Şimdi Ara

Gayrimenkul Değerleme Hizmeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye’nin coğrafi güzellikleri, doğası ve iklim şartları her yıl ülkemize çok sayıda turist gelmesini sağlamaktadır. Türkiye, turizm merkezi olmasının yanı sıra ticaret ve kültür, sanat bakımından da oldukça ön plandadır. Yatırımcılar için lojistik, iş gücü ve teşvikler ile cazip hale gelen ülkemiz, gelişim ivmesini hızlandırmaktadır. Dolayısıyla Türkiye bütün yatırımcılar için çok ideal bir hal almaktadır. Ülkemizin giderek büyüyen yapısı ile birlikte konut ihtiyacı da artmaktadır. Gayrimenkul fiyatları sürekli artış göstermekte olup, çok sık el değiştirmektedir ve bu alım satım işlemlerinin riskleri de yüksek olabilmektedir. İşte tam da bu durumda gayrimenkul değerleme hizmetinin önemi oldukça fazladır. Ayrıca imar barışı, Türk vatandaşlığına geçiş, yeniden değerleem gibi hususlarda da gayrimenkul değerleme raporu büyük öneme sahiptir.

    Türkiye çapında çalışan gayrimenkul değerleme şirketi Tapu Eksperi, lisanslı değerleme uzmanlarına doğrudan ulaşmalarını ve online olarak hizmet almalarını sağlayan teknoloji tabanlı bir platformdur.
    Misyon
    Tapu Eksperi; gayrimenkul değerleme hizmetlerini, farklı ihtiyaçlara uygun hale getirir, internet üzerinden kolayca sunar ve herkes için erişilebilir kılar. Böylelikle Tapu Eksperi, tarafların gayrimenkulle ilgili bilgi sahibi olarak bilinçli şekilde karar vermelerini sağlamayı, gayrimenkul sektöründe şeffaflık ve güveni tesis etmeyi, gayrimenkulden doğan uyuşmazlıkları azaltmayı amaçlar.
    Vizyon
    Gayrimenkul alım-satım işlemleri başta olmak üzere tüm tapu işlemlerinde akla gelen tek güvenilir hizmet sağlayıcı olmak.
    Deneyimli Ekip
    Tapu Eksperi; alanında on yıldan fazla deneyimli iki lisanslı gayrimenkul değerleme uzmanı, gayrimenkul hukukunda deneyimli bir avukat ve teknoloji işletmelerinde deneyimli bir işletmeci tarafından kurulmuştur. Bugün Tapu Eksperi, hızla artan çalışan sayısı ve Türkiye’nin hemen her ilindeki anlaşmalı eksperleriyle dinamik ve çalışkan büyük bir ailedir.
    http://www.tapueksperi.com/Gayrimenkul Değerleme Hizmeti







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.