Şimdi Ara

Ford Sıfır 2018 Model Focus Araç İlk Gün Yolda Kaldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bu hafta aldığım sıfır Focus 2018 Benzinli Otomatik aracım ile başıma gelenleri sizlerle paylaşmak istiyorum.
    04.07.2018 tarihinde Ankara Kartaş Otomotiv'den aldığım sıfır Ford Focus otomatik benzinli aracım aynı gün 00044. km de arıza yaptı, aracı durdurduktan sonra tekrar çalıştırmak istediğimde marş basmadı, yolda kaldım. Çekiciyle Ankara Otokoç servisinde çekildi. Servisin ikinci günü hiçbir arızasının olmadığını iddia edip geri vermek istediler, yanıma bir usta alıp test sürüşüne çıktık, 10 km yol aldıktan sonra servise geri döndük, serviste üç ustanın yanında da aynı sorunu yaptı, ustalar da uzun uğraşlar sonucu bir çalıştırıp bir çalıştıramadı, bir tutarsızlık olduğuna onlar da şahit oldu. Üçüncü gün yine usta araçta sorun olmadığını iddia etti fakat servis danışmanı şanzımandan kaynaklı yazılım hatası tespit edip, yazılım güncellemesi yaptıklarını söyledi. Ford bana gizli ayıplı araç sattı. Ford şikayet hattına da şikayet girişi yaptım fakat kimse geri dönüş sağlamadı. Bu arada Kartaş otomotivde satışı yaptıktan sonra ilgilenmedi. Sadece "Aracı keşke Otokoç a değil de bize getirseydiniz" dedi. Sıfır araç almamın sebebi hiçbir sorun yaşamadan uzun müddet binmekti.
    Son durum olarak bugün aracımı servisten aldım. Usta ile yaptığım görüşmede şanzıman ile ilgili yazılım güncellemenin marş basmaması sorunu ile ilgili olmadığını düşündüğünü söyledi. Kapanış işemrinde yazılım güncelleme yazmıyor zaten. Tesisat kontrolleri yapıldı yazıyor.https://www.sikayetvar.com/ford/ford-sifir-2018-model-focus-arac-ilk-gun-yolda-kaldi







  • Çok geçmiş oşsun hocam.Çarşamba günü ordaydım. 06 BEN ××× plakalı bir focus teslim edilmişti. O araç mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • srdrtkn S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pashaoo -- 20 Mart 2019; 22:18:49 >
  • Geçmiş olsun umarım hakkınızı alırsınız. Türkiye de satış sonrası hizmet malesef rezalet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Aracı kullanmaya devam edin ancak hakkınızı arayın. Eğer sorun yapılan güncelleme ile düzeldiyse bile, bu size satılan aracın ayıplı olduğu gerçeğini değiştirmez. Avukat değilim ancak bu olay benim başıma gelse, bedel iadesini içeren sözleşmeden dönme ya da kusur oranında indirim talebi ile Tüketici mahkemesine dava açardım.

    Ustanızı tanık olarak gösterebilir ve servis fişlerini delil olarak kullanabilirsiniz. Hangi insan ister ki yepyeni aracı ile bu kadar kısa sürede servise yolu düşsün?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.