Şimdi Ara

FSP Hyper M85+ 650W 80+ Güç Kaynağı Nasıldır? Güç Kaynağı önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar i5 8400 gtx 1060 tabanlı bir sistem topladım. Ancak henüz psu alamadım .Bütçem sınırlı ve en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. İleride daha iyi işlemci ve ekran kartı alabilme ihtimaline karşı 600w bir psu arıyorum. Bulduğum neredeyse bütün modeller Türkiye'de ya satılmıyor ya da çok pahalı. Örneğin Seasonic S12 II.
    Bir çok kişi high power önerdi fakat araştırdığımda adam akıllı incelemesi vs bulamadım. Siteleri gezerken şu psu yu gördüm; FSP Hyper M85+ 650W 80+. 650 w ve DC-DC olduğu için direkt 650w güç sağlayabiliyor. 80+ bronze sertifikası var. Ayrıca yarı modüler ve kapasitörleri Japonya menşeli. Fiyatı 350 lira civarında. Fiyatına göre özellikleri gayet hoşuma gitti ama modeli araştırınca hakkında hiçbir bilgi bulamadım. Ne yabancı forumlarda ne de burada.

    ürünün linki:http://www.fsplifestyle.com/en/product/HYPERM85plus650W.html

    Bu model hakkında fikri olan var mı? Ayrıca max 350 tercihen 300 tl altına psu önerebilir misiniz? Lütfen ezbere psu önerisi yapmayın. Çünkü bir çok konuda ezbere önerilerin olduğunu farkettim. Hakkında gerçekten bilginizin olduğu önerileri yaparsanız çok sevinirim.



  • Fsp kendi güç kaynağını ürettiği için asla kötü ürün üretmez , adını karalamak istemez . Yılların firmasıdır , ürünlerinde olumsuz geri dönüş çok azdır . Bahsettiğin ürüne gelirsek , Fsp Hyper 500 modelini ( modüler olmayan) üst kat komşum 1050ti ve ryzen 3 tabanlı bir sistemde kullanmakta gayet memnun . Kendim Fsp Hydro 700 ( moduler olmayan ) kullanmaktayım bende çok memnunum . Fsp ürünlerini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsin .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sizffren13 kullanıcısına yanıt
    Sizdeki fps den yüksek grafik ayarlarinda cizirti geliyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şuan Asus Dual GTX1060 kullanıyorum , yüksek ayarlarda tık ses dahi duymadım . Elimi arkasına koyduğumda ısınma değıl ılınma bile hissetmiyorum . İseterseniz video veya psu kisminın ses kaydını alıp gönderebilirim ama bahsettiğiniz sorunu yaşamadım .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.