Şimdi Ara

Galaxy Note 9 sahiplerine kötü haber: Android Pie güncellemesi ertelendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Android pie çıkış tarihi ve android telefonlarının yüzde kaçının kullandığını bir araştır derim. Senin sorun diye tabir ettiğin şeyleri android kullanıcıları günlük hayatında çoktan kabul etmiş durumda bu yüzden bence haline şükret 😉 (telefon: iphone X)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Android pie 6 Ağustos 2018 de yayınlanan bir sürüm şu an 2019 yılında ocağın 15 i ; sen 6.500 TL den piyasaya sürülen ve samsungun amiral gemim diye tabir ettiği cihazda güncellemeyi tam 5 ay sonra bile alamıyorsun ve “2 hafta geç gelsin nolcak” diyorsun. Umarım hayatının diğer aşamalarında aynı mantıkla hareket etmiyorsundur.Söyleceklerim bunlar...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu telefonun zaten 9.0 ile çıkması gerekmiyor muydu?

  • güncelleme istemiyorum açıkçası. yenisini satmak için eskisini yavaşlatıyorlar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: spacemonster

    Zaman zaman aklıma ios den androide geçsem mi diye geliyor yalan değil fakat şu haberleri görünce diyorum ki kendime “ Delilik!” .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    Maliyet olamaz cunku maliyeti fazlasi ile birim cihaza son kullaniciya epeyce yansitiyorlar! Tuketici son kullanici ayrica sonuca icraate bakar . Gerisi hikaye derim.

  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Buna bakarsak note 3 modeli bile iş görür.

  • Demek Android 10'da çok bekleteceklerin işareti, o kadar para ver ama bekle olacak iş değil 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Snapdragon lu Amiral telefonlar da Samsung harici bilindigi uzere her ulkede resmi olarak satiliyor. Istenince oluyor...

    Hatta orta ustu orta seviye Snapdragon lu resmi Turkiye Samsung telefonlari da var yeni cikanlarda bile var ...


    Note10 da umarim sadece Snapdragon 855 li lur ... Exynos ideal degildir.
  • spacemonster kullanıcısına yanıt
    Samsung'un güncellemeleri geç geldiği kabul. Androidde en iyi güncelleme sunan Google'dır. O zaman Google(Android One) alabilirsiniz.

    Android telefonları sadece Google'dan oluşmuyor. Her firma yazılımları kendisi yapıyor ve piyasada bir sürü model var. Apple'ın öyle bir derdi yok donanımları belli. Kendilerinin daha hızlı yayınlaması çok doğal. iOS farklı cihazlarda olsaydı aynı sıkıntılar yaşanırdı.

    Daha sık güncelleme gelmesi elbette büyük bir avantaj da değil. Malum ben arada iOS konularına da bakıyorum laf edeniniz az değil. Demek ki çok da faydalı değilmiş. Çoğu konuda Android'in gerisinde kaldı Apple. Yazılım konusunda Google uçtu gitti.
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    Her Android başlığında bir trol mesajın var muhakkak. İşsizlik midir çekememezlik midir anlamadım ama var bir derdin.

  • Dediklerinin bir kısmına katılmakla birlikte birkaç noktada farklı düşünüyorum. Evet doğru ios ekosisteminde hardware specs leri bellidir ve güncelleme çıkarmak kolay olabiliyor.Fakat, android one diye bahsettiğiniz cihazların büyük bir bölümü güncellemlerini diğer markalar kadar geç olmasa da yine de geç alıyor , buna örnek olarak GM 8 in android pie almamasını gösterebilirim. Android one sözde... Bu güncelliği android altyapısı değişmediği sürece sağlayabilecek tek bir marka var o da tabi ki Google ın Pixel modelleri bunun dışındaki diğer firmalar sene 2050 de olsa zorluk çekecektir.Diğer bir konu ise güncellemenin çok da önemli olmadığını söylediniz; sizin için öyle olabilir ama olay aslında telefonu çıkarıp daha sonra son kullanıcı ne yaparsa yapsın olmamalıdır.Bana göre asıl olay satış sonrası hizmette bitiyor. Eğer ben satın aldığım telefonun yıllar sonra da bakılacağına, güncelleneceğine ve yeni özellikler ekleneceğine inanırsam o telefonu alırım. Zaten böyle olmadığı için android kullanıcıları sürekli model değiştiriyor. Yani işin özü android mi ios mu olmamalı ben burda bunu kavgasını da vermiyorum , önemli olan kullanıcıların elindekilerle tatmin olup “amaaan nolcak güncelleme de gelmeyi versin” dediği zaman firmalar zaten böyle devam edecektir. Baş eğmeyin ! O kadar para veriyorsunuz en güzelini kullanın .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Ben yıllardır elektronik sektörünün içerisinde çalışan bir bakım mühendisiyim. Her zaman güncellemeler takip edilmeli ama her yeni güncellemede iyi olacak değildir.İnsanların güncelleme istemesinin nedeni ise çok ama çok garip. İnsanlar ihtiyaçları doğrultusunda güncelleme istemek yerine ben bu cihazın menülerinden sıkıldım; Yeni menüler gelsin, yeni özellikler gelsin gibi beklentileri var ( Sürekli cebinden telefonunu çıkartıp aynı menüye anlamsız bir şekilde rakamla tam 10 defa girip çıkan ve kapatıp yeniden cebine koyan insanlar) . Oysa buradaki arkadaşlarında belirttiği gibi Samsung sürekli güvenlik güncellemesi yolluyor yani cihazlar olabileceği kadar güvenli. Fakat bu güncelleme sayılmıyor. Destek derseniz hala Android 5.0 içeren cihazıma Google services desteği var. Üstelik milletin beğenmeyip daha sade Android deneyimi diye bir an önce kurtulmak istediği kullanıcı ara birimleri (Touch wiz, Sense) mevcut sürümde olmayıp belki bir sonraki sürümde olacak birçok özelliği barındırıyor. İlk Android telefonum Vodafone 945 di Telefon Android 2.0 la geliyordu yanılmıyorsam ve saf Android di. Kurmuş olduğum bir Launcher uygulaması sayesinde ana ekranda klasörleme özelliği gelmişti ki bu Android 3.0 özelliğiydi. Kısacası Android markette bulunan uygulamalar ile hangi özelliği isterseniz çekirdek özellikleri hariç cihazınıza o özelliği ekleyebiliyorsunuz. Çekirdek ile ilgili özelliklere gelincede cihazı root edecek teknik bilgiye sahipseniz zaten güncelleme denen şeye takılmazsınız.





  • Neden ağlıyorsunuz ki,
    Telefonu aldığımızda yapılacak güncelemeler aşağı yukarı belli.
    En fazla android 10 da bitecek note 9 güncellemesi.
    Şuan android 8 var. Daha 4-5 aylık telefon insanların elindeki cihaz.
    Bırakında android 8 tadını çıkartalım.
    Telefonun sorunu yok ki güncelleme bekleyelim.
    Aldığım en iyi cihaz. Stabil, kasmayan, problem yaşatmayan, donmayan. Her şeyi ile mükemmel bir telefon. Telefon değil bilgisayar. Eskiden yolculuklarımda tablet taşıyordum şimdi tableti taşımıyorum yanımda.
    Yakında android 9 gelir onu da yükler keyfini yaşarız. Nasıl ki gelecek. En az 4-5 sene kullanacağım telefon yol haritası belli. Keyfini çıkarta çıkarta kullanacağız. Daha ne olsun.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: intel7mix

    Buna bakarsak note 3 modeli bile iş görür.
    Aynı dönem çıkmış LG G2 telefonum var ve canavar gibi. Pubg dışında hiç bir oyunda kastığını hatırlamıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacemonster kullanıcısına yanıt
    Bırakın sorunsuz olsun ay aman ios ta ios yani ne diyeyim kutu gibi yazılım yapsa diğer firmalar onlar da uçar xiaomi mi ui derim.

  • burakdc B kullanıcısına yanıt
    O ayrı bir konu ve cihaza bağlı.Vodafone 945 dediğiniz cihaz baya zayıftı her anlamda. Android i güncellemeseniz de baya götürüyor.Mesela galaxy s2 ya da s3 android ics ile s4 ise jelly bean ile hala iyi çalışan cihazlar ve öyle ay uygulama desteği gidiyor vay şöyle vay böyle... İos u savunmasın kimse bana. İos 6 yı bırakın 8 bile eskidi ama android ics yada jb 4.1.2 hala taş gibi mesela ya da kitkat.Veya s7 edge alıp 6.0 ile eskşyene kadar kullanmak,apple ios 9 ios 10 u dayanamaz o kadar.

  • sanki güncelleme alınca hayatınız değişecek. sırf etraftakiler güncelleme almadımı hala demesin diye. öğrenemediniz hala samsung güncelleme verdikçe telefonun ipini yavaş yavaş çekiyor. planlı eskitme diye birşey duymadınız mı?

  • Delilik güncelleme alamamaksa, güncelleme kesildiği yada kırpılarak verildiğinde gün o kişileri düşünemiyorum. 😂😂😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Gerçekler trollükse, evet. Android kullanıcıları zaten güncelleme almayacağını kabullenmiş. Adamlar hem eski sürümle piyasaya sürüp yeni güncellemeyi 6 ay sonra çıkarıyor. Yalan diyemeyeceğin için anca troll dersin. Gerçek trollük arıyorsanız Apple haberlerinin altına bakın ya da siz de onlardan birisiniz 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.