Şimdi Ara

GOD OF WAR [SPOILER BAŞLIĞI] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
779
Cevap
10
Favori
47.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 9 Dk boyunca dolu dolu yerler görmek. Bir de oyunun 25 - 35 Saat olduğunu düşündüğümüz de bizi nasıl bir oyun beklediğini görmek daha da heyecanlandırıyor. :)
  • Şuana kadar olan görüşlerimi ve diğer farklı düşünen arkadaşlara hitaben yorumum şöyle:

    Oyunun ismi artık God of War 4 değil arkadaşlar, artık sabit kamera, combo chainleri, combo puanları fln yok. Yeni nesle uygun hikaye anlatımı ve sinematik oynanışa sahip bir GOD OF WAR oyunu var. O yüzden oyunun ismi sadece God of War.

    Oyun artık TPS ve last of Us gibi yanımızda bir yardımcı karakter daha var direkt hikayeye bağlı, duygusal bağ ile bağlı ki bu konuda oyunda ilerledikçe hikaye derinleşecek. Bu videoda gördüğünüz oyunun prologue yani başlangıç training kısmı daha oyunun yavaş kaldığı kısım. Ki bu haline bakınca oyunun temellerini görüyoruz ve bence harika olmuş.

    Eskisi gibi sabit kamera, ekranda dolu combo puanları, qte ler bişeler olsa bu sefer herkes "Bune bezildi artık aynı oyunun kopyala yapıştırı" derdi. Bu şekilde oyun EFSANE olmuş.

    Dark Souls, Last of Us karışımı harika bir TPS sistemi ve sinematik bir oyun deneyimi bizi bekliyor olacak, Kİ bu oyunun kombat sistemi diğerlerine göre daha harika ve doyurucu gözüküyor.




  • Vuruş hissi dövüş dinamikleri baya iyi duruyor.Konsolu olmayanlara rahatça konsol aldırtır.Ps4 pro alacam gibi bu gidişle.
  • Kratos ve Atreus'un birlikte combinesi o kadar uyumlu olmuş ki gerçekten diyecek kelime yok. :)
    Birde şu olayı fark ettim Combat sistemi sanki bize de bırakılmış doğaçlama bile yapılabiliyor, farklı kombinasyonlar gördüğümüz aşikar ve Brook - Sindri bizlere silah gelişimi ve diğer konularda gayet yardımcı olduğunu da görüyoruz.

    Fire Troll kısmını da izlediyseniz o kısım daha da zorlayıcı ve rünleri görebiliyoruz.

    Tekrar combat sistemine bakacak olursak.

    Kratos = Kalkan - yumruk - balta - tekme - ve bir çok şeyi yapabiliyor

    Atreus = Ok - çift tekme - şaşırtma - ve dahası da var..

    Her ikisi ile birleştiklerin de kombinasyon da daha da ilerlediklerini görüyoruz.

    Kombo puanları ( Hits ) olsaymış bile daha güzel olurmuş çünkü 35 - 40 veya daha fazla hitslere kadar gidebilecek düşmanlar çıkabiliyor..
  • Aynen katılıyorum oyunun kombatının özgür olması her oyuncunun kendi şeklinde ve farklı şeyler ortaya çıkaracağı anlamına geliyor ki bunu yapması zordur bu konuda çok başarılı olmuş oyun.

    Atreus ile fire troll ü şaşırtma dikkat dağıtma komutları vs harika.

    Zaten Cory Barlog demişti her oynanışta ve her kesin farklı bir oynanışa sahip olacağı bir oyun oldu diye. Kombatın tamamiyle bizim yaratıcılığımıza ve özgürlüğümüze bırakılması muhteşem olmuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kratos hakkında düşünceleriniz nedir. :)

    Bana hala öfkeli + yer yer hızlı + Ağır başlılığını koruduğunu gösteriyor.

    Sanırım Oyunda daha da vahşetli ölümler görebileceğimizi gösteriyor.

    ESRB spoiler vermişti ( Ejderha'nın dilini koparma ) gibi

    ve buna benzer ölümler yada Mimir kafasını almak zorunda kaldığımız sahneler.

    tabi bunlar sadece bildiklerimiz bir de dahası olduğunu düşünüyorum.
  • Oyunda 8 ,9 tane daha mekan olacak bu olardan sadece 1 tanesi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hikmet İsayev

    Oyunda 8 ,9 tane daha mekan olacak bu olardan sadece 1 tanesi

    Evet 9 Diyar var haliyle her bir diyara ayak basacağız Mimir'in kafası ise bu diyarlara geçiş olacaktır haliyle. :)
    Yada Farklı bir geçiş sistemi de olabilir.

    Şimdiden bile sadece bu 9 dk videoda farklı mekanlara ulaşabildiysek dahası için galiba gözlerimiz şenlenecek.
  • Kratos bu sefer hep gördüğümüz gibi daha babacan ve ağır başlı olmuş ama gücü kuvveti de yerinde. Daha bilge biri artık gücünü nerde kullanacağını bilen biri.

    Ve artık yanında oğlu olduğu için daha temkinli dikkatli davranan biri olmuş. Çünkü koruması gereken bir can var evladı var

    Ki! Can alıcı nokta burada geliyor, bunca ağır başlılığının yanında oğluna bir şey olunca veya oğlunun başı derde girince işte ozaman hiç görmediğimiz kadar öfkeli bir kratos görürüz

    Çünkü oğlu için tüm öfkesinin ve gücünün kat be katını ortaya koyacak bir baba kratos ortaya çıkar ve bizide duygu olarak tüylerimizi diken diken eden sahnelere adrenalin patlamalarına maruz bırakır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen katılıyorum. Story Trailer'da küçük bir sahne vardı Atreus tam kaçırılırken Kratos Baltası ile indirmiş ve sonrasında öfkelendiğini görmüştük. :)

    Daha temkinli ve öğretici bir baba olarak görebiliriz kratos'u ve bilgileri ve dövüş kabiletini oğluna da aktaracaktır haliyle.

    Diğer bir olay gözümden kaçmadan dile getireyim.

    God of War 2'de hatırlayacağımız üzere Zırhlı kolluk alıyorduk düşmanı püskürtmek - sersemletmek - blok koymak gibi.

    God of War 3'te de devam ediyordu..

    Yeni God of War'da ise bunu kalkan yapıyor ve gayet güzel bir şekilde yedirmişler oyuna.

    Draugr'lu sahnelerde dikkat ederseniz kalkan ile blok koyduğunda hafif sersemletiyor daha sonrasında kombineye giriyoruz.

    ufak ama güzel bir detay diye düşünüyorum. :)
  • Evet diğer oyunların aksine kalkan bizim için bu sefer hem blok, hem sersemletme hemde combo silahı olarak edilmiş. 3 işi birden görüyor ve bu güzel olmuş.

    Baltamızı fırlattığımızda elimzide balta yokken yumruk kalkan combini de harika olmuş.

    ki bi sahnede balta ile gelen alev gibi bir şeyi geri püskürterek uzak mesafeli saldırı bile yapabiliyor. Gerçekten bu özgür kombat yaratıcılıkla birleşince harika olacak.
  • Her mekanın kendine özgü düşmanları olacak ve başka silahlarla birlikde yaptığımız kombolar oyunu dahada epik bir hale getirecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikmet İsayev H kullanıcısına yanıt
    Aynen, bu gördüğümüz daha oyunun training kısmı.
  • Oyun 25,35 saat süreceğinden dolayı flashback sahnelerin 6,7 saat olacağını dusunuyorum.Zincirli kılıçlar burda kullanılır kesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hikmet İsayev

    Her mekanın kendine özgü düşmanları olacak ve başka silahlarla birlikde yaptığımız kombolar oyunu dahada epik bir hale getirecektir.

    Haliyle bunu daha önce de görmüştük Yayınlanan Trailer ve tanıtımlarda.

    Revenant - Dragon - Fire Troll - Mavi yada herhangi neyse buz kısmında ki insanlar ve dahası.

    Bunların içinde daha gösterilmeyenler var varın gerisini siz düşünün.

    Önce ki god of war oyunlarında olduğu gibi her bir bölüm veya farklı mekanlarda bizleri karşılayacak düşmanlar olacaktır.

    Cory Barlog ve ekibi bu ihtimalleri hep düşünüyorlar. ;)
  • Tamamiyle epik bir single oyun bizi bekliyor ben bunu der bunu söylerim. Oyunda sırf combat olmayacak ne mekanlara gideceğiz, ne puzzle lar çözeceğiz, kayalara tırmanma, tekne ile gezintiler, hikaye senaryo neler neler. Farklı düşmanlar.

    Uzun lafın kısası epik bir oyun olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nathan.Drake

    Evet diğer oyunların aksine kalkan bizim için bu sefer hem blok, hem sersemletme hemde combo silahı olarak edilmiş. 3 işi birden görüyor ve bu güzel olmuş.

    Baltamızı fırlattığımızda elimzide balta yokken yumruk kalkan combini de harika olmuş.

    ki bi sahnede balta ile gelen alev gibi bir şeyi geri püskürterek uzak mesafeli saldırı bile yapabiliyor. Gerçekten bu özgür kombat yaratıcılıkla birleşince harika olacak.

    Bu sefer daha da bir kapsamlı olmuş. küçük detaylara bile önem vermişler. Bunca yıl Konsept - hayata geçirme - farklılıklar - oyuna eklenebilecek yenilikler - konu / hikaye ilerleyişi / Çevre Detay kısımları / yan karakterlerde ki değişim ve güçlendirmeler.

    Galiba bu oyun bizleri yine alıp götürecek. :)

    Kalkan gelişimi olacaktır çünkü 3 Farklı gelişime tanık olacağımızı söylemişlerdi ve bunlarda farklı diyarlarda ki düşmanlarımız da etkili olacağı kanısındayım.




  • Yayınlanan fragmanlarda 9 mekandan sadece 1 tanesin gosterdiler ve buna rağmen bu kadar düşman gorduk.Diğer mekanlarda kimbilir nasıl bosslarla ve düşmanlarla karşılaşırız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nathan.Drake

    Tamamiyle epik bir single oyun bizi bekliyor ben bunu der bunu söylerim. Oyunda sırf combat olmayacak ne mekanlara gideceğiz, ne puzzle lar çözeceğiz, kayalara tırmanma, tekne ile gezintiler, hikaye senaryo neler neler. Farklı düşmanlar.

    Uzun lafın kısası epik bir oyun olacak.

    Puzzle'ardan birtanesi tam görmüştük Atreus direkt olarak yönelmişti hatırlıyorsanız üzerinde kare tuşu bile çıkmıştı iki heykel arasında sanırım çevirmeli yada farklı birşeyler yapılacak gibi görünüyordu. :)

    Tekne kısmını çok merak ediyorum ve keşif edilecek çok yer olacaktır gizli yerler her zaman daha da dikkat çekiyor. :)
  • Önceki story trailer'da gözleri mavi olan insanlar vardı ellerinde kılıçla böyle yıkılmış gemi yada harabe gibi bi yerde onlarla kapıştığımızı düşündüm de bu video da kafa patlıyor ikiye ayırıyor kratos öyle öfkeli en çokta merak ettiğim insanlarla olan kapışma şöyle sinirli sinirli kafayı bedenden ayırışını görürüz umarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.