Şimdi Ara

GittiGidiyor ne kadar Güvenli? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
37.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2. el ev eşyası almayı düşünüyorum? ..önerirmisiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hasan000083

    2. el ev eşyası almayı düşünüyorum? ..önerirmisiniz?


    Hiç çekinmeden alabilirsin, ürünü 3 gün deneme hakkınız var. Eğer bir aksaklık oluşursa, sorun olduğunu düşünürseniz gittigidiyor destek hattına bildirerek ürünün ödemesini dondurup iade işlemini başlatabilirsiniz.
  • gitti gidiyor hala güvenlilirmi?
  • kadir_trabzon K kullanıcısına yanıt
    Hiç bir kargo tutanak tutmaz, tutulan tutunağa imza atmaz.
    Gelen Kargoyu ya alacak, ya da almadan iade edeceksin derler.
  • commodore63 kullanıcısına yanıt
    Gitti gidiyor diye bir muhattab yok.
    Bi şekilde alıcı-satıcı karşı karşıya geliyor.
    İşin püf noktasını bilen kolaylıkla sahtekarlık yapıyor.

    Tek seçenek güvenli satıcı ve alıcıyı seçmek. Yoksa gitti gitiyor sorunu cözmüyor.
  • Arkadaşlar sırf GittiGidiyor sisteminden duyduğum rahatsızlığı dile getirmek adına giriş yapıyorum.
    Evet bende birçok kez alışveriş yaptım ufak tefek yada büyük hatalar oldu. Olmaması da mümkün değil. Fakat gel gör ki GittiGidiyor hiçbirinde Tüketiciye güven vermemekte. Alışverişte sorununuz varsa mutlaka satıcıyla bir şekilde (telefonla alttan alarak vs.) çözdünüz çözdünüz. Çözemediyseniz GittiGidiyor satıcıdan yana olmakta ve hatta kargonuz size edilmeden paranızı satıcıya aktarabılmekte. Sorarım ben kaçımız alışverişlerde memnuniyet oranına bakmıyoruz. yada %90 ın altındakileri tercih etmekteyiz? yok dimi bizim için Site güvencesi var vede satıcının memnuyet oranları %99 %100 lerle gösterilerek ve hatta başarılı satıcı ünvanıyla teşvik ettirilmekte. Oysa, Biz alıcılar için ne denilmekte bileniniz varmı? çok kıldır, ince eler, şikayet eder başarısız alıcı vs. Sahi bunları profilimize eklemişlermidir?
    Kısacası biz tüketicilere sahip çıkmayan GittiGidiyor a bundan sonrası için güvenim kalmadı. Sizlerde dikkat buyurunuz.




  • kadir_trabzon K kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyor temsilcisi bile senin kadar güvenilir dememiştir. Alıcının her mağduriyetinde satıcıyı desteklemektedir. Bunu en az 3 kere birebir yaşamış alıcı olarak ısrarla ifade ediyorum. Ya yaşadıklarını yaz yada sallama.
  • 2005 yılından beri gg kullanıcısıyım 1 yıldırda magaza olarak satış yapıyorum hesabım DJI BACKSTORE ve ben Berkay Gümüşay.. Bu isimle olan tek hesap budur. Benim dermacosmetic ismiyle yada başka bir isimle her hangi bir dükkanım yok. Bu yüzden farklı bir hesapla aranızda yaşadığınız sorun beni bağlamaz. Bu kanunda da bu şekilde dir. Sizler bir bakkal dükkanı işletmiyorsunuz hangi mantıkla olurda bana aynı bilgisayarı kullandığım için "Serkan Özkan" isimli şahısla yada dermcosmatic hesabının beni bağladığını söylersiniz. Telefonda bana arkadaşınıza söyleyin 288 TL borcunu ödesin diyorsunuz. Benim bu kişiye kefil olduğuma dair bir belge varda elinizde ben mi bilmiyorum ? beni niye bağlıyor ? Ben buradan bu sektörden para kazanıyorum lakin bahsettiğiniz şahısları tanımıyorum bir samiyetim bağım akrabağlığım bile yok ki kanunda babanızın annenizin borcu bile sizi ilgilendirmez. Her birey kendinden sorumludur. Sorunuzun cevabına gelince elektriklerin kesildiği gün bir kafeden bağlandım hesabıma o bağlandığım bilgisayar cafenin bilgisayarı olduğu için üzerinde farklı gg hesapları olabilir bu gayet normal, bu hesaplarla ilgili yaşadığınız sorunda beni bağlamaz. Lütfen ödemeniz gereken para transferlerinizi aktif edin ve bana hiç bir suçum olmadan onca gün yaşattığınız bu olay ve kaybettirdiğiniz para için telefondada söz verdiğiniz üzere gerekli telafiyi sağlayın..




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.