Şimdi Ara

★★General Mobile GM5 Plus★★ |SORUNLAR&ÇÖZÜM ÖNERİLERİ TEK BAŞLIK ALTINDA| (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
8
Favori
47.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benim telefonumda yeni geldi aşırı ısınma ve pilin az gitmesinden şikayetçiyim telefonu değişim için yolladım bana termal bant takıp geri yollamışlar telefonu alalı 1 hafta oldu bari yaptıkları işlemler bir işe yarasaydı yine bir şey demeyeceğim telefonla konuşurken bile kulağımda ısınıyor ve şarjı ylne az gidiyor.bu seferde değişim yapılmazsa direk hakem heyetine gidecem arkadaşlarımda gm 4G var o cihaz bundan daha iyi arkadaşlarım benim kadar sorun yaşamadılar valla çevremdekileri uyarıyorum benden görüp almaya niyetlendiler aman sakın almayın dedim bu kadarda olmaz sorunları bir kaç kişi yaşasa tamam hatadır olur diyecem ama herkes aynı sorunları yaşıyor ve bu şirket telefonları piyasadan çekmek yerine hala satıyor olan yine bizlere oluyor.bir daha allah korusun bulaşmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c_._s kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Benim cihazı alan arkadas servise verdikten sonra memnunum demişti ama cihazların hepsi birbirinden o denli tutarsız davranıyor ki hangisinde ne çıkacağı kinder supriz yumurta misali..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 aylık gm5 plus cihazım da ekran sararması ve karşı tarafın sesi gelmemesi sorunum var

    servise yolladım kesinlikle bir çözüm olmadı aynı şekilde aynı sıkıntılar devam ediyor düşünen arkadaşlara önermiyorum.

    servis konusunda rezalet bir marka
  • Bu nasıl iş telefon kendi kendine şarj yiyo
    Bunun bir çözümü yok mu? ★★General Mobile GM5 Plus★★ |SORUNLAR&ÇÖZÜM ÖNERİLERİ TEK BAŞLIK ALTINDA|
  • Gideyim A 3 2016 Alayım forum olmasa yanacaktık, bu kadar sorun varsa üretim hatası vardır.
  • Öncelikle çok güzel bir konu başlığı olmuş. Açanların ellerine sağlık. Çünkü GM5 öyle bir telefon ki sadece sorunlar başlığı açmak gerekir. O kadar çok kronik sorun var ki! Bende 8 aydır GM5 kullanıcısıyım.

    İlk önce ekranla çerçeve arasında ki silikon veya plastik tarzı ince kenarlık kopmasını bende yaşadım. Servise gönderdim. Ve ekranı komple değiştirdiler.

    GPS sorunu yaşadım. Navigasyon programlarında devamlı GPS te kopma ve geç uyduya bağlanma sorunu vardı. Hala var. İki kere servise götürmeme rağmen sorun yok deyip geri verdiler. Ama hala sorun devam ediyor. Tekrar servise götüreceğim bu sorunla ilgili.

    Sensör problemi yaşıyorum. Kulağıma telefonu koyduğumda alakasız yerlere giriyor. Servis sensör problemi yok deyip geri gönderdi. Ama bariz kronik çözülemeyen sensör problemi var telefonda.

    Fakat beni en çok etkileyen GPS problemi. Çünkü işim gereği navigasyonu çok kullanıyorum. Dolayısıyla beni çok etkiliyor. Bakalım servise götürdüğümde sorun yok deyip geri mi verecekler. Ama böyle bir şey yaparlarsa bu sefer kavga edicem servisle.

    Daha önce note 4 kullanıcısı olarak sırf çift hatlı diye bu telefona geçtim. Geçmez olaydım note 4 premium bir cihazdı ve beni hiç üzmedi. Ve böyle kronik sorunları yoktu. Note 4 den bu cihaza geçmekle çok büyük hata yaptım. Eğer benim gibi düşüncesi olup bu cihaza geçmek isteyen olursa geçmemeleri yönünde tavsiyede bulunurum. Sakın böyle bir hata yapmayın.

    Tekrar bu konuyu açanlara teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turklucky -- 3 Kasım 2016; 22:32:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Burock222 B kullanıcısına yanıt
    ne alacağınız konusunda yanlış yönlendirme yapmak istemem ama a3 te çok boş cihaz, bütceniz yeterliyse delta garantili mi5 ekonomik olsun dersen, redmi note 3 araştırın derim.. derseniz ki bilindik bişey olsun kesinlikle yeni C5 i araştırın
    parmak izi sensörü 4gb ram sd617 işlemci ile güzel bir cihaz. tamamen metal kasa iphone tarzı tasarım.. 2,5d ekran..
  • turklucky kullanıcısına yanıt
    bende yorumlarınız için teşekkür ederim, tek amacım bu cihazdan gerçekten dili yananların buraya yaşadıklarını aktarıp almak isteyenlere ilk ağızdan fikir oluşturması, geçmiş olsun..
  • Yaklaşık 3 haftadır F/P ürünü cihaz arıyorum ve kağıt üzerinde GM5 Plus'ta karar kılmıştım. 2.5 yıl oldu sanırım ilk çıktığı dönemde GM Discovery 4 GB almıştım ve MiUi v7 rom ile hala kullanıyorum tek sorunum hafıza yetmeyişi desem yanlış olmaz sanırım. Her neyse GM5 Plus anakonusunda kullanıcı yorumlarına bakarken gördüm bu konuyu açtığınızı ve telefondan vazgeçirdi beni resmen. GM5 Plus'ı sürekli karşılaştırdığım LG G4 idi ama alsam sadece kamerası yüzünden (diğer üstünlükleri veya eksileri benim için dert değil diyebilirim) fazladan 500 TL vermek zorunda kalacağım. En uygun fiyata LG Türkiye Garantili olarak TeknoSA 1.500 TL civarına satıyor. Ben cep telefonunda Teknik Servisin önemli olduğunu düşünüyorum bu yüzden ithalatçı garantili ürünlere pek sıcak bakmıyorum. Telpa teknik servisini GM Discovery'nin ilk çıktığı günlerde millet acayip şekilde kötülerken bile ben hiç sorun yaşamamıştım. Kesinlikle önermiyor musunuz şimdi GM 5 Plus'ı? :)




  • Gençler çaktırmayın aralara bir yerlere bir şeyler sakladım

     ★★General Mobile GM5 Plus★★ |SORUNLAR&ÇÖZÜM ÖNERİLERİ TEK BAŞLIK ALTINDA|



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EyuphanKundakci -- 5 Kasım 2016; 1:17:3 >
  • HASÇORUMLU H kullanıcısına yanıt
    Tam şarj yaptığında kapat aç telefonu düzeliyor. Sistem uygulaması sürekli uyanık tutuyor cihazı. Google dan çözüm bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _botturgec_ kullanıcısına yanıt
    Yapılan bir telefon için diyebileceğim tek şey düzgün kullanin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pesimistt5

    Yaklaşık 3 haftadır F/P ürünü cihaz arıyorum ve kağıt üzerinde GM5 Plus'ta karar kılmıştım. 2.5 yıl oldu sanırım ilk çıktığı dönemde GM Discovery 4 GB almıştım ve MiUi v7 rom ile hala kullanıyorum tek sorunum hafıza yetmeyişi desem yanlış olmaz sanırım. Her neyse GM5 Plus anakonusunda kullanıcı yorumlarına bakarken gördüm bu konuyu açtığınızı ve telefondan vazgeçirdi beni resmen. GM5 Plus'ı sürekli karşılaştırdığım LG G4 idi ama alsam sadece kamerası yüzünden (diğer üstünlükleri veya eksileri benim için dert değil diyebilirim) fazladan 500 TL vermek zorunda kalacağım. En uygun fiyata LG Türkiye Garantili olarak TeknoSA 1.500 TL civarına satıyor. Ben cep telefonunda Teknik Servisin önemli olduğunu düşünüyorum bu yüzden ithalatçı garantili ürünlere pek sıcak bakmıyorum. Telpa teknik servisini GM Discovery'nin ilk çıktığı günlerde millet acayip şekilde kötülerken bile ben hiç sorun yaşamamıştım. Kesinlikle önermiyor musunuz şimdi GM 5 Plus'ı? :)

    G4/GM5+ aynı kategorinin telefonları değil kıyas yapılabilecek telefonlar değil benim için.. sadece kamera farkı yok arada, işlemciden tasarıma cihazın hızından lgnin kendi arayuzu ile herşeyi tek tek kendinizin yapmasına gerek kalmamasına milyon defa üstün bi cihaz.. G4 ün bariz bilinen sorunu sadece 1 tane iken bunu ağızlarına sakız yapanlar gm5+ ın bunca dertli kullanıcısının sorunlarını görmezden gelerek ısrarla gm5 alın demeleri onların bu işten bi kazanım sağladıklarının kanıtıdır bence.. gm5+ alınmaz demem ama alınır da demem, diyemem..




  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    daha önce kullanıdıgınız kaç telefonu aç/kapa yaparak kullandınız? sözde saf android cihaz. 4. ayda çıktı 11.ay bitecek, 7 ayda bir guncelleme ile bu sorun giderilemediyse saf olan android değil, bu cihazı alanlara yapılan muameledir..
  • Hakkının ama yinede cihazından memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    cihazdan memnun olanlara tek kelime diyecek bişeyimiz yok, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.. ama sıkıntılı cihaz sayısı çok..
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. Evet sıkıntı büyük ben 4g cihazından da memnundum. Onda ekran sararmasi olmuştu servis iki saatte halletdi.

    Ben ikinci el aldım 600 e onun için ufak tefek hatalar problem değil. Lg g4 daha iyi bir seçim olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    emin olun 4g 5+ a göre çok dah astabil ve sorunsuz çalışıyor.. Tek sıkıntısı ekran sararması onuda servis 1 saatte hallediyor.. ama gm5+ ta hepsi birbirinden farklı sorunlar yaşanıyor..
  • zaramnahya Z kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun 4g daha stabil. En azından arada bir mouse işareti çıkmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka planda çalışan uygulama olmasına rağmen şuanki işlemci durumu bu. Telefonu bi ara yere düşürdüm, ondan sonra böyle oldu.
     ★★General Mobile GM5 Plus★★ |SORUNLAR&ÇÖZÜM ÖNERİLERİ TEK BAŞLIK ALTINDA|



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etkinus -- 14 Kasım 2016; 21:23:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.