Şimdi Ara

gece görüşlü güvenlik kamerası tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
3
Favori
17.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar izmirde apartmanımıza güvenlik kamerası kurdurmak istiyoruz kamera markaları,kayıt cihazları ve özellikleri hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgi verebilirmi herkesin istediği gibi kaliteli ve çok pahalı olmayan bir sistem kazık yemeyelim çankayada fiyat araştırması yapmadan önce kamera markaları,kayıt cihazları kablolar vs hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum internette 49 tl ye kameralar var bunlar nasıl kameraların özellikleri nelerdir ortalama fiyatları ne kadardır bilgi verebilirseniz memnun olurum



  • Bende iş yerim için gece görüşlü kamera sistemi kurmak istiyorum. 2-4 arası kullanmayı düşünüyorum. Bu sayı tabi kameranın fiyatına göre değişiklik gösterecek. Tek istediğim doğru dürüst bir kamera markası tavsiyesi. Görüntü gayet net olsun yarın bir gün beni yolda bırakmasın yeter.
  • 420 TVL SONY CHIPSET
    sonylerde sıkıntı çıkmaz
  • 520 TVL sony chipset sahip komıda kameralar dikkat et mercek camın onunde olsun gece parlama yapmasın.
  • bazilika B kullanıcısına yanıt
    Güvenlik kamera ve alarm sistemlerine dair deneyimli kadromuzla hizmetinizdeyiz.
    Aşağıdaki iletişim adreslerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.
    0850 303 63 93
    http://meyeturkiye.com/
  • Güvenlik kamera ve alarm sistemlerine dair deneyimli kadromuzla hizmetinizdeyiz.
    Aşağıdaki iletişim adreslerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.
    0850 303 63 93
    http://meyeturkiye.com
  • HAZIR KONU HORTLAMIŞKEN BİR TECRÜBE AKTARMAK İSTİYORUM..

    Yakın zaman önce kendime bir kamera sistemi kurdum..
    detayları iyi göstersin diye yüksek fiyata 700 TVL yani 700 satır kamera aldım.. fakat kayıt cihazları hep CIF çözünürlükte kayıt yapıyor.. yani 352x288..
    kamerayı HD televizyonuma direkt bağlayınca görüntü gayet detaylı, ama kayıt cihazının yaptığı kayıt detaysız..
    iyi de kardeşim, cihaz detayları kaydedemeyecekse 700 tvl kamerayı niye aldım?
    Çok daha ucuza 480 tvl falan alınabilirdi..
    cihazım D1 çözünürlükte de kayıt yapıyor ama sadece 6 fps.. o zaman da insanların hareketleri robot gibi oluyor, anlaşılmıyor..

    sonuç olarak eğer böyle olacağını bilseydim kamerayı ucuzundan alırdım.. Dikkat edin, boşa para vermeyin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatacağım arkadaşlar.

    Ankara'da binamıza güvenlik kamera sistemi taktırmak istiyorum. 8 Kameralı bir sistem için 2000 - 2500 arasında fiyatlar aldım. Kameraların kayıt alacağı mesafe maksimum 20 metre. Bu durumda 850 tv line bir kameraya ihtiyaç var mı sizce? Yoksa 480 de yeterli olur mu? Boşa para harcamayalım. Bir de 850 tvline diye geçinen markalar acaba bu değeri gerçekten verbiliyor mu? Çünkü fiyatlar çok oynak markalar arasında. Bazı markaların 850 tvline modelleri 160-200 dolar arasında fiyatlara sahipken Rivo diye bir markanın kamerası 120 tl ye satılıyor. Bu kadar fiyat farkı olunca insan işkilleniyor tabi ki. Bu konudaki görüşleriniz çok önemli. Apartman yöneticisiyim. Yarın birgün senin taktırdığın kameralar hiç bir halta yaramadı diye millet başıma ekşimesin.
  • Beyler yok mu hiç cevap verebilecek bilgili birileri
  • eğer gerçekten iş yapacak bir sistem istiyorsan kamerayı 700 TVL sony ccd sensörlü tavsiye ederim ve kayıt cihazınıda d1 full d1 kayıt yapabilen bir cihaz öneririm
    istersen marka model verebilirim

    yoksa piyasadaki ucuz kameralar sadece duvarda kamera var mı var dedirtir görüntüleri çok fazla eşgal tarifi vermez
  • Dükkanımdaki Güvenlik kamerama telefonum ve bilgisayarımdan kameramın bağlı olduğu modeme bağlıyken kameralarımı izleyebiliyorum, ama başka bir modemde izleyemiyorum yani dükkanda izlerken evde izleyemiyorum ACİLLLLLL YARDIM ?
  • Dükkanımdaki Güvenlik kamerama telefonum ve bilgisayarımdan kameramın bağlı olduğu modeme bağlıyken kameralarımı izleyebiliyorum, ama başka bir modemde izleyemiyorum yani dükkanda izlerken evde izleyemiyorum ACİLLLLLL YARDIM ?
  • kayıt cihazı online olarak kaç kullanıcıyı destekliyor ve modeme kayıt cihazına uzaktan izleme için port açtınız mı?
  • Arkadaşlar mümkünse ip kamera alın ama biraz pahalı. Ip ye gücünüz yetmiyorsa tavsiyem marka olarak Samsung ve Bullwark 'tır. Samsung biraz pahalı. Fakat kurduracağınız firmaya dikkat edin ben Kamerapoll isminde (diğer adı %100 güvenlik sistemleri diye geçiyor.) bir firmaya kurdurdum. Montajını berbat yaptılar. Haftada bir kameraların yönü değişiyor. Çağırıyorum servis ücreti istiyorlar. Adamlar çok pişkin. Ben yaptım hatayı bari sizler yapmayın.
  • Ali expressden alıp elektronik bilgisi olan birine taktırabilirsiniz. Çok ucuza gelir. Tek sıkıntı garanti.
  • https://www.iskateknoloji.com.tr/xrplus-xr-433-ahd-2-mp-dome-kamera-2936.html gece bile gündüz gibi çekimlerini yapıyor tavsiye ederim uzun ömürlü yüksek çözünürlüklü kamera :)
  • makrotek.com.tr linkinden siteye ulaşarak bilgi alabilirsiniz. İhtiyacınıza uygun hizmet ve ürünü size sağlayacaklardır. Tavsiye ederim Makrotek'i.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ilkeco

    Bende iş yerim için gece görüşlü kamera sistemi kurmak istiyorum. 2-4 arası kullanmayı düşünüyorum. Bu sayı tabi kameranın fiyatına göre değişiklik gösterecek. Tek istediğim doğru dürüst bir kamera markası tavsiyesi. Görüntü gayet net olsun yarın bir gün beni yolda bırakmasın yeter.
    Marka olarak escam önerebilirim hocam, işyerinde kullanıyoruz gayet memnunuz ip kameralarından
  • Bu tip kameralar sisli havada nasıldır?
    Araçta kullanılması mümkün mü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alphace

    Bu tip kameralar sisli havada nasıldır?
    Araçta kullanılması mümkün mü?
    Sisli havada işe yaramaz hocam, gece görüşlü kameraların içinde kızılötesi ışın gönderen ledler vardır. Bu ledler sis için geçerli olmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.