Şimdi Ara

Golf 7 1.6 TDI DSG Auto Hold ve Elektrikli Park Freni Arıza Uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
10.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Geçtiğimiz hafta 65 bin km servis bakımlı bir Golf 7 1.6 TDI DSG araç aldım. 10 günlük sürede her şey normaldi. Bugün sabah araca binip biraz gittikten sonra bir anda "Hata : Auto Hold" uyarısı verdi ve otomatik el freni özelliğini devre dışı bıraktı. Aradan 3-4 dk. sonra "Arıza : Elektrikli Park Freni" uyarısını verdi. Start & Stop özelliği devredeydi bu sürede. Işıklarda durduğumda el frenini çekmiyor ayağımı frenden çektiğim anda ileri gitmeye başlıyordu. Hatanın sebebi ne olabilir arkadaşlar. Aracı yeni alıp böyle bir durumla karşılaşınca üzüldüm açıkçası. Uyarıların görüntüsü aşağıda.
    Golf 7 1.6 TDI DSG Auto Hold ve Elektrikli Park Freni Arıza Uyarısı







  • Çok geçmiş olsun, son durum nedir?
  • escape0121 kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam. Sonrasında biraz internetten araştırdım eğer emniyet kemersiz sürülürse (siz veya yolcu) bu uyarıyı alabiliyormuşuz. Otomatik el freni devre dışı oluyor. Ben emniyet kemerini sürekli takıyorum fakat yanımdaki yolcu o gün 5 dakikalık bir mesafe olduğu için takmamıştı. Sonrasında arabayı kapatıp açtığımda hata gitti bir daha da bu hatayı almadım.
  • jr.Steve kullanıcısına yanıt
    Düzelmesine çok sevindim, Allah kazasız belasız yolculuklar nasip etsin diyorum.
    İyi günler😎
  • hocam bende de otomatik golf 7 var. bende de seyir halindeyken aynı hataları veriyor. bu hatayı verdiğinde araç kendini korumaya alıyor ve bir anda duruyo gaz yememeye başlıyor. bende sürekli emniyet kemerini takıyorum. bu hatayı düsensiz aralıklarla yapıyor. ( bazen günde üç defa bazen on günde bir ) araç 10 gün vosmer'de kaldı bulamadılar. sende tekrar aynı arızayı verdi mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.