Şimdi Ara

GameEkstra İade Kabul Etmiyoruz - KARAR LEHİME ÇIKTI - PARAMI ALDIM (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
3.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leopard2A6

    Merak eden var mı bilmiyorum fakat ''Savunması İstendi'' de kaldı
    Sıkıntı yok süreç devam ediyor. THH karşı tarafın savunmasını istemiş demek oluyor. Sonrasında eğer bilirkişi atanmışsa ürüne "Bilirkişi Görüşü İstendi" yazar. En son karara bağlandı yazar.Karara bağlandı yazdıktan sonra Bağlı olduğunuz THH'ye giderek sonucu öğrenebilirsiniz. Karara bağlandı yazdıktan sonra posta olarakta size 1 2 hafta sonra sonuç gelir.
  • **Nightmare** kullanıcısına yanıt
    İşin kötüsü 1 hafta sonra 2 ay olcak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leopard2A6

    İşin kötüsü 1 hafta sonra 2 ay olcak
    Evet süreç epey yavaş. Ben karar çıkması için 6 ay beklemiştim :)
  • **Nightmare** kullanıcısına yanıt
    1 ay sonra okulum bitiyo inşallah tatile yeni monitör ile girerim
  • Durum nedir bu siteden bir şey alacaktım bir sürü rezalet gördüm uzaklaşmak zorunda kaldım.
  • Bu firmadan bi şey alıpta iade etmek istediğinizde hakkınız olmasına rağmen iade almıyolar
  • Edit: BİMER'e 8 Mayıs'ta herhangi bir ilerleme olmadığından dolayı mesaj attım ve 11 Mayıs'ta kaymakamlık Mayıs ayı gündemine alındığını ve süresi içerisinde karara bağlanacağını yazmışlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit 2 : Daha yeni baktım başvurum gündeme alınmış olarak gözüküyor.Bundan sonra ne olcak ve ne kadar sürcek bilgisi olan var mı ?
  • Öyle çöp bir firmadan niye ürün alırsın ki bide monitör kusura bakma ama senin aptallığın, ben test ettirmeden 1 tane monitör almam.
  • Ben monitörü Amazon.de sitesinden aldım. Hiçbir sıkıntısı yok. Madem size tüketici olarak değer vermiyorlar o halde neden buradan satın alıyorsunuz? Neymiş efendim: Cihaz açıldığı için iade değişim kabul etmiyorlarmış. Ulan bu cihazı açmadan bozuk olup olmadığı nasıl anlaşılacak ki? Biri de Vatan Bilgisayar'dan alın demiş. Yok ya! O vatan bilgisayar da iade değişim yapmıyor. Gidin alın Amazondan. Bozuk çıkarsa bile adamlar parasını ödüyor. Ürünü geri yollaman yeterli. Kargo parasını bile sana geri yatırıyorlar. 10 Bin'lik PC topladım hepsi Amazon'dan. 700 TL' ye Cooler Master H500P kasa bile aldım. Buradaki tenekelere bu fiyatları istiyorlar. Aklınızı kullanın bir zahmet.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit 3 : Bugün öylesine bi bakayım dedim ve ''Karara Bağlandı'' olarak gözüküyor.Şimdi tebligatın gelmesini mi beklicem?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leopard2A6

    Edit 3 : Bugün öylesine bi bakayım dedim ve ''Karara Bağlandı'' olarak gözüküyor.Şimdi tebligatın gelmesini mi beklicem?
    Aynen 2 hafta içinde karar tarafına postalanır. Sonucu hemen öğrenmek istiyorsan bağlı olduğun kaymakamlığa giderekte öğrenebilirsin
  • **Nightmare** kullanıcısına yanıt
    Eyvallah çok teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BalistikBomba B kullanıcısına yanıt
    Vatan pc den aldım tam 6 tane 240hzlık üst seviye gaming monitörü ölü pikselden orada bıraktım.Bilmeden atıp tutma kardeşim.Vatandan ürün aldın mı zaten iade edemezsin , değişim yaparlar.İade hakkı internetten alişveriş yapan kullanıcılar için geçerli .

    14 günlük iade hakkı internetten alınan ürünler için geçerli.Amazondan alıncada internetten alıyorsun farkındaysan.Ve amazona laf yok onlar işini iyi yapan bir e-ticaret sitesi.Fakat Vatan hakkında bilgin yoksa fikrinde olmasin.

    Gayette değişim yapılıyor.3 senede ürün garantisi veriyorlar bilgine.
  • 2079 liraya aldığım monitör Vatan'da an itibariyle 2685 lira.Ne yapsam kafam çok karışık.600 lira da az para değil ama Vatan'dan alırsam da kafam rahat olcak.Koşulsuz şartsız iade alan ve daha makul (2300 civarı) satan bi site bulmam lazım yardımcı olabilecek var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet vatanın fiyatları pahalı malesef. Başka firmalarda varmı bilmiyorum ama vatanda monitörü açtırıp ölü piksel testi yaptırıp alabiliyorsun ben öyle yaptım. 2 monitor açtırmıştım. Monitör sıkıntılı bir ürün ucuz olsun diye denemeden başka bir yerden alırsan şansa bırakmış olursun. Başın yine ağırmasın istiyorsan vatandan deniyerek al bence
  • Alın da kazıklanın o zaman. Keyif sizin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BalistikBomba

    Alın da kazıklanın o zaman. Keyif sizin.
    neye dayanarak burda milleti amazona yonlendiriyorsun.ben bundan 2 ay once amazondan 1080 ti satın aldım.10 gun sonra kutudan 1050 ekran kartı geldi. geldi.75 tl kargo ucreti odeyerek geri gonderdim.(monitor kac 75 tutar bilemiyorum.)ekran kartı ellerine ulaştı.inceleme yapıcaklarını soylediler.bende tamam dedim.inceleme sonucunda biz size dogru urun gondermisiz dediler.yani 1080 ti yerine 1050 gonderimini kabul etmediler.yani ilk başta gitti 4000 tl param dedim.allahdan forumda amazonda baska yerlere mail atarak olayin incelenmesini istedik.ve inceleme oldukdan sonra paramı ancak oyle alabildim.yani senin o cok ovdugun amazon da artık oyle işler al gulum ver gulum işlemiyor.kutusundan değiştirilmiş işlemciler.jilatini acılmış kutusu acılmış ekran kartları, dolandırıcıların ugrak yeri oldu amazon artık.ustelik bu dolar farki ve 1 mayisda yeni vergi sistemi ile amazon da artık tr deki urunden pahalıya geliyor.

    vatan icin ucuz yer diyemeyiz.kampanya takip etmen lazım.ancak vatanin bir ozelligi var aldıgınız urun de olu pitsel ve ışık sızması cıkması durumunda hemen oracıkda yeni kutu actırıyorsunuz.baska hicbir bilgisayar magazasında yapılmayan bir işlem.başka biyerde olu pitsel cıkması durumunda garantiye gidiyor.15 20 gun bekliyorsunuz eger onay verirlerse yeni kutu alıyorsunuz.birde onda da cıkması durumunda bu işlem devamli uzuyor.ben asus pg279q monitor alirken 3 modelde de olu pitsel cıktı.hic gıkları cıkmadan 4. kutuyu actılar o saglam cıktı.baska hangi firma yapar bunu.gidin kazıklanın ozaman diyorsun valla 50 60 gun geri iadem yatıcakmı yatmıycakmı diye beklemenin stresini bilirmisin sen? varsın cebten 50 100 fazla cıksın kafam rahat olsun.sanki kazıklanınca 500 tl kazıklaniyoruz.arada cok bi fark yokki artık.
  • Param çok derseniz gidip bizzat vatan magazasindan alabilirsiniz.Ama internetten alinacaksa amazon candir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 mayis dan sonra canmıdır patlıcanmıdır goruruz? yuzde 18 kdv geliyor. ayrıca dolar 4.60 oldu. vergisi ve amazonun kargo su ile suan hicbir monitor cazip degil.bizzat hergun iş yerimde bakiyorum hepsine hergün.hele hele bir arıza bir olu pitsel cıkması durumunda aklıma bile getirmek istemiyorum bu durumu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.