Şimdi Ara

Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.457
Cevap
60
Favori
416.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Serviste ses gelen noktaları biliyorlar ve önemli ölçüde gideriyorlar. Aracın zaman içerisinde bu sesleri vermesinin sebebi ise Tekbozok'un da söylediği gibi sert süspansiyon ve sert plastik iç malzeme. Periyodik bakım sırasında hallederler hocam ısrarla belirtirsen
  • bu dediğin şey, servisten servise değişiyor ama.
  • Benimki gibi dışı koyu, iç plastiği krem renkli fusionların iç plastiklerinin temizliği için bir tavsiyede bulunayım. Bilgisayar plastiklerini temizleyen temizleyici köpükler (philipsinki 4 ytl civarında) çok başarılı. Açık krem plastiğe sıkın, biraz bekleyin, sonra silin, her türlü lekeyi, kiri söküp atıyor, ilk günkü gibi temiz hale geliyor

    Herkese keyifli sürüşler
  • Bu araçlar hep ilgimi çekmiştir.Araçlarınızı güle güle kullanınız,yanlız biraz aktif olun arkadaşlar ya konuyu çok zor buldum heyacanla içeriye daldım,kusura bakmayın ama hüsrana uğradım.
  • Konu çok eski sayılmaz. Sorularınız varsa cevaplayabiliriz.
  • Sorudan ziyade merak diyelim.Çünkü testler yazılan fabrika verileri değil,kullanıcıların görüş ve düşünceleri bir aracı tam olarak anlatabilir diye düşünüyorum.Bu araçlar hoşuma gidiyor daha öncede belirtmiştim ama ne yazıkki forumda yetrli paylaşım olmaması beni şaşırttı.Hoş forum çığrından çıktı ya neyse yok şu kadar paranız olsa ne alırsınız yok benim araba seninkini döver.Offfffffff dizele gene zam geldi beter olun gibi abuk subuk konulardan geçilmiyor artık.
  • Paylaşım yapayım.
    Hafta sonu aracı fulleyip 2008 tdci fusion aracımla 510 km şehirler arası yol yaptım buna 40 km şehir içi de dahil.
    Böylece aracımla 2000 kmye ulaştım. Yola çıkarken yol bilgisayarımı sıfırlamıştım.
    Şehire vardığımda (235 km) yol bilgisayarında 4.1 litre yazıyordu.
    Şehir içi ve toplam 510 km de yol bilgisayarı 4.4 litre sonuç verdi.
    Yolculuk bittiğinde 440 km daha menzilim yardı.
    Toplam menzil 950 km çıktı. Şehir içinde ortalamam değişmekle beraber menzil 720 km.
    Uzun yolda koltuk rahat, ara hızlanmalar çok iyi, yokuşlarda çok başarılı.
  • Bence uzun yolda yorucu bir araç değil. Amortisörlerin sertliği beni rahatsız etmiyor.
    Araç sollamalarda çok iyi. Çok kısa sürede 80 lerden 130 lara çıkabiliyorsunuz.
  • Arkadaşlar nette biraz aradım ama bulamadım. Fusion ilk çıktığı zamanlarda (2004) 100.000 km testi yapılmıştı ve bir dergi yayınlamıştı(çok satılan oto dergilerinden biri) Bu testi bulup burada yayınlarsak çok faydası olur diye düşünüyorum. Çünkü çok kapsamlı bir testti. 100.000 km'den sonra aracın her parçasını söküp incelemişlerdi ve neredeyse araç kusursuz devirmişti o kadar yolu. Bulan paylaşsın
  • arkadaşlar benide kullananlara ekleyebilirsiniz.yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum. sıfır almıştım.1.4 tdcı kullanıyorum.2005 model,hepinize sevgiler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurf1971 -- 16 Mayıs 2008; 21:33:41 >
  • arkadaşlar arabam 54000 km de. lastiklerini değiştireceğim,acaba lassa impetus nasıl?malum kampanyada var şu anda.sanırım fusıona uygun tek lastikleri impetus muş.fiyatı 100 ytl.(normal fiyatı 169)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurf1971 -- 17 Mayıs 2008; 0:40:35 >
  • Benim araç 38.500'de hala üzerindeki continental'ler duruyor. Lassa'larda bridgestonlar ile aynı teknolojiyi kullanıyor bildiğim kadarıyla. Sorun yaşayacağını zannetmiyorum. Ayrıca lastik değiştirme zamanın gelmiş, geçiyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: smurf1971

    arkadaşlar arabam 54000 km de. lastiklerini değiştireceğim,acaba lassa impetus nasıl?malum kampanyada var şu anda.sanırım fusıona uygun tek lastikleri impetus muş.fiyatı 100 ytl.(normal fiyatı 169)


    En uygun lastiğin Lassa olduğunu kim söyledi, paylaşırsan seviniriz, Forumlarda Türkiye şartları için en iyi lastik olarak Bridgestone Turanza öneriliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekBozok -- 17 Mayıs 2008; 18:38:18 >
  • slm...52.000 kmde 2004 fusion 1.6 lux'e sahibim.aracım lpgli ve lpgli olmasından çok memnunum.şehiriçi 20.00 ytl ile 115 km gidiyorum.daha ne olsun dimi??
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TekBozok

    quote:

    Orjinalden alıntı: smurf1971

    arkadaşlar arabam 54000 km de. lastiklerini değiştireceğim,acaba lassa impetus nasıl?malum kampanyada var şu anda.sanırım fusıona uygun tek lastikleri impetus muş.fiyatı 100 ytl.(normal fiyatı 169)


    En uygun lastiğin Lassa olduğunu kim söyledi, paylaşırsan seviniriz, Forumlarda Türkiye şartları için en iyi lastik olarak Bridgestone Turanza öneriliyor.

    pardon yanlış anlama oldu.fusıon için lassadaki en uygun lastik impetus.
  • 50 ytl lik eurodizelle 260 km imzadaki araçla şehir içi.
  • Bence lastik önemli, lastik başına 40-50 YTL fazla versen de en iyisini almak gerek. Yürüyen aksamın tamamı lastik güvenliğine bağlı.
  • Ben lastikleri 25.000 km'de çapraz değişim yaptırdım. Lastik ömrü açısından oldukça faydalı olduğunu biliyorum, tavsiye ederim
  • Benim araç hankok mudur böyle bir lastikle geldi.
  • Bütün Fusionlarda sanırım Hankook lastikler var. Benimki 35 binde ve 40 binde değiştirmeye ve Turanza almaya karar verdim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.