Şimdi Ara

God of War'un Fiyatı Arttı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       SCE Santa Monica Studio'un merakla beklenen yapımı God of War bugün itibariyle çıkışını gerçekleştirdi ancak çıkışıyla birlikte oyunun PlayStation Store üzerindeki fiyatı arttı.
     
       Çıkış tarihi duyurulduğunda God of War Dijital Deluxe Sürüm 209,00 TL fiyat ile ön siparişe açılmıştı ve şu anda God of War Dijital Deluxe Sürüm'ün fiyatı tam olarak 299,00 TL.
     
       Kutulu sürümün fiyatı da D&R, Teknosa, Vatan, Over Game ve Hepsi Sony gibi yerlerde 300 - 320 TL arasında.
     
       Bu durumun bir benzeri Gran Turismo Sport'ta da yaşandı. Çıkış tarihi duyurulduğunda Gran Turismo Sport'un standart sürümü 189,00 TL, dijital deluxe sürümü ise 219,00 TL fiyat ile ön siparişe açılmıştı. Çıkışıyla birlikte standart sürümün fiyatı 219,00 TL'ye dijital deluxe sürümün 249,00 TL'ye çıkmıştı.
     
       Acaba fiyat artışı şu anda 209,00 TL ile ön siparişte bulunan Detroit: Become Human için de yaşanacak mı?








  • Ya kaç defa dendi, oyun bölümünde siyaset konuşmayın kardeşim. Gidin bunun ilgili bölümleri var, ne kusacaksaniz orada kusun. Halk TV, Fox izlemekten, Yılmaz Ozdil okumaktan mantara baglamissin.

    Bu kitleye göre yüzde elli makarna yer, AHaber izler, kafa bu kadar basıyor. Tabii altında o kendini beğenmiş elitist yaklaşıma girmeyelim.

    Herkesin kurlarla, ekonomik durumdan bilgisi var, Rusya da niçin dolar bazında daha ucuz oyunlar veya Çin de? Milletin beklediği de bu işte, özel fiyatlandırma politikası. Tabii siz kafayı iktidarla kırdığınız için bunu göremiyorsunuz ya da işinize geldigi gibi yaklasiyorsunuz.

    Bu kadar nefret kusmaya gerek yok...
    Hocam anlatamıyorum galiba, bakın TL fiyatı cinsinden bir kaç ülkenin GoW fiyatı...

    Endonezya: 183 TL
    Hongkong: 205 TL

    Ayrıca Brezilya'da yanılmıyorsam fiyat 40-45 dolar seviyesinde. Türkiye madem değersiz bir ülke oyun pazarı açısından Steam niye bu fiyatlardan satış yapıyor. Açın bakın bu beğenmediğiniz ülkenin değeri oyun pazarında 700 küsür milyon dolarla ifade ediliyor, bu kadar küçük görmeyin kendinizi.

    Benim dileğim ülkemize özgün bir fiyatlandırma politikasının olması, eğer Endonezya'da, Brezilya'da yapılıyorsa, bizde de yapılsın. Kızdığımız, isyan ettiğimiz konu budur. İngiltere'den yönetilen bir Store olmaktan çıkmalıyız öncelikle...

    Edit: Hala oyun bölümünde benzin, döviz muhabbeti yapan, ülke battı diye zırlayanlar var. Yeter yahu, gidin başka yerde zırlayın, boş muhabbetlerinizi kendinize saklayın...
  • GT Sport hesabı.. Bu saatten sonra normal. Çok çok beklediğiniz bir oyun varsa paraya önceden kıyıp pre order yapacaksın. Yoksa duru bu
  • Birkaç ay sonra 60 TL'ye alırız sıkıntı değil.
  • Millet gaz halindeyken ne kadar soguslesek kardir zammi bu.Ne kadar arttirsalar haklaridir.Kimsenin birsey dedigi yok.Duz 500 tl yapin ayagimiz alissin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden illa ki deluxe sürümünü almak zorundayız anlamadım. Normal sürüm çıkmayacak mı acaba
  • Mustehak bizim oyuncu kitlesine 500 tl olsa alirlar.Ne de olsa sony ekskılısive
  • Baba işin kolayı: bekliyorsun 6 ay, 70 lira sıfır haliyle alıyorsun. Ya da ikinci el düşer üç beş aya. Bu oyunculara müstehak diyen adam haklı.



    -Efendim satışlar muazzam

    -Hay kafamıza sokayım niye 299 demedik. Acaba fiyat 299 duda yanlışlıkla 209 yazdık mı desek geri olan parayı bir şekilde satın alanlardan temin etsek!

    Hey Allahım!


    Spotçu dediğimiz paralel ithalat yapmış dost 240 liradan satıyor bandrollü Türkçe. Teknosada 320. Müstehak abi müstehak. Yazmaktan bıktık. Türkiye oyun sektörünü biz kurtarmayacağız ya. Çoluk çocuğunun rızkını, -öğrenciyiz harçlığımı alt tarafı bir eğlenme aracı olan oyuna yatıralım.



    Umuyorum ki ülkemizde ki oyun satışları düşer. Türkçe olmasın lazım değil. Belki o zaman bir fiyat düzenlemesi gelir. Hayır anlamadığım bu fiyatlara gidiyorsa maşallah Halk zengin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 20 Nisan 2018; 22:35:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu fiyatlar ön siparişte 900 çıkışında 1100 olsa koşa koşa gidip kesinlikle almalıyım oynamalıyım isterse 2500 olsun fiyatı alır oynarım hastaları oldukça böyle sony daha çok söğüşlemeye devam eder herzamanki bahaneleri ile birlikte.Neden fazla kazanma yolu varken az kazansınki nede olsa hastalıklı olanlar her halükarda alıcak baksana adamlar şimdiden kabullenmiş bu devirde ççön siparişle alcan diyenler olmuş bunu dediğine pişman olurmuaun bilmem ama ilerde bu 299 u ön siparişle ödemeye mecbur bırakılcaksın çıkışındada bascaklar 399 u sende tıpkı şimdiki gibi kendini tatmin edicen ben 299 a aldım auehuehue diye seviniceksin kendini akıllı zannederekten bravo sen ve senin gibilere ????
  • inşallah şöyle 400 500 olsa çok güzel olacak aslında.
  • 1 ay sonra yaz indirimlerinde 100 TL ye satılır.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ön siparişin avantajları artmaya başladı, bu güzel

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlara gelene kadar herşeyin fiyatı artıyor, şu şöyle bu böyle demenin anlamı yok.Fiyatlar artıyorsa elinde olmayan sebeplerden kaynaklanıyor.Playstatıon Türrkiye taşın altına elini koyarak biz oyuncular için birçok şeyi başardı ve önceden olmazsa tepki vermeyeceğimiz şeylere, tepki verir olduk.Şimdi taşın altına elini koyma sırası bizde, Playstatıon Türkiyenin iyiliklerine karşı en ufak olumsuzlukta, satmak sırtını dönmek olmaz....
  • Eyyy sony eyyy santa monica eyyy kratos eyyy sercan sülün siz kimsiniz yahu? Kimsiniz siz? Benim cevval milletim ilk gün 300 liradan alıp aynı gün bitirmek için birbirini eziyor. İşte benim milletim bu ya bu!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolar- euro fırlıyorda laf olsun diye fırlamıyor bu fiyatlarla aradaki bağlantıyı neden kuramıyorsunuz yani türk parasıyla ciglet alamıyoruz artık. malasef. goradaki para sahnesi geldi aklıma
  • Bsc misafiri 23.09 he canım bi horizona dilimizi koydurtamayan ps türkiye çok taşın altına koyuyor elini koysa koysa cebine koyuyor elini acuh daha ver diye hrm oyunlar tonla pahalı olcak hemfe dil desteğine gelince efenim maliyetli biz karşılıyoruz almanca fransızca japonca olunca maliyetsiz oluyorya dimi sen gibi kerizler oldukça last of us 2 çıkınca 350 den başlar fiyatlar minimum.
  • Olsun ben 400 de veririm sonuçta söny ekslusiv hülooğ

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BRAVO!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: veterangamer

    Olsun ben 400 de veririm sonuçta söny ekslusiv hülooğ
    20,000 tl ye sahip olsan ve Xbox One için Exclusive oyun satın almak istesen alamazsın. Çünkü yok. Bu da böyle bir olay. Hülooğğğğ !!!!
  • Tek kelime ile rezalet, dün onsiparis ile satarken kar edenler, bir günde 90 lira daha eklemek suretiyle kendilerini rezil ediyorlar. Bu fiyatlara oyun aldıkça, bundan sonraki her faiş fiyatta sizin de payınız olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu bayagıdır bekliyorum dedim bari cıkıs yapsın öyle hemen satın alıp indiririm diye düşündüm 209 tl den ne yazıkkı 299 tl olmus hakikatten anlamak mümkün degil diyoruz psn türkiyeden satın alalım en azından resmi türkiye satıslarına katkısı olur aldıgımız oyunun ama ne yazıkkı 299 tl verip oyunu digital alamam gider spot kutulu sürümüne 250 tl veririm 3 taksitle ayıptır yani yaptıkları biz destek olalım diye düşünürken adamlar köstek olma peşinde yorumsuz...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.