önce gene kaldı gene benzin pompası yanmış çekiciyle çektirdim en yakın oto servisine götürdüm adamlar pompasını falan değiştirdi 450 tl masraf açtı adamlar az kalsın yanıyomuş araba bile dediler yanii..şu sıralarda sinirimi ABS ışığı bozuyor ford servisinde zaten bakmıyolar araç LPG li diye başka servise götürdüm bilgisayarla sorunu hallettiğini söyledi ama gene yanmaya başladı denedim ABS fren sistemide arızalı yanii..birde dreksiyon sanki ağır gibi yani bazen fazla ağırlaşıyo hidrolik değilmiş gibi oluyo bazen düzeliyo artık bıktım ama bu arabadan inipte sınıfındaki herhangi bir araca binmek kötü olur gibi geliyo çünkü bildiğim kadarıyla sınıfının en rahat aracı artık söyleyecek sözü olan varsa lütfen yazsın herkesde varmı problem arkadaşlar söyleyin bişeyler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayalet-a

    beyler konuyla ilgili değil ama sorum var.. focus 1 kullananlar araçlardan memnunmu yani çok fazla arızayla karşılaşıyormusunuz..ben 2001 model ford focus ghia kullanıcısıyom yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum.ama araç başıma çok masraf açtı artık YETER dedim yaa .. tamam konforlu araba güvenli ama ben çok sorun yaşadım benim arabada mı problem yoksa herkesin başına mı iş açıyor bilmiyorum..arabanın benzin pompasını yaklaşık 2 yıl önce değiştirdim araba kendi memleketimin dışında bilmediğim yerde stop etti saatlerce sefil oldum küçük bir şehirde sanayide uğraştılar güç bela taktılar saatler sonra halloldu.araçta lpg sistemi var defalarca zaten ondan problem yaşadım yaklaşık 1 yıl önce bulunduğum şehre yaklaşık 400km uzaklıkta olan istanbula gittim fakat tam boğaz köprüsü üzerinde tekledi yine benzin pompasından olduğunu sandığım problem köprünün üzerinde stop etmek üzereydi kaza yapmaktan son anda kurtulduk..istanbulda da kaç defa çalışmamak üzereydi yani marşa basılı tutuyodum öyle çalışıyodu..kendi kendine düzelir gibi oldu en son 1 hafta önce gene kaldı gene benzin pompası yanmış çekiciyle çektirdim en yakın oto servisine götürdüm adamlar pompasını falan değiştirdi 450 tl masraf açtı adamlar az kalsın yanıyomuş araba bile dediler yanii..şu sıralarda sinirimi ABS ışığı bozuyor ford servisinde zaten bakmıyolar araç LPG li diye başka servise götürdüm bilgisayarla sorunu hallettiğini söyledi ama gene yanmaya başladı denedim ABS fren sistemide arızalı yanii..birde dreksiyon sanki ağır gibi yani bazen fazla ağırlaşıyo hidrolik değilmiş gibi oluyo bazen düzeliyo artık bıktım ama bu arabadan inipte sınıfındaki herhangi bir araca binmek kötü olur gibi geliyo çünkü bildiğim kadarıyla sınıfının en rahat aracı artık söyleyecek sözü olan varsa lütfen yazsın herkesde varmı problem arkadaşlar söyleyin bişeyler


    2004 Kasım ayında sıfır olarak aldığım Focus Collection'u Ekim ayında perte çıkartana kadar kullandım. Bu 6 sene boyunca standart bakım dışında masraf olarak nitelendirebileceğim hiçbir masraf çıkartmadı. Garanti kapsamında direksiyon kutusu, 2 cam krikosu, 1 tanede kapı kilidi değişti.




  • 2010 model HB titanyum dizel ,25000KM. 38000TL. uygunmudur sizlerce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umuttacir -- 9 Kasım 2010; 8:08:28 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umuttacir

    2010 model HB titanyum 25000KM. 38000TL. uygunmudur sizlerce?


    aşırı derecede uçmuş fiyat. Sıfırının liste fiyat 36980 Tl.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tergen


    quote:

    Orijinalden alıntı: umuttacir

    2010 model HB titanyum 25000KM. 38000TL. uygunmudur sizlerce?


    aşırı derecede uçmuş fiyat. Sıfırının liste fiyat 36980 Tl.

    Pardon yazmayı unutmuşum. Dizel titanyum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.