Şimdi Ara

Gergi Tavan - Tavan Dekorasyon<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gergi tavan denildiğinde akla gelen tavanda bulunan gökyüzü desenlerinden oluşan bir vurgu aklımızda kalan, aslında birçok şekil ve desenlerle çeşitlenen gergi tavan uygulamaları tasarım ve uygulamalar ile farklılık katmaktadır. Gergi tavan uygulamaları ve desenlerini seçmeniz durumunda uygulama alanına göre ölçülendirilir ve montaj yapılır. Temizliği çok kolay olup nemli bez ile silinir, leke tutmaz bir pvc germe tavan diye de adlandırılır.

    Tavan, herhangi bir odadaki en önemli tasarım öğelerinden biridir. Zemin alanına eşit bir alanı kaplar, bu da daha az dikkat edilmemesi gerektiği anlamına gelir. Son zamanlarda, gergi tavan oldukça popüler olarak kullanılan tavan türü olarak görülmektedir. Gergi tavan; germe tavan, barisol tavan, streç tavan, gergili tavan ve gergi asma tavan olarak da isimlendirilmektedir.







  • Gergi tavanlar, bir “membran” nın çevreye kaynaklandığı bir PVC filmden üretilmektedir. Kurulum, önce odanın etrafında özel bir alüminyum profilin sabitlenmesi, daha sonra tavanın 50 santigrat dereceye kadar ısıtılması ve filmin gerilmesi ve son olarak “membran” ın profilin kilitleme kanalına yerleştirilmesi ile sağlanır. Soğutma filmi daha sonra mükemmel bir tavan sağlamak için küçülür. Barisol tavan olarakta bilinen gergi tavanının ardında telleri, havalandırma sistemlerini ve daha fazlasını gizlemek mümkündür. Tavanın yüzeyinde lambalar, duman dedektörleri, havalandırma açıklıkları vb.

    Gergi tavanlar geniş renk ve doku çeşitlerinde mevcuttur. Dokular parlak, mat, saten, şeffaf ve metaliktir. Tüm dokular fabrikamızda görüntü baskısı için uygundur.

    Gergi tavanlar, yüksek neme sahip odalarda da güvenlidir. Gergi tavanlar, neme dayanıklı ve alerjisizdir. Nem gerdirme tavanlarının etkisi altında boyutlar değişmez.

    Gergi tavanlar inanılmaz derecede hafif. Sadece 240 gr / m2'lik bir ağırlıkta mevcut olan diğer tavan tiplerinden daha hafiftir ve bu nedenle binanın yapısındaki yükü en aza indirir. Gergi tavanların BS1D0 ve BS2D0 yangın sınıflandırması vardır.

    Gergi tavanlar 40 yıldan fazla bir süredir Avrupa'da kullanılmaktadır. Bu eşsiz ürün, sınırsız dayanıklılığa sahiptir, gergi tavan ürünleri genellikle 10 yıllık bir garanti sunar.

    Web Site:

    https://www.gergilitavan.com/

    http://www.gergintavan.com/

    https://www.albayrakgergitavan.com/

    http://www.oztastic.net/




  • gergi tavan, özel profil sistemlerine ısıtılarak gergi yapılan , alev almayan PVC bir membrandan yapılmaktadır. Geniş profil yelpazasi ile her türlü tasarıma yanıt verebilecek nitelikte ürünlerden yapılan gergi tavanlar, istenilen formu alma kabiliyetine de sahiptir. Baskı gergi tavan Uygulamaları ve transparan gergi tavan Uygulamaları birçok yerde kullanılmaktadır. Dekoratif ürünler marketinde gergi tavan imalatında ve montajında uzmanlaşmış bir gergi tavan firması olarak yılların verdiği bilgi ve birikimle lake gergi tavan, parlak gergi tavan, mat gergi tavan, şeffaf gergi tavan, saten gergi tavan dokularıyla HD baskı gergi tavanla müşterilerimizin hizmetinizdeyiz.

    uv baskı gergi tavan, transparan gergi tavan gergi tavan, hazır gergi tavan aydınlatma hizmetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için Ürünlerimiz sayfamızı ziyaret edebilir veya bizi telefonla arayabilirsiniz. Yüksek baskı kaliteli gergi tavan ve gergi tavan fiyatlarından faydalanmak için hemen arayınız. En uygun gergi tavan fiyatları için transparan lake gergi tavan uv baskılı gergi tavan modelleri istanbul için hemen arayabilir fiyat alabilirsiniz.


    Gergi Tavan - Tavan Dekorasyon<

    Gergi Tavan - Tavan Dekorasyon<




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.