Şimdi Ara

Fortnite 1 milyar dolar gelir barajını aştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemin en popüler yapımları arasında yer almayı başaran Fortnite, gelirlerini sürekli artırıyor. Aylık ortalama geliri 300 milyon dolara dayanan oyun toplamda da önemli bir aşamayı geride bıraktı.


     


    Fortnite ne kadar gelir elde etti?


     


    Masaüstü, konsol ve iOS platformlarında büyük ilgi gören oyun analizlere göre toplamda 1 milyar doları gelir barajını aştı. Ücretsiz olmasına karşın oyun içi satışlar yapan Fortnite buradan önemli bir gelir elde etti. Ayrıca sezon etkinlikleriyle oyuncu etkileşimi de üst seviyede gerçekleşti.


     


    Ayrıca Bkz.Ethereum Classic birimi Koineks platformunda

    Oyun Nisan ayında 296 milyon dolar, Mayıs ayında da 318 milyon dolar gelir elde etmişti. Sürekli büyüme gösteren oyun henüz Android çıkışını yapmadı. Bu platformda da büyük gelirler elde etmesi bekleniyor.


     


    Epic Games özellikle konsol dünyasını çok etkilediklerini belirtiyor. Firmanın amacı konsollara daha fazla oyuncu kazandırabilmek. Ücretsiz bir yapıda olması bunu destekleyen en önemli unsur durumunda. Elbette battle royale tarzı oyunların bundan sonraki gelişiminde Fortnite önemli bir rol oynayacak.


     







  • çoğu şirketimiz bu barajı aşamadı :( ilerlememiz gereken çok yol var

  • Şu oyunu oynayanlarla aynı kafada olmadığım için çok şanslıyım. BF gibi AAA oyunlar varken ah ah gençler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .PanxeR. kullanıcısına yanıt
    AAA fantezisi yüzünden eğlenmeyi unutan sizlerden olmadığımız için asıl biz çok şanslıyız.
    Ön yargılarınızı bir kenara bırakıp baksanız Fortnite'ın gerçekten çok iyi bir içeriğe sahip olduğunu görebilirsiniz. Özellikle Savaş Bileti isimli ödeme sistemleri tam bir yüksek zeka işi. Diğer firmalar loot box diye çıldırırken bu adamlar bir kere verilen 30 TL karşılığında size sınırsız içerik sağlıyorlar Savaş Bileti ile...

  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Sadece AAA bağımlısı değilim cs go battlefield oynadığım gibi oxygen not included , they are billions , rainbow six siege , lol , dota , rust , pixark vb yülerce oyun oynayıp eğleniyorum büyüklü küçüklü fakat ne pubg ne fortnite 2018 yılına yakışan oyunlar değiller o kalitede değiller rezaletler ama iyi PR sayesinde oynanıyorlar tarihe altın harflerle yazılacak değil gangam style gibi çok hit aldı ama bize birşey katmadı dediğimiz içeriklerin bir parçası olacaklar size iyi keyifler :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamların oyunu bile bizim şirketlerimizden çok kazanıyor...
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Oyun oynuyorsan witcher 3'ü de mutlaka oynamışsındır kanlı baron görevinde ağlatırken , drunk witchers görevinde de güldürmeyi başarıyor bunun gib bir aaa yapımı oyunu fortnie ile kıyaslayıp daha eğlenceli dersen yuh derim.

    Not: Tek harita ve 9-10 silaha sahip oyunda içerik var denemez ayrıca kozmetiklerde içerik değildir.
  • Bu saçma sapan oyunları kim oynuyor arkadaş.
  • Oyun, içerik güzel ama aslan payı pazarlamacıların. Mağaza sistemi ve savaş bileti çok başarılı ve rahatsız edici değil. Diğer oyunlarda sözde lootbox adıyla kumar oynata dursun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynarken amaç eğlenmek değil mi? Büyük bütçeli oyunları da oynar eğlenirsin, Fortnite de oynar keyfini sürersin. Birini oynayınca diğeri yasak olmuyor ya.

  • Eğlenmek mi birsürü oyun oynadım ama fortnite bence eğlenceye en uzak saçmalık

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.