Şimdi Ara

GAME OF THE YEAR (GOTY 2018) 07/12/2018 YILIN OYUNU GOD OF WAR !!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
6
Favori
22.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OnLiNe MaNaGeR kullanıcısına yanıt
    Hocam ne hareket halinde olması ya biz bf'de uçaktaki pilotu vuruyorduk,veya daha yakın bir örnek vereyim horizonda koşan robotlara ne hsler atmışımdır.çoğu oyuncu aim işini çözmüştür diğer oyunlarda.ama rockstar oyunları farklı.input lag çok fazla var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun dunyasi rdr2 oncesi ve sonrasi diye 2 ye ayrilmisitir oyle bi oyundur rdr2



    Rdr2 alir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam forumu terkedin bence.



    Hani kişisel zevk tabii hocam ama bu forumda PS4 exclerine laf söylettirmezler yani lincin hayırlı olsun hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-674C86621

    Bu mesaj silindi.
    hemen topukla hocam görmesinler






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 16 Kasım 2018; 11:30:49 >
  • brenzha kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum ama Celeste'nin hikaye ve müzik faktörü var. Celeste kazanabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gamer-x kullanıcısına yanıt
    Hocam GOTY 2013'ü GTA V almamış mıydı? Yanlış mı hatırlıyorum?
  • teknik olarak red dead redemption 2 oun tarihinin en iyi oyunu. üzerine oyun yapılması çok zor. kimse bu kadar uğraşmaz.

    god of war ise türü bu kadar kökten değiştirip epik bir oyun haline gelmiş inanılmaz bir başarı

    god of war hakediyor sanırım
  • Kimin kazanacağı zerre umurumda değil. Son yılların en güzel 6 ayını yaşadık. Hepsi enfes oyunlardı. Rdr 2 ile kapanışı yaptık. Şimdi daha güzel bir sene var önümüzde. Ilk 6 ayı efsane olacak bir sene. Resident Evil 2 ile açılışı yapıp belkide Tlou 2 ve Death Stranding ile kapatacağız. Sonrasında ver elini yeni nesil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StativeDread

    Hocam GOTY 2013'ü GTA V almamış mıydı? Yanlış mı hatırlıyorum?
    evet hocam yanlışlık olmuş ozamanda gönlümden Last of us geçmiş demekki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 16 Kasım 2018; 16:19:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-674C86621

    Bu mesaj silindi.
    GAME OF THE YEAR (GOTY 2018)  07/12/2018   YILIN OYUNU GOD OF WAR !!!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İnşallah GoW alır. Valla kendim ödül almış gibi sevinirim
  • Listede ödülü hak eden bariz 2 tane oyun var, bir tanesi GOW diğeri ise RDR 2. God of War serisini PS2 döneminden beri oynuyorum, benim için yeri çok ayrı ve bana göre Playstation'ın en büyük markası. God of War sunduğu atmosfer ve temada türünün tek örneğidir, mitolojiler çok ilginç hikayeler barındırıyor oyun dünyasında daha çok mitolojileri konu alan oyun görmeyi isterim fakat GOW gibi bir oyun varken kolay kolay kimse girişemez öyle bir oyun yapmaya çünkü Santa Monica, Kratos gibi bir karakterle mitolojik hikayeleri inanılmaz başarılı bir şekilde sunuyor.

    Son çıkardıkları GOW oyunu da mükemmel bir oyundu. Santa Monica yapmak zorunda olduğu değişimi inanılmaz derecede iyi bir şekilde yaptı. Oynanışı baştan aşağı değiştirdiler, daha detaylı ve derin bir oynanış sundular, hikayeyi önceki GOW oyunlarına kıyasla çok daha iyi bir şekilde işlediler ve sundular. Düşman sayısını azalttılar fakat düşmanları daha akılda kalıcı yaptılar. Kratos'u önceki oyunlarda gösterilenden çok daha farklı bir şekilde gösterdiler ve bu hiç göze batmadı. Nors mitolojisi zaten enfesti, Dokuzlar gölünde kayık ile gezerken kafanızı kaldırdığınızda gördüğünüz Jormungand efsanevi bir şeydi. Oyunda bulunan diyarların hepsi çok güzel bir şekilde tasarlanmıştı, sırf diyar koymak için koymamışlardı yani. GOW bence kusursuz bir oyundu, son dönemlerde oynadığım en iyi oyunlardan bir tanesiydi.

    Red Dead Redemption 2'yi ise yıllardır bekliyordum. RDR'nin bana verdiği haz ve atmosfer kendisini benim favori oyunum yapmaya yetmişti. Aradan 7 yıl geçti, Rockstar hiç boş durmadan oyunu geliştirdi ve sonunda oyun çıktı. Oyunu oynamaya halen devam ediyorum hatta dört gözle beklediğim Hitman 2'yi bile açıp oynamıyorum. Oyunun hikayesi bitiyor fakat kendisi neredeyse hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor. Öyle bir dünya yaratmışlar ki insan gezmeye doyamıyor, haritanın her karışı inanılmaz bir emek harcanarak hazırlanmış. Bu oyun için yaratılan dünya bana göre bugüne kadar yaratılan en iyi açık dünya olmuş. Oyunun dünyası o kadar canlı ki ben oynayan olarak çıksam oyunun içindeki NPC'ler hayatlarına devam ederler. Rockstar NPC'leri göze dolgunluk versin diye koymamış oyuna, her karaktere kendi rutinini, yüzünü, sesini ve hatta hafızasını vermiş. Oyunda yaptığınız hareket unutulmuyor arkadaş, bu bence muazzam bir şey, en büyük RPG oyunlarında bile bu tam olarak yok. Oyunun başında tanıştığım birçok karakter, oyunu bitirmiş olmama rağmen halen muhabbetimizi hatırlıyor. Böyle bir olay var diye sırf oyunun dünyasını sürekli geziyor, konuştuğum NPC'leri sürekli ziyaret ediyorum bakalım bu sefer ne diyecekler diye. Oyunun detay seviyesi zaten olağanüstü seviyede, Rockstar'ın oyunu yaparken ele almadığı neredeyse hiçbir şey yok, en küçük detayı bile düşünmüşler ve bu detaylar için gerekli olan en küçük animasyonları bile koymuşlar. Oyun çıktığı vakit birçok kişi neredeyse her şey için animasyon olmasından dert yanmıştı. Açıkçası bana göre Rockstar'ın Rockstar olma sebebi de bu zaten, yaptığı hiçbir şeyi baştan savma yapmaması. Oyundaki avcılık, balık tutma, vb. gibi aktiviteleri inanılmaz derecede detaylı yapıp cesedin üzerindeki loot'u AC'deki gibi tek tuşla alma olsa eminim şu anki durumundan çok daha fazla göze batardı. Rockstar oyuna 300.000 animasyon eklemiş, her şeyi ele almış, oynanışı her bakımdan tutarlı ve aynı yaklaşımla yapmaya çalışmış. Bu durum birçok oyuncuyu memnun etmeyebilir ama bu detayların oyuncuya inanılmaz bir deneyim yaşattığı gerçeğini değiştirmez bence.

    John Marston, oyun dünyasındaki en akılda kalıcı karakterlerden bir tanesidir. Bu yüzden birçok kişi oyun çıkmadan Arthur'u benimsememişti. Fakat oyun çıkınca Arthur'un ne kadar güzel işlenmiş bir karakter olduğu ortaya çıktı. Arthur basit bir karakterdi, basit bir hikayesi vardı fakat bu hikaye Hollywood filmlerine taş çıkaracak bir sunumla sunulmuştu ve oynayan kişiyi Arthur'a çok iyi bir şekilde bağlıyordu. Bu konuda da Rockstar inanılmaz başarılı bir iş ortaya koydu. Oynanış anlamında zaten bana göre piyasadaki en iyi oyun. Diğer açık dünya oyunlarında bulunan birçok aktivite RDR 2'de de bulunuyor fakat diğer oyunlardaki ele alınımı ile RDR 2'deki ele alınımı arasında dağlar kadar fark var. Sadece avlanma bile bu farkı ortaya koyuyor, oyunda bulunan her hayvanın kendine has davranış biçimi var. Bir hayvan öldürdüğünüzde bir süre yanına gitmezseniz çakallar, akbabalar cesedin üstüne çöküyor ve ceset bir süre sonra çürüyor. Martılar suya dalıp kendi balığını alıyorlar. Opossumlar peşinde olduğunuzu anladığı anda kendini yere bırakıp ölü taklidi yapıyorlar. Oyunda avcılığa 50 saatten fazla zaman ayırdım bu yazdıklarımdan çok daha fazlasını gördüm ve bu inanılmaz bir deneyimdi bence. Diğer oyunlarda da avcılık olabilir, oyunda avcılık olması bir yenilik olmayabilir fakat avcılığın ele alınış biçimi, detaylandırılması, oyuncuya verdiği haz diğer hiçbir oyunda yok. Bu durum oyunda bulunan neredeyse tüm aktiviteler için geçerli, Rockstar oyundaki aktiviteleri bile ayrı bir oyun gibi işlemiş.

    Yılın oyunu ikisi de olabilir, ikisi de hak ediyor bence. Fakat RDR 2 gibi bir oyunun eşi benzeri yakın zamanda gelmez, Rockstar olağanüstü bir emek, uzunca bir zaman ve fazlasıyla para harcayarak oyun dünyasının en detaylı oyununu ve açık dünyasını yaratmış bence.




  • RDE 2 alır.
  • gow çok daha iyi bir etki yarattı bende rdr 2 çok güzel oyun evet ama gow gönlümüzün yari be

    ! Oylamaya bizde katılabiliyoruz bu arada belli bir yüzdesini belirlemede yardımcı olabiliriz !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordhas -- 17 Kasım 2018; 13:23:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordhas

    gow çok daha iyi bir etki yarattı bende rdr 2 çok güzel oyun evet ama gow gönlümüzün yari be

    ! Oylamaya bizde katılabiliyoruz bu arada belli bir yüzdesini belirlemede yardımcı olabiliriz !!!
    Buradan oy kullanabilirsiniz.

    https://thegameawards.com/awards/
  • Detaylı bir yorum olmuş bende Gow alsın isterim ama yazdıklarınızada katılıyorum ikilemdeyim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönlümden geçen oyun God of War RDR 2 yide oynadım ama aralarında seçim yapıcak olursam God of war der geçerim.
  • Ben de GOW diyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis varken diğerleri ancak
    Second Game of The Year olur.

    GAME OF THE YEAR (GOTY 2018)  07/12/2018   YILIN OYUNU GOD OF WAR !!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.