Şimdi Ara

General Mobile GM 6, 26 Mayıs’ta satışa sunuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
4.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • General Mobile GM 6, 26 Mayıs’ta satışa sunuluyor

    General Mobile ailesinin en yeni üyesi GM 6 Android One, 26 Mayıs itibariyle tüketicilerle buluşuyor. Kullanıcıların ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan yeni GM 6, "Sadece akıllı değil, düşünceli telefon" sloganıyla KDV dahil 1.099 TL olan avantajlı fiyatıyla dikkat çekiyor.

     

    Peşin fiyatına 6 taksitle satın alınabilecek


    Android One programı çerçevesinde Avrupa pazarında lanse edilen “General Mobile 4G, GM 5 ve GM 5 Plus Android One” modellerinin kısa zamanda yakaladığı başarılı satış rakamları ve olumlu kullanıcı dönüşleri ardından, General Mobile dördüncü Android One ürünü olan "GM 6 Android One" ile kullanıcı deneyimindeki performans çıtasını yükseltiyor.

     

    GM 6 Android One, 26 Mayıs itibariyle Space Gray ve Gold olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile, Tek ve Çift SIM kart versiyonları ile kullanıcılarla buluşuyor. GM 6 Android One, KDV dahil 1.099 TL olarak belirlenen fiyatıyla piyasaya sunulurken, tüm GSM operatörlerinin satış noktalarında, tarifeye ek 12, 24 ve 36 ay taksit seçenekleriyle de satın alınabilecek. Ayrıca yetkili satış noktalarında da “Peşin Fiyatına 6 Taksit” seçeneği ile satışa sunuluyor olacak.

     

    General Mobile GM 6, 26 Mayıs’ta satışa sunuluyor

    Tüketicilerin ihtiyacı düşünülerek tasarlandı


    GM 6 Android One, Android’in güncel sürümünü kullanma avantajının yanında, flaşlı 8MP ön kamerası ve 13MP arka kamerasıyla üst düzey fotoğraf deneyimi vadediyor. Cihazın hızlı parmak izi okuyucusu kullanıcılara güvenlik sunarken, “incell” ekran teknolojisi ile pürüzsüz görüntü ve hızlı algılama sağlıyor.

     

    Ayrıca telefonun içinde yüklü gelen Google Fotoğraflar uygulaması ile kullanıcılara sınırsız ve ücretsiz fotoğraf depolama imkanı veriyor. Böylelikle, tüm kullanıcılar telefon hafızasını düşünmeden sınırsızca fotoğraf çekip yeni telefonlarının keyfini çıkarabilecek.

     

    Ayrıca Bkz.Intel, Thunderbolt 3 teknolojisini ücretsiz hale getiriyor
    Mediatek tarafından üretilen, 64 Bit mimariye sahip MT6737T (4x1.5GHz) güçlü işlemci ve 4.5G modem sayesinde kullanıcıların hızlı interneti telefonlarında deneyimleyebilecekleri belirtiliyor. Cihaz tek elle kullanılabilecek en büyük ekran olan 5 inç boyutunda ve Corning tarafından lanse edilen en dayanıklı ekran camı olan Gorilla Glass ekran kullanılarak geliştirilmiş durumda.

     

    GM 6 Android One; 0.2 milisaniyede algılama hızı sunan parmak izi okuma özelliği, 3GB RAM ve 32GB dahili (128GB'a arttırılabilir) hafızası, çıkartılabilir 3000 mAh pili ile güçlü bir donanıma sahip. Dolby ile yapılan ortaklık sayesine akıllı telefonla donanım destekli surround ses deneyimi yaşamak mümkün.

     

    General Mobile GM 6, 26 Mayıs’ta satışa sunuluyor 







  • Daha önce bu kelimeyi kullanmadım ama bu fiyata resmen çöp bu telefon.
  • Şaka ise hiç komik değil :)

  • 5 inc, mt 6737t 1099 tl?

  • Fiyati en fazla 699TL yapar . Bu nasil yerli firma ?

  • Bu fiyat olmamış tek kelime ile:PAHALI

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sd 835 koyup 1500'e satacan ki millet almak için kuyruğa girsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir firma düşünün bir önceki telefonu yeni telefonundan daha iyi olsun. Dolar kuru falan artınca mecburen özelliklerini düşürüp 1000 TL altına satmaya çalışıyorlar.

  • 80$ lık cıhazı guncelleme gelıyor dıye kımse 310$ vermez - gm opertator sevdasından vazgecsın adam gıbı cıhaz cıkarsın s660 s630 platformları ucuz ve ust sevıyedekı urunlerın salt performasn harıc tum yeteneklerıne sahıp onların etrafında urunlerı gelıstırsınler -helekı s660 ı 2000 altı bı fıyata sunarlarsa tek rakıplerı mi6 olur

  • Yıl Olmuş 2017 telefon kalınlığı 8.6mm çok yazık...

    General Mobile GM 6, 26 Mayıs’ta satışa sunuluyor

  • "KDV dahil 1.099 TL olan avantajlı fiyatıyla dikkat çekiyor" denmiş haberde... Avantajı nerde söyleyin bizde bilelim...
    Sd410 ayarında bir işlemci. gm4g den fazlalıgı hafıza ram ve parmak izi okuyucu... Gm nin avantajı uygun fiyatlı cihazlar cıkarmasıydı onuda kaybederse nasıl telefon satacak acaba...
  • Xiaomi varken GM çöptür..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de "millet niye yerli telefon almıyor" diye geyik yapıp dururlar. GM 4G kullandım 1 sene, memnun kaldım sattım GM5 Plus aldım, bir senedir kullanıyorum. Bundan da memnun kalınca satıp yenisini alayım dedim. Dedim de benim bir yıllık telefon yenisinden daha güzel. Artık seneye GM7 çıkınca değiştiririm artık.

  • Ne güzel okuyordum ta ki mt6737 ye kadar...

  • bu kalınlıkla inşaatta kalas olarak kullanılır. GM5 plus kullanıyorum ama bu telefon kötü olmuş.

  • buna vereceginiz 1100 tl kesinlike yazık olur arkadaslar acık net söylüyorum 1180 xiaomi mi5 prime gibi üst düzey cihazlar varken bunlara bulasmayın hakikatten paranıza yazık olur en azından adam gibi donanımlı cihaz kullanırsınız adamlar 1100 bandında media tek işlemcili cihaz düdükletme peşinde gidin snapdragon 820 li cihazlar kullanın

  • bende gm5 plus kullanıyorum memnunum fakat arkadaşların dediği gibi bu fiyata bu telefon biraz zor...

  • Mi6 düzgün fiyattan girsin işi bilen adam bunların yüzüne bile bakmaz.

  • pil 4000mah olsa süper olurdu
  • "Mediatek işbirliği ile geliştirilen 64 Bit mimarisine sahip MT6737T (4x1.5GHz) güçlü işlemci ve 4.5G modem sayesinde" DERKEN? İşlemci ve modemi GM gelitirdi öyle mi? Helal olsun, Apple bile modem geliştirememişti dahaca.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.