Şimdi Ara

GAMING MOUSE ÖNERİSİ (Gamepower nasıldır?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    100-150 TL aralığında gaming mouse almayı düşünüyorum. Ancak kafam çok karıştı her marka modeli kötüleyenler var çabuk bozulduğunu söylüyorlar. Aslında 2 marka arasında kaldım. Logitech G300s düşünüyordum ancak tuşların ömürleri çok kısa olduğu yoğun kullanımda 1 sene ancak götürdüğü söyleniyor. Ayrıca küçük ve ergonomi bakımından hoş değil. Diğer taraftan Gamepower nigthstalker daha ergonomik yüksek dpi lı ve kullandığı sensör ve switchler daha iyi ve fiyatı da makul ancak çin olunca everest ve inca gibi scrollun 3-5 ayda bozulan mouse düşüncesi geliyor. Uzun süre gamepower mouse kullanan varmıdır? mekanik klavyesinden insanlar çok memnun acaba mouseları ne kadar süre dayanır?

    Birde en çok yaşadığım problem scrollun bozulması bıktım usandım ve pahalı mouse almaktan korkar oldum. Yok mu şöyle 2-3 sene bozulmadan kullanılabilecek fiyatı uygun, büyük ele oturan, yüksek dpi, 1000 Hz, makrolu bir mouse?

    Everest ve inca dışına her türlü öneriye açığım çin olacaksada kaliteli olsun lütfen.( 2 Everest gaming kullandım max 4 ay düzgün çalıştı scrollu, suanda smx-r12 var 20 tl deseler bile gidip tekrar almam tek kelimeyle rezalet)



  • Valla ben de yeni mouse bakıyorum. Scroll tuşu bozulalı baya olduydu ama bir süredir sağ ve sol tuş (özellikle sol) çift tıklama, takılı kalma gibi problemler vermeye başladı. Mouse fiyatları da arttı dolarla beraber; öyle kalkıp fareye 200-250 lira verdikten sonra 2-3 sene değil 5-6 sene gitsin istiyorsun.

    Elimdeki A4Tech'in X7 modeli, 60 liraya almıştım sanıyorum (130-140 lira olmuş ); 5 yıldır da yoğun bir şekilde kullanıyorum. Sol taraftaki ekstra 2 tuş güzel ama tuş sayısı bazı durumlarda yetmiyor; ayrıca pozisyonu nedeniyle de kullanımı pek rahat değil. Bu fareler sanırım 5 tuşlu diye geçiyor; ben 7 tuş falan bakıyorum bu sefer. Bu fare üreticilerinin de pek ortası yok, vur deyince öldürüyorlar; bakıyorsun ya hiç tuş yok ya da benimki gibi genelde 2 yan tuşu oluyor ya da 10-15 tuş yerleştirmişler; yanlışlıkla bi' tuşa basacağım diye rahat rahat parmağını koyamaz adam.

    Neyse, durum bu. Konuya ek yapmış oldum ama ben de bakıyorum 100-200 TL arası bir şey. Tavsiyeleri görelim.
  • Suan G300s ödünç aldım arkadaşımdan denemek için ama hoşuma gitmedi.Elime uygun değil baş ve serçe parmak masaya sürtüyor, elim büyük olmamasına rağmen mouse gerçekten küçük, yan tuşu olmaması zorluk cıkarıyor (aynı anda hem sağ hem sol click basarken o tuşlara basılmaz arkadaş), DPI düşük. Ama yağ gibi kayıyor eli terletmiyor programı acayip kapsamlı güzel.

    Cevap da gelmiyor, bir kaç gün daha bekliycem araştırcam ama suanda kafam gamepower nightstalkerda. Gamepower warlock klavyesini kullanıyorum çok memnunum, bi şanş vericem mouselarınada. Hemde ünlü markalara göre ucuz bozulursa çok canım yanmaz (1 senede razer logitech gibi markaların pahalı mouselarını bozan insanlar gördüm evlat acısı gibi birşeydir) ayrıca koşulsuz şartsız iade kabul eden satıcı buldum deneme fırsatım olur, beğenmezsem iade ederim.
  • Gamepower Ursa aldım. 1 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ve herşeyi ile g300s den daha iyi çok memnunum. Mekanik klavyesinde de bir sorun görmedim. Tam fiyat performans markası gibi görünüyor şimdilik. Birde kulaklığını alıcam. Bazen çinlilere fırsat vermek gerekiyormuş =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.