Şimdi Ara

GOD OF WAR 4 | Only On PlayStation 4 (2017)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony'nin E3 sunumu başında etkileyici bir şekilde duyurduğu God of War oldukça farklı bir yapıyla karşımıza çıkmıştı. Her ne kadar genellikle olumlu yorumlar alsa da bazı kesimlerin yeni Kratos'u ve oyunu beğenmediği ortada.    Bu kişilerden birisi de findlestick adlı Youtuber olsa gerek. Çünkü kendisi yeni oyundan pek memnun olmadığını gösteren bir video hazırladı ve bunu oyunun direktörü Cory Barlog'a yazılı bir şekilde de sundu. Cory Barlog'un bu videoya ve yaptığı yoruma cevabı ise; gösterdiklerimiz oyunun %1'inden bile daha az şeklinde oldu. Barlog ayrıca oyunun farklı olduğunu ancak harika olacağını düşündüğünü söyledi.   Aynı kullanıcının The Last of Us oyunundan etkilendiniz mi sorusuna ise Barlog, "res evil 4, tlou, the road, neverending story, road to perdition, tree of life ve daha birçok şeyden" etkilendiklerini belirtti. Kendisi de daha önce zaten God of War'un daha çok Resident Evil 3'ten Resident Evil 4'e geçişi gibi hissettirdiğini söylemiş ve Last of Us'tan ilham alınan noktalar olduğunu da ima etmişti.    Son olarak başka bir kullanıcın oynanış süresi ile ilgili sorduğu soruya başka bir kullanıcı da "Barlog açıklamıştı 100 saat olacak" şeklinde bir söylemde bulundu. Barlog ise böyle bir açıklaması olmadığını, büyük ve harika bir deneyim yaşatmak istediğini ancak bunun 100 saat olmayacağını belirtti.       PlayStation 4'e özel olarak geliştirilen God of War'un önümüzdeki yıl çıkış yapmasını bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiki999 -- 17 Ağustos 2016; 12:23:36 >







  • Gerek değişen kamera açısı gerekse duygusal ve fiziksel olarak değişen bir Kratos olması sebebiyle yeni God of War belki de hiç olmadığı kadar merak ediliyor. Oyun direktörü Cory Barlog E3'ten bu yana yaptığı röportajlar ve kendisinin paylaştığı ufak bilgiler ile de ne gibi bir oyunun bizleri beklediğini anlatmaya çalışıyor ve Barlog bu kez twitter üzerinden sorulan 3-4 tane soruyu cevapladı.     İlk olarak bu sorulan sorular sayesinde Yeni God of War'un içerisinde herhangi bir mini oyun olmayacağını öğrenmiş olduk. Bunun dışında YouTube üzerinde de beliren oyunun tam başlığının God of War: A New Beginningolacağı da Barlog tarafından yalanlandı.    Daha önce de sorulan oynanış süresinin 100 saat mı olacağına ise Barlog hayır cevabını verdi ancak oyunu olabildiğince uzun ve aksiyon dolu yapmaya umduğunu da belirtti. Yine daha önce Barlog'un röportajda bahsettiği aynı anda ekranda 100 düşmanı görebileceğiz açıklamasına benzer olarak ekranda bir sürü düşman görecek miyiz ve bölümler bizim ellerimizi terletecek mi sorusuna Barlog "oh hell yes" diyerek olumlu bir cevap verdi.    Santa Monica'nın yeni God of War oyunu için henüz net bir çıkış tarihi yok ancak oyunun 2017 yılında çıkış yapmasını bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben çok beğendim şahsen yeni tarzı. the last of us benzeri olması bir kere bırakın eleştirilmeyi tam tersi taktire şayan bir harekettir. bir tane zırzop youtuber eleştiriyor diyemi yargılanacak bir oyun. yani onlarmı karar veriyor neyin iyi yada kötü olduğuna... çıkıyorlar yarı oyun becerisiyle, şovmenlikle dünya işsiz salağan takibiyle bi dünya para kazanarak adam zannediyorlar kendilerini. şahsen arada sırada nasıl oyun diye merakım dışında hiçbir youtuberdir neyse artık bırakın takip etmeyi izlemiyorum bile. oyunu kendim oynamam varken ne diye başkasının oynadığı oyunu takip edeyim.. neyse konudan epeyce saptık..bence bu sayede aynı the last of us ve uncharted gibi karakterle daha çok bütünleşecek oyuncu çünkü bu tarz oyunlar ona en iyi şekilde imkan sağlıyor. kratos'un yeni halide gayet iyi olmuş. god of war'ın kendine özgü aksiyonu ile tlou'nun oyun dinamiklerinin birleşimiyle bence yeni bir efsane bizi bekliyor...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.