Şimdi Ara

Galatasaray Basketbol Ana Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.715
Cevap
56
Favori
541.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Maça gitmek istiyordum ama devamsızlığım şimdiden 10.5 gün malesef gidemiyorum okulumuz 6:45'te bitiyor.Yetişmem imkansız çok uzak Abdi İpekçi.Artık TV'den takip edeceğim.Evren sene başında Trabzon'a gitti geldi iyiki gitmedi , iyi oynuyor ama aynen arkadaşın dediği gibi başrolde değil ama faydalı oluyor.Bugün Tofaş'tan süpriz bekliyorum çok zor ama top yuvarlak maç 4 periyot.
  •  Galatasaray Basketbol Ana Konusu


    Galatasaray Cafe Crown’dan Taraftara Davet

    Oynadığı basketbolla adından söz ettiren Galatasaray Cafe Crown, Beko Basketbol Ligi'nin 12. haftasında 29 Kasım Çarşamba günü Fenerbahçe Ülker ile derbi mücadelesine çıkacak.

    Sarı kırmızılılar saat 20.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmadan galip geldiği taktirde liderlik koltuğuna oturacak. Galatasaray Cafe Crown Antrenörü Oktay Mahmuti ile oyuncular, Galatasaray Televizyonu’na yaptıkları açıklamada zorlu mücadele öncesi tüm taraftarları salonu doldurmaya davet etti.

    Oktay Mahmuti: Her iki takım da kaliteli. Keyifli bir maç olacağını düşünüyorum. Umarım ortam da keyifli olur. Bundan hiçbir kuşkum yok. Seyirciden hep artan sayıda destek aldık. Sezon başına baktığımız zaman bugüne kadar hep artan sayıda taraftar geldi ve bizden desteklerini eksik etmedi. Taraftarlar hep bizim için önemli itici güç ve motivasyon oldular. Fenerbahçe Ülker maçında da aynı şekilde bizim yanımızda olacaklarını düşünüyorum. Bugüne kadar onlardan bir şey istemedim. Böyle bir lüksüm var mı, bilmiyorum. Ben bunu sadece kendi adıma, bir spor adamı olarak söylüyorum. Ama Galatasaray etiğine de uygun olduğunu düşünerekten bunu söylüyorum. Onların bize küfürsüz ve hakaretsiz tezahürat etmelerini rica ediyorum. Umarım onlar da bu ricamı kırmazlar. Büyük bir kulübün, büyük bir camianın etiğine uygun bir davranış gösterirler.

    Haluk Yıldırım: Fenerbahçe Ülker önemli oyunculara sahip ama biz saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanıp kazanmak için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Zaten Abdi İpekçi Spor Salonu mutlaka dolu olacaktır. Kendimize güveniyoruz. Kazanmamak için hiçbir nedenimiz yok. Hafta sonu Beşiktaş Cola Turka maçı var. Bu hafta 2 tane zorlu mücadeleye çıkacağız. Artık maç maç gideceğiz. Kaybetsek de, kazansak da çok önemli değil ama kazanırsak Play-Off’ da Fenerbahçe Ülker’le bir yerde karşılaşacağız. Onun için bir avantaj elde etmek istiyoruz. Lig çok uzun. Önemli olan Nisan ve Mayıs aylarına sağlam şekilde girebilmek. Umarım saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanır ve Fenerbahçe Ülker maçını kazanırız.

    Preston Shumpert: Maça iyi hazırladık, kazanmak istiyoruz. Tüm gücümüzü sahaya koyup en iyi şekilde oynayacağız. Benim için 3 veya 4 numarada oynamam sorun değil. Takımım için en iyisi nasıl olacaksa o şekilde oynarım. Kendi sahamızdaki bu önemli maçta taraftarımızın bize destek vermesini istiyorum.

    Ermal Kurtoğlu: Liderlik olayını çok fazla önemsemiyorum. Sonuçta önemli olan sezon sonunda Mayıs ayında kazanılması gerek maçları kazanmak. Ama hepimizin bildiği ezeli rekabet var. En büyük rakibimiz olan Fenerbahçe Ülker’e karşı oynayacağız. Duyduğum kadarıyla taraftarımız çok büyük ilgi gösterecek maça. Bu da bizim için apayrı güzel bir duygu. Umarım hem oyuncu olarak hem de takım olarak en üst seviyede basketbol oynarız. Ama aynı zamanda da taraftarımızla beraber Fenerbahçe Ülker’e gerçek bir zor deplasman atmosferi yaşatırız. Ama aynı şekilde bize centilmen ve Galatasaray etiğine yakışacak bir destekte bulunurlar. Böylece herkes de Galatasaray’ın ne olduğunu çok iyi bir şekilde görür. Önemli olan Galatasaray taraftarının yüzünün gülmesi o yüzden böyle bir şey başarırsak ne mutlu bize.




  • Galatasaraydan ziyade bence asıl süpriz Olin Edirne ve Seibutis'tir...Sonuna kadar saygı duymak lazım...
  • biletler tukenmis. umarim oktay hoca'nin sagduyulu aciklamalarina uygun bi taraftar ortami olusur macta. buyuk ihtimalle sezon basindan beri oynanacak en buyuk mac bu tbl'de ve haftaicine konmus. tbf'nin fikstur organizasyonu her seyi oldugu gibi fantastik. maci spormax' ve digiturk webtv'den canli, galatasaray ve fenerbahce tv'lerinden mac bitiminde bant yayini seklinde izleyebilirsiniz..
  • Çok basit top kaybediyoruz fark 10'un üzerine çıkmadan ilk periyodu tamamlayıp, 2. periyotta düzgün oynamalıyız.
  • Güzel bitirdik.
  • Galatasaray bu sezon hakikatten çok iyi basketbol oynuyor. Ama lig de de Efes, FB, Beşiktaş, Banvit gibi çok güçlü ekipler var, bunlara Karşıyaka'yı da eklebiliriz.

    Son 3 sezondur finali Efes - FB oynuyor. Efesi anlatmaya gerek yok zaten. Biz ise geçen sezon hem şampiyon olduk hem kupayı aldık, Allah nazardan saklasın acayip gidiyoruz baskette. Bu sezon Barcelona'yı sahasında yendik, Euroleague'de top 16'dayız, ligde lideriz ( bugün yenilirsek bilemem tabi ) vs vs.

    GS şampiyon olacak ise, en iyi ihtimalle bu iki takımdan birini, hiç olmazsa Beşiktaş'ı elemek zorunda. Finalde de güçlü bir rakiple oynayacak. O yüzden GS'nin şampiyonluk şansı bana göre Efes ve FB'den az. Tabi bu Galatasaray'ın iyi oynadığı gerçeğini değiştirmez.


    Maçta güzel gidiyor yalnız.




  • Bence daha baskılı oynuyoruz, çok kolay top kapabiliyoruz.Taraftar avantajı da elimizde.
  • Hücumda resmen saçmalıyoruz, Vidmar'ın acilen düzelmesi gerek.

    Çekişmeli maç oluyor, bir FB önde bir GS.

    İnşallah geçen sene ki olaylar yaşanmaz.
  • Oktay hocanın hiç hatası yok Allah bozmasın. Kaçan pozisyonlar ve şutlar tamamen oyunculardan kaynaklı. Buna rağmen Fener'in bocalama nedeni koçun oyunu okuyamamasının sonucu. Eli sıcak Ömer'e top geçirmemeleri ya da Galatasaray kısaldığında pota altına inememeleri Galatasaray'ı küçümsediklerini gösteriyor birazda. Nasıl olsa kazanırız havasındalar.

    Keşke Tutku tam takım coşmuşken sakatlanmasaydı fark açabilirdik. İnşallah ikinci yarı biraz daha yüzdeli oynar pota altı oyuncularımız.
  • Yahu şu Emir ile Greer kazmalarını takımdan göndersek çok mutlu olacam.
  • 29-27 FB önde ilk yarı sonucu.

    Yalnız SouL InvictuS a katılıyorum bizimkiler bu maçı çantada keklik görüyorlar. GS'nin lider olması için bu maçı 13 sayı farkla kazanması lazım, belki de bizim oyuncuları bu rahat tutuyordur.
  • Saçmalıyoruz şu sıralar geri dönülmeyecek bir yola girebiliriz.
  • çetin yılmaz bi sus ulan
  • Atmayın şu şeyleri arkadaş ya bir adam gibi maç izleyin
  • Bu maçı Galatasaray kaybederse kavga çıkacak gibi

    Ama maçı GS alıyor, 46-44. Kaybedeceğiz ama liderlik bizde kalacak bence.
  • Alacağız inşallah.
  • 48-44 Galatasarayımız önde.
  • 52-45
  • 52-45 olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.