Şimdi Ara

Gameekstra'dan Uzak Durun !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 31 Ocak'ta gameekstra adlı mağazanın sitesinden Hyperx Cloud 2 kulaklık sipariş verdim. 1 Şubatta elime geçti fakat ses kartında bir temassızlık vardı hemen aradım ve durumu belirttim ürünü geri yollayın yenisini yollayalım dediler. Ertesi gün ürünü kendilerine kargoladım ve bekledim. Bu süreçte teknik destek formunu takip ettim ürün onarımda vesaire yazıyordu aradım ve bunuda söyledim ürün yeni ne onarımı bu dedim yeni ürün yollanacağını söylediniz dedim. Düzeltiyorum hemen diyerek yeni ürün yarın kargolanır muhabbetleri. 7 Şubat yani dün "sözde" yeni kulaklık elime ulaştı. Kutu açılmış, kulaklığın üzerinde parmak izleri, Hyperx cloud 2 kullananlar bilir mikrofon takıp çıkarılabilir ve çıkardığınızda o boşluğu bi kapat ile kapatabiliyorsunuz bu kapak çıkmadı içerisinden, faturam yok. Bu durumdan hoşnut olmadım ve bugün tekrar aradım yine "sözde" teknik destek ekibinden rezil bir insanla konuştum. Bana söylediği şey "Ürününüz zaten yeni biri ürünle değiştirilmiştir. Kutu değil kutu içeriği değiştirilmiştir." sanırım sıfır bir ürünü kutusundan çıkarıp benim yolladığım kutunun içindeki ses kartıyla değiştirdiler :) bilmiyorum. Dedim ya mikrofon yerinin kapağı çıkmadı diye bunu karşımdaki insana söylediğimde "hahahaha bumu yani sorununuz gönderin kutuyu içine onuda koyup tekrar yollayalım" gibi söylemlerde bulundu. İade istedim ve tüketici hakem heyetine başvurmamı söyledi. Açıkçası ürün sıkıntısız çalıştığı için üşendim ve daha fazla uğraşmak istemedim. Sonuç olarak 400 TL ye belkide ikinci el bir kulaklık sahibi oldum gameekstra sayesinde. Şikayetvar.com'da birçok şikayet var fakat hiçbirini umursamamışlar sanırım. Birbirlerinden haberleri olmayan, lakayıt bir ekibe sahip. Kesinlikle bu siteden veya mağazadan bir daha alışveriş yapmayacağım umarım yapacaklarda bu şikayetleri göz önünde bulundurur. Herkese iyi günler.
    Ha unutmadan faturamda gelmedi benim iade için yolladığım kutunun içerisindeydi :)







  • Burasi benide epey uğraştırmıştı zamanında. thh'ye başvurarak paramı geri alabilmiştim.kimseye önermem buradan alışverişi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • **Nightmare** kullanıcısına yanıt
    Böyle firmaların neye güvendiğini de bilmiyorum müşteri senin için herzaman önde olmalı fakat bunlar müşteriyi soğutuyor gerçekten. İlk gördüğümde çok güvenmiştim İstanbulda mağazaları var turnuva düzenliyorlar falan birdaha asla alışveriş yapmayağım burdan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jokeriss

    Böyle firmaların neye güvendiğini de bilmiyorum müşteri senin için herzaman önde olmalı fakat bunlar müşteriyi soğutuyor gerçekten. İlk gördüğümde çok güvenmiştim İstanbulda mağazaları var turnuva düzenliyorlar falan birdaha asla alışveriş yapmayağım burdan.

    Kaliteli oyuncu ekipmanları satıyorlar fakat dediğiniz gibi müşteri memnuniyeti çok kötü. Sen müşteriyi memnun etmessen sadece onu değil, o müşterinin çevresinide kaybedersin.
  • aslında iyi firmalar düşük karlarla ürün satmaya başladı. rekabet özellikle teknolojide çok fazla olunca müşteri memnuniyetini sağlamak da pahalılaşıyor. çünkü satılan ürünlerden %3-4 belki daha az karlar elde ediliyor. sonuç olarak ürün servise geldi mi, kar gidiyor, maliyet gidiyor ve iş zarar boyutuna çıkıyor. bence bir firma ucuz olduğu için değil, müşteri memnuniyeti ve ürün hizmeti iyi olduğu için tercih edilmeli. ve buna önem veren firmalar ayakta kalacaktır. bu bir süreç. kaliteli olan firmalar yavaş yavaş buna dahil olacak. gameekstra iyi bir firma. ama onun da dikkat etmesi gereken noktalar var ve onlar da zamanla kendilerini düzeltecektir. hemen bir firmayı tak diye karalamak da doğru değil zannımca.
  • ChaqaLL kullanıcısına yanıt
    Ben keşke 100 tl daha fazla verseydim de Mediamarkt'den alsaydım diye pişman oluyorsam diyecek söz yok o firmaya. Tamam fiyat açısından iyi firma olabilir. Fakat bi üründen kar edemedi diye hıncını müşterisinden çıkarmak ? Bilmiyorum belki de bana oranın en kıl elemanı denk geldi fakat hayatımda unutamayacağım bi telefon konuşmasıydı müşteri hizmetleri müşteriye gülüyor dalga geçiyor. Aldığım ürün 10 20tl değil. 400 küsür tl verip açık ve eksik kutu içeriğine sahip oldum :) Yine o telefondaki insan evladı da çalışıyormu çalışmıyormu diye soruyor derdiniz ne ozaman daha diyor. daha uzuca çalışan aynı kulaklığı 2nci elden bulabilirdim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam da kulaklık alacaktım, iyi oldu bunu okuduğum, uzak duralım bari.
  • zinedine_zidane kullanıcısına yanıt
    doğru karar hocam ha siz söylersiniz sıkıntısız gelir ürün memnun kalırsınız orası ayrı :)
    benim başıma geldiği için uzak duruyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jokeriss

    doğru karar hocam ha siz söylersiniz sıkıntısız gelir ürün memnun kalırsınız orası ayrı :)
    benim başıma geldiği için uzak duruyorum.

    Valla sıkıntısız gelse de ilerde sıkıntı çıkarsa problem olurlar, 1 müşterisine dahi bu tarz hareket yapan tüccarları siliyorum defterden :D
  • zinedine_zidane kullanıcısına yanıt
    orası öyle alırsanızda umarım o sözde "teknik servis" ile işiniz olmaz.
  • Ben de buradan G430 aldım aldıktan sonra kargo ulaşmadan önce mesaj attım sesini beğenmezsem iade edebilir miyim diye, cevapları kattiyen iade almıyoruz oldu. Her neyse kulaklık geldi hem de kutusu yırtık ve kulaklık tozlu şekilde. İade etmedim gayet tabi memnunum üründen ama şüpheyle bakılacak bir alışverişti. Tekrar alışveriş yapacağımı sanmıyorum.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellarto1919 -- 5 Haziran 2018; 5:56:27 >
  • Ben defalarca alışveriş yaptım. toplam 7-8 bin tl civarında ve hiç birinde sorun çıkmadı şimdi bu konuyu okuyunca baya mutlu oldum baya şanslıymışım demek ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu güncelleyim dedim. yaklaşık 8 ay sonra ses kartımda yine cızırtılar başladı. Bu sefer "gameekstra" yerine hyperx ile iletişime geçtim. Bana ulaşılacağını söylediler. Neyse bugün bir mail geldi mailde Ses kartı fiyatını yazmışlar banka hesapları vermişler. 190TL civarı bişey. Ve az önce Kulaklıktaki seri numara ile kutudaki seri numaranın eşleşmediğini gördüm. Bu durumda benim 8 ay önceki şüphelerimi gidermiş oldu. Resmen yolladığım kutuya başka bi kulaklık koyup geri yollamışlar. Bu konuda ne yapabilirim hyperx'den neden 2 yıl garantisi olan cihazın garantisinden faydalanamıyorum ? Birkez dahaa söylüyorum gameekstra pişmanlıktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.