Şimdi Ara

Freebitco.in bitcoin kazanmanız için en iyi site

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
3.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bitcoin kazanmak isteyeniniz vardır birsürü, sizi bunu en iyi yapan en ünlü siteyi tanıtacağım, bu site damlaya damlaya göl olur tarzında çalışsa da şanslıysanız oldukça büyük miktarlar kazanabilirsiniz, olay şöyle işliyor, siteye üye oluyorsunuz, saat başı roll kısmından captcha doldurup çevirerek çıkan sayıya göre belirli miktarda satoshi (bitcoin'in en küçük birimi) kazanıyorsunuz, fakat sitenin asıl olayı multiply btc kısmı, bu kısımda şanslıysanız koyduğunuz miktarın daha fazlasını kazanabilirsiniz, fakat kaybedebilirsiniz de, bu arada reward point yani ödül puanları da veriyor her roll yaptıktan sonra, bu puanlar ile bonusları açabilirsiniz vs. her türlü işe yarayabilir, kısacası yavaşça bitcoin kasmak isteyenler kaçırmasın derim.

    Kayıt olmak için :https://freebitco.in/?r=7930913



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 27 Eylül 2017; 12:45:33 >



  • yaptığım araştırmalara göre en güvenli ve ödemelerini haftalık olarak düzenli şekilde yapan, multiply btc kısmından coşturabileceğiniz de batabileceğiniz de bir bedava btc kazanma sistemi.
    eğer damlaya damlaya göl olsun, hiç kaybım olmasın derseniz multiply btc kısmına bulaşmayın. öteki türlü çeşitli kampanyalarla ve biraz da şans ile güzel kazanabilirsiniz.
    referans linkim ile kayıt olduğunuzda size çeşitli güzellikler ve taktikler veriyorum.

    Herkese bol kazançlar

    https://freebitco.in/?r=6377691
  • Bu arada arkadaşlar bitcoin mining özelliği de getirmişler bilgisayar sisteminiz oldukça iyiyse işe yarayabilir
  • Evet arkadaşlar, riske atacak param yok, sabrım da var, evladiyelik bir birikimim yatırımım olsun diyorsanız, aşağıdaki linklerde üye olup günün çeşitli zaman dilimlerinde sadece bir tık ile kripto para biriktirmeye başlamak isteyenler için en güvenilir siteleri derledim. Böyle 2-3 aylık vur kaç yapan scam ponzi cloud mining sitelerini boşverin, aşağıdaki faucetlerine üye olsanız yeter.

    1) Öncelikle en iyisi, en sağlamı diyebileceğim tabikihttps://freebitco.in/?r=6377691 referanslardan ve cüzdanınızda bulunan bitcoin üzerinden gelen günlük yüzde 4 faizden hatırı sayılır bir birikim elde edebiliyorsunuz. Satoshi biriktirmek için saat başı siteye girip tıklamanız gerekiyor. Multiply kısmına bulaşmayın, fena koparıyor.

    2) Yukarıda bahsetmiş olduğum sitenin dogecoin versiyonu. Tek farkı günlük faiz yoktur.http://freedoge.co.in/?r=1500921

    3) Şimdi sizlere bahsedeceğim microwallet ile ilgili 6 adet site üzerinden toplanılan coinleri biriktirmeniz için öncelikle şu siteye mail adresiniz ile kayıt oluyorsunuz.https://coinpot.co/

    Üyeliğinizi oluşturduğunuz anda 5 çeşit coin içeren mikro cüzdanınızı oluşturmuş oluyorsunuz. Her bir coin durumunu da yine burdan görebiliyorsunuz.

    Ardından aşağıda linkini vermiş olduğum adreslere verilmiş olan sürelerde girerek coinlerinizi topluyorsunuz.
    -http://moonbit.co.in/?ref=581f4a89db85 (satoshi için her 3 saatte bir girerek biriken miktarı çekiyorsunuz)
    -http://moonliteco.in/?ref=e31a4c5d83d4 (litoshi için her 3 saatte bir girerek biriken miktarı çekiyorsunuz)
    -http://moondoge.co.in/?ref=c535f379e096 (dogecoin için her 3 saatte bir girerek biriken miktarı çekiyorsunuz)
    -http://moondash.co.in/?ref=E601A171D5EB (dash için her 3 saatte bir girerek biriken miktarı çekiyorsunuz)
    -http://moonb.ch/?ref=EBB75ACD7ADF (bitcoincash için her 3 saatte bir girerek biriken miktarı çekiyorsunuz)
    -http://bonusbitcoin.co/?ref=ADA668FA42E7 (satoshi için her 15 dakikada bir girerek biriken miktarı çekiyorsunuz)

    Peki bu çektiğiniz miktarlar nereye gidiyor ? Tabiki coinpot üzerindeki mikro cüzdadınıza gidiyor, oradan bütün durumu takip edebilir ve minimum çekme limitine geldiğinizde biriktirdiğiniz coinlerinizi cüzdanınıza çekebilirsiniz. Bizzat kendim tarafımdan denendi.

    4) Qoinpro adlı site için saat başı, günde bir falan girmenize gerek yok. Kayıt olup mailinizi teyit ettiğiniz andan itibaren çeşitli coinlerde paranız site üzerinde birikmeye başlıyor. Referans linkler olmadan biriken miktar çok bir şey ifade etmiyor. Ancak taş attın kolun mu yoruldu. Kayıt ol dursun bi kenarda. Arada bir girip biriken miktarları kontrol edebilirsiniz.https://qoinpro.com/decc5f4bbd7434264214775b2317206c

    Şimdilik scam/ponzi olmayan diyebileceklerim bunlar. İllaki başka siteler de vardır bilmediğimiz, bilen arkadaşlar paylaşırlarsa seviniriz. İşiniz yoksa boş boş takılacağınıza veya bütün gün bilgisayar başında vakit geçirip şurda saat başı bir tıklama ile birşeyler biriksin diyorsanız, gelin hep beraber kazanalım. Kripto paranın yarını belli olmaz.
    Hiçbişe için de geç kalınmış değil, tren kaçmış değil.
  • www.coinpotturk.tk



    coinpot sistemi ve faucet websitelerini detayli anlatan site. nasil kayit olunur nasil bitcoin altcoin kazanilir hepsi yaziyor. göz atmakta yarar var....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mining eskiden biraz işe yarıyordu ama artık birşey kazandırdığı yok bilgisayarınızı yormanıza değmez. saatlik tıklamanızı yapın para kazanın gerisi boş.

    freebitcoin sitesine üye olmak isteyen buraya tıklayabilir.

    Freebitco.in bitcoin kazanmanız için en iyi site

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://freebitco.in/?r=12843356 referans linkiyle kayıt olursanız 1-0 önde başlarsınız. Ben de bu referansa kayıt oldum refaranslardan kazandıklarını her hafta refaranslar arasında eşit paylaştırıyor. Tabiki online olanlara. Tavsiyemdir.
  • Merhaba arkadaşlar,

    Chrome eklentisi olarak gelen yeni bir satoshi kazanma yönteminden size bahsetmek istiyorum.

    Crytotab isimli chrome tarayıcı eklentisini kurduktan sonra işlemcinizi kullanarak mining yapmaya başlıyor. Mining hızını tarayıcınız üzerinden ayarlayabiliyor, anlık kazancınızı direk olarak ekranınızda görebiliyorsunuz. 0.00041 btc olduğunda ise çekim yapabiliyorsunuz. Ben bu sabah yapmaya başladım, 5-6 saatte 200 satoshi birikti. Bol kazançlar.

    https://getcryptotab.com/611065
  • Evet arkadaşlar, yeni bir mining yöntemini sizlerle paylaşmak istiyorum. Google chrome mağazasından indirebileceğiniz ufacık bir web browser eklentisi ile mining yapabilirsiniz. Şu ana kadar 5 kez ödeme almış bulunuyorum. Üstelik 1 Hazirana kadar da yarışma başlattılar ve en fazla arkadaşını davet edene 0.3 btc verecekler. Hiçbirşey yapmadan sadece siz internette sörf yaparken arkadan usul usul makinenizi yormadan çalışıyor bu meret. Bol kazançlar

    https://getcryptotab.com/611065
  • Arkadaşlar merhaba ,

    roll yapamıyorum You do not have enough reward points for this roll. Your reward points balance is 0 RP.
    uyarısı alıyorum
  • Gecelik faiz ödemeleri devam ediyor (Yıllık %4,08 üzerinden)
    Ayrıca saat başı ücretsiz bitcoin dağıtımı var.


    bu linkten kayıt olursanız detaylar hakkında bilgi verebilirim.https://freebitco.in/?op=signup_page&r=938118
  • arkadaşlar yeni bir uygulama bence kesin denemelisiniz internetten para kazanmak isteyenler buraya gelsin hem vakit geçirin hemde oturduğunuz yerden para kazanın uygulama çok basit siteye girin ve keşife başlayın refsiz link:https://www.paralan.biz refli link:https://www.paralan.biz/game/register.php?ref=1426
  • Bu freebitco.in Sitesinden üyelik nasıl siliniyor bilen varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • referanslarımdan gelen coinlerin yarısını otomatik şekilde referanslara geri aktarıyorum.https://freebitco.in/?op=signup_page&r=36592115

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • multiply btc kısmında martingale yaparak coin yükseltmeye çalıştım. 10 defa üst üste low geldi 1050 Satoshi buhar oldu :))) ama güzel sarıyor site. en azından para vermeye gerek yok.
    referansimla üye olursaniz acayip mutlu oluyorum :)

    https://freebitco.in/?op=signup_page&r=36592115

    Buda kayıp serisi ekran görüntüsü en son 512 Satoshilik bet patladı. ( satoshilerin değeri yok, kazanmak için ya lottery vuracak yada gun içindeki freeroll da 200 usdlik ödül gelecek, onun dışında gelen ufak miktarlar zevk amaçlı , giden 1000 Satoshi maddi değeri yaklaşık 0.085 dolar 50 kuruş dahi değil )

    Freebitco.in bitcoin kazanmanız için en iyi site

    refimle üye olmayı unutmayın :)

    https://freebitco.in/?op=signup_page&r=36592115



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s6pil -- 14 Ocak 2020; 10:15:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burada biriken bitcoinleri nasil tl ye ceviriyoruz cozemedim siteden
  • Martingale taktiği ile en ufak birimde bet yaparak otomatik bir şekilde karı arttırmak mümkün aslında, elde edilen bitcoin miktarını da herhangi bir yerdeki bitcoin cüzdanına çekmek mümkün. Trust Wallet önerebilirim çekmek için @gzegen

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.