Şimdi Ara

General Mobile GM 9 Pro'da, Android 9 deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    General Mobile'ın yeni telefonu GM 9 Pro'ya henüz kullanılma sunulmayan Android 9 Pie'ın testleri devam eden beta sürümünü kurduk ve gelen yeniliklere sizler için göz attık. Bakalım yeni Android sürümü, GM 9 Pro kullanıcılarına neler getiriyor. 



  • Eşşeğe altın semer giydirmişler eşşek gene eşşek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mal fiyatına göre değerlendirilir. Yiğidi öldürüp hakkını yemeyelim.

    Daha iyi işlemci, daha iyi batarya (kamera kısmından çok anlamıyorum hangisi daha iyi) ve 500 TL daha ucuza.
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/105083-126567/asus-zenfone-5-ze620kl_general-mobile-gm-9-pro/

  • tasarım leş. Yenilik dedikleri navigasyon butonu eski nesil sanal tuşlarla aynı alanı kaplıyor, nasıl bir mantık bu? Bari ekranın en altına koysalar ekranı full kullansak. Öyle de olmalı. üstteki çekmece simgeleri yine leş. Ayarlar leş. Aaa ne güzel olmuş dediğim tek şey güç butonu menüsü. Ses yanda olup şeffaf olmayacaksa sıkıntı. Hele şu kart tasarımını kim yaptıysa gözlerde sıkıntı var sanıyorum. Klasik android arayüzünden giderek dahada soğuyor insan. Geliştirmek yerine hep sıfırdan salak saçma işler yapıyorlar.

  • Keşke bi sakal trajı olsanız Erdi bey, :)

  • Satılmıyor işte arkadaş zorlamayın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Y-ZiyA kullanıcısına yanıt
    Fakat GM'dan ağzı yandı bir kere insanların, tamam ilk Discovery ile güzel performansı geniş kitlelere ulaştıran ve ülkede makul güçteki telefonları ucuzlaştıran marka idi GM, o kadar sorunu olmasına rağmen o kadar ucuzdu ki laf etmedik, fakat Elite ile dünyanın o zamanki en güçlü telefonlarından biri olan Elife E7'nin nasıl berbat edilebileceğine şahit olduk, Discovery 2 serisini kullananların tamamı telefonunu farklı sebeplerden en az 4 kere garantiye gönderdi ki ilk Discovery problemli olmasına rağmen en azından 2'ye göre daha sağlamdı. Son zamanlarda çıkan cihazlarda daha az problemle karşılaşılmasına rağmen yine de problem oranı diğer markalara göre hep daha yüksek kaldı, şimdi Zenfone alacak olan adam biliyor ki kafası rahat olacak, zırt pırt anakart hatası, şarj soketi hatası vs vs...den dolayı garantiye yollamayacak, belki GM 9 Pro da gerçekten az sorunlu bir cihazdır, sonuçta adamların üretim hatlarını detaylı gördük, devreleri (PCB, Anakart) Türkiye'de yapılan ve çizilen, üretimi için büyük yatırım yapılmış ve fabrika açılmış bir cihaz var ortada, saygı duyuyorum fakat sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • android üstüne koyacağına tasarımı yine berbat etmiş, altta navigasyon çubuğuna ne gerek var, xiaomi aynı işleri navigasyon çizgisi olmadan da hallediyor, saçma sapan birşey

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çöp bir kullanıcı arayüzü



    O kadar para veriyorsun arayüz 500 tl lik telefonlardaki arayüz gibi dandik



    Resmen fakir telefonu UI'si

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta güncellemesi bu kadar sorunlu ise, normal güncelleme çok hatasız olacağını sanmam.

  • TITAN kullanıcısına yanıt
    Bu sadece gm e özel değil saf android telefon kullanan her cihaz aynı.Arayüz özellikleri bakımından Xiaomi ve Samsung cok iyi sırf bu yüzden baska cihazlara bakmıyorum bile.
  • Bence gayet güzel yerli firma Türkiye ye para kazandırıyor alanında keyfi bilir niye bu kadar elestiriyonuz ki üstelik tasarım ve özellikler gayet iyi niye yerliye bu kadar kininiz var?

  • Android 8 de Tuner den FM radyo dinlerken sesi bluetooth kulakliga verebiliyorduk 9 da veremiyoruz. Çağrı geçmişini ayni kisinin butun eski gelen ve giden aramalarini sms lerdeki gibi gruplanmis sekilde goremiyoruz.

    Bakalim android Q da bu sorunlar düzelecek mi

    Yoksa 8.1 surumunu geri yukleyecem mecburen

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.