Şimdi Ara

Galaxy Note 10.1 2014 P602 GSM Aktifleştirme,Rom,Root (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Zencefi1 , Zencefi1 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
171
Cevap
17
Favori
43.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim elimde model SM-T520 var.
    Özellik olarak nerede ise SM-P600 ile aynı sadece RAM hariç . P600 3GB RAM, T520 2GB. Bir de bunda kalem ve SIM yok.
    Karşılaştırma:
    http://www.devicespecif.../en/comparison/ed9f1087
    Sizce buradaki şekilde bu cihaza da custom ROM kurulabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fcaglayan

    Benim elimde model SM-T520 var.
    Özellik olarak nerede ise SM-P600 ile aynı sadece RAM hariç . P600 3GB RAM, T520 2GB. Bir de bunda kalem ve SIM yok.
    Karşılaştırma:
    http://www.devicespecif.../en/comparison/ed9f1087
    Sizce buradaki şekilde bu cihaza da custom ROM kurulabilir mi?


    Cihazınız tab pro 10.1 wifi, custom rom için xda'ya bakınız. Teorik olarak custom rom yükleme şekli aynıdır, önce root ve sonra TWRP/CWM. Fark dosyaların cihaz uyumluluğundadır.
    http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-pro-12-10-8




  • Hocam öncelikle elinize sağlık telefon özelliği için Verdiğiniz iki yöntemden hangisi daha sağlıklı recovery ile custom yüklerken mümkün değil Samsung yazısını geçemiyor kaç kez denediğimi ve defalarca wipe yaptığımı bilmiyorum en son FF ile denemeyi düşünüyorum aydınlatırsan sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HaKaTo

    Hocam öncelikle elinize sağlık telefon özelliği için Verdiğiniz iki yöntemden hangisi daha sağlıklı recovery ile custom yüklerken mümkün değil Samsung yazısını geçemiyor kaç kez denediğimi ve defalarca wipe yaptığımı bilmiyorum en son FF ile denemeyi düşünüyorum aydınlatırsan sevinirim

    En sağlıklısı FF. Çünkü samsungun kendi çıkarttığı güncel yazılımı kuruyorsun. Şimdi TWRP ile Full wipe yap akabinde odinle orjinal p602 romunu yükle. Rootla, FFyi kur ve anlatımdaki gibi p601 COI2 romu kur.
  • SM-P601 için 5.1.1 rusya rom u sammobile de paylaşılmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: recooz

    SM-P601 için 5.1.1 rusya rom u sammobile de paylaşılmış.

    Şükür. Dün p600e gelmişti, takipteydim. Sanırım FF ile cihazlarımıza kurulabilir.
  • bende şu an hydronourium rom var, eğer siz ff ile başarılı olur ve olumlu paylaşımlarda bulunursanız bende aynı yöntemle 5.1 e geçmeyi düşünürüm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: recooz

    bende şu an hydronourium rom var, eğer siz ff ile başarılı olur ve olumlu paylaşımlarda bulunursanız bende aynı yöntemle 5.1 e geçmeyi düşünürüm.

    indirip denicem. Bu arada cihazımda bluetooth sorunu vardı, sık sık bağlantı kopuyordu. Giderebilmek için herşeyi denedim ama olmadı. Anladım ki sorun donanımsal. Warranty knox "1" counterde 32 olduğundan garantiye almazlar diye garantiye götürmüyordum. Şansımı deneyim dedim götürdüm. Seri no eşleştirmeyle garantinin bitmesine 10 gün kalmış dediler ve aldılar. Ertesi gün yazılım yüklenmiş olarak geri aldım. Servisten çıkmadan denedim, gördüm ki arıza giderilememiş ve tekrar geri verdim. Onarım bitince çağırdılar, bu kez anakart değişmiş. warranty knox "0"lanmış counter 0, yeni imei, yeni serial, "0" anakart ve ekstra 6 ay garanti




  • hayırlı olsun, knoxla ilgili sorun çıkartmamaları çok iyi olmuş. bu cihazların telefon özelliğini açmadan dolayısı ile root atmadan kullanmak cihazı alana zulüm diye düşünüyorum.

    bu root ve rom olayına gelince de; cihaza bir sürü kişeselleştirme yapıyor, programlar yüküyorsun sonra güzel bir rom görüp yüklücem deyince 1kaç saatini root rom ve kişselleştirmelere ayırmak zorunda kalınca insan üşenmiyor değil ama gözü karartmak lazım sanırım.
  • Yükleyemedim bir türlü cihaz kabul etmiyor.
  • sen yükleyemedi isen ben ve diğer arkadaşlar bu işi hiç başaramıyız

    cahazında custum rom mu yoksa stock rom mu var? bende custum rom var nasıl yüklemem gerektiğini bilemedim. twrp? odin? ff?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: recooz

    sen yükleyemedi isen ben ve diğer arkadaşlar bu işi hiç başaramıyız

    cahazında custum rom mu yoksa stock rom mu var? bende custum rom var nasıl yüklemem gerektiğini bilemedim. twrp? odin? ff?

    Rootlu Stock rom vardı, p602. Modem dosyasında(modem.bin)koruma olduğu için önce modem yükledim FF ile.Kabul etti ve ana band doj2 oldu. Sonra bootloader ve modem korumasına karşı sboot.ini ve modem.ini dosyaları olmadan 5.1.1 rom dosyalarını(recovery, boot, system, hidden,chache) tar to md5 packager ile paketledim ve odinle başarıyla attım ama boottan sonra siyah ekranda kaldı. Geri 4.4.2'ye geldim ve rootlayarak full FF ile yükledim, gene siyah ekranda kaldı. Geri döndüm ve FF'de csc hatası gördüm diye FF ile modem dosyasını attıktan sonra twrp yükledim, twrp ile full wipe de yaptım.Sonra sadece recovery,boot ve system ile paket yapıp odinle attım ama gene siyah ekranda kaldı. p601 coı2 yükledim ve xda'da birinin flashable zip yapmasını bekliyom. counter "0" dı "11" oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaduvan -- 5 Kasım 2015; 13:46:07 >




  • geçmiş olsun, belli ki xda dan 5.1.1 li custum rom beklemek durumunda kalabiliriz.
  • merhaba arkadaşlar,
    flashfire ile p601 kurulumu yaptıktan sonra ekran kararıp kendisini beklemeye alıyor. Bu normal mi, evet is ne kadar süre beklemek lazım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kamersedef

    merhaba arkadaşlar,
    flashfire ile p601 kurulumu yaptıktan sonra ekran kararıp kendisini beklemeye alıyor. Bu normal mi, evet is ne kadar süre beklemek lazım?


    p602kk sistemde p601kk kurulumunda beklemeye alması normal değil. En az 10 defa denedim ama hiç böyle sorunla karşılaşmadım. Siyah ekranlarda çok beklemez. Söylediğniz 5.1.1 kurulumu içinse doğru, siyah ekran çakılı kalıyor boot etmiyor. ser cof1 romundan gelip ser doj2 denedim ama gene olmadı. Bootloader sistemimiz 4.4.2 olduğundan 5.1.1 i kabul etmiyor olabilir.Sanırım p602 5.1.1 beklemeliyiz yada p601 5.1.1 flashable zip.
  • p601 custum rom üzerine (mesela hydronourium) odin ile 5.1.1 rusya romunu atmaya çalışsak olmuyor mu? denemelemiyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: recooz

    p601 custum rom üzerine (mesela hydronourium) odin ile 5.1.1 rusya romunu atmaya çalışsak olmuyor mu? denemelemiyim?

    Eğer bootloader eski olduğu için kabul etmiyorsa sonuç alamazsınız ama vaktiniz varsa deneyin, birşey kaybetmezsiniz. Ben 7 kez denedim olmadı, siyah ekranda kalıyor, boot edilmiyor ama her defasında p602 stock roma sorunsuzca döndüm. Denediklerim;
    1. p602 romdayken full FF ile kurdum olmadı.Açıldıktan sonra siyah ekranda kaldı, boot etmedi.
    2. p602 romdayken FF ile modemi kurdum, sonra 'Tar md5 packager' ile sboot.bin ve modem.bin olmadan paket yaptım ve odin ile attım olmadı. Açıldıktan sonra siyah ekranda kaldı, boot etmedi.
    3. 2'den sonra csc'yi de çıkartıp paket yaptım ve odinle attım olmadı. Açıldıktan sonra siyah ekranda kaldı, boot etmedi.
    4. p601 coı2 romunu attım ve 2.gibi yöntemle doj2 flashladım olmadı.Açıldıktan sonra siyah ekranda kaldı, boot etmedi.
    5. Aynı csc olsun diye p601 ser cof1'u 2.deki yöntemle kurdum. Sonra twrp 2.8.6.0 attım full wipe yaptım ve yine 2.gibi attım yöntemle ser doj2'i attım olmadı.Açıldıktan sonra siyah ekranda kaldı, boot etmedi.
    6. p602 stocktan dün çıkan p601 ınu doj5'i 1.deki ve 2. deki yöntemlerle denedim gene olmadı.Açıldıktan sonra siyah ekranda kaldı, boot etmedi.
    Açıldıktan sonra siyah ekranda kalınca stock recovery ile wipelerı denedim, twrp ile wipe yaptım yok, durum değişmedi.
    Pes ettim ve p601 coı2 romu yükledim bekliyorum. xda da flashable zip yaparmısınız diye milleti taciz ediyom



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaduvan -- 6 Kasım 2015; 14:37:30 >




  • çok açık ve net bir şekilde anlaşılmıştır ki, benim custum rom a bu rusya 5.1.1 stuck romu odinle atmak mümkün değil. tablet boş olsa risk alır yinede denerdim ama mevcur veriler ve uygulamaları göz ardı ederek macera yaşamanın bi anlamı yok. beklicez mecburen. teşekkür ediyorum cevaplarınla yardımcı olduğun için..
  • Hayır 4.4.2 romu atmaya çalışıyorum, Flash fire ile bugün sadece bir tane rom atabildim o da Çin için geliştrilmiş galiba bir çok yönden kısıtlanmış. Sizin eklediğiniz 4.4.2 rusya romu flash fire in ön kontrolünden geçemediği için yükleyemedim. Sam mobile den başka romlar deniyorum ama bir türlü olmadı. Genelde bahsettiğim siyah ekran problemi yaşıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kamersedef

    Hayır 4.4.2 romu atmaya çalışıyorum, Flash fire ile bugün sadece bir tane rom atabildim o da Çin için geliştrilmiş galiba bir çok yönden kısıtlanmış. Sizin eklediğiniz 4.4.2 rusya romu flash fire in ön kontrolünden geçemediği için yükleyemedim. Sam mobile den başka romlar deniyorum ama bir türlü olmadı. Genelde bahsettiğim siyah ekran problemi yaşıyorum.

    Denemediğim romu vermem Linkini verdiğim p602 tr romunu ve p601 coı2 i indir. p602 tr romunu odınle kur, root et, knoxu devre dısıbırak, FF 0.24 yükle, ffe gir ve anlatılan sekılde coı2 i kur. Md5 kontrolü önemseeme, bendede dogrulamıyo. bide ff de protectıon normal kurulum uyarısında "no" de.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.