Şimdi Ara

Godox TT685 Yardım Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Flashı Sony a6000 gövdede 2 haftadır sorunsuz kullanıyordum. Ta ki bu problem başıma gelene kadar.

    Flash ı gövdeden ayırdığımda hiç sorun yok bütün modları kanalları düzenleyebiliyorum. Misal TTL moda alıp kapattım. Sonra da gövdeye taktım. Flash ı açtım ve ekran öylece kalıyor TTL modda. Hiçbir tuşu çalışmıyor flash ın. Modlar arasında geçiş olmuyor. Reset olmuyor gövdeye takılı iken. Gövdeden ayırıyorum herşey normal test tuşu flash ı patlatıyor bile. Gövdeye takılı iken flash patlıyor bütün modlarda onda da sorun yok. Ama bu esnadaki sorun karanlık görüntü veriyor. Flash patlatmadan aynı ayarlarda daha açık görüntü alıyorum. Yani senkronizasyon sorunu doğuyor.

    Senkronizasyon sorunundan ziyade şu tuşların kilitlenme sorununa çözüm bulmak istiyorum. Çoğu zaman flash ı açınca gövdeye takılı iken "set your camera" yazısı oluyor ekranda. Denemediğim ayar yok ama. Tetikleyiciyi makineye takıyorum onun da tuşları kitleniyor hiçbir kanal geçişi yapılmıyor.

    Denediğim şeyler: flash firmware update yaptım, makinenin bataryayı çıkarıp taktım, flash ı gövdeden ayırıp resetledim. Sorun düzelmedi.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.