Şimdi Ara

Google akıllı ekranını piyasaya sürmeye hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Sektörün öncü haber sitelerinden Nikkei Asian Review'ın raporuna göre teknoloji devi Google piyasaya, ekranla donatılmış yapay zeka destekli bir akıllı hoparlör sunacak. Google bu alanda da Amazon ve Alibaba Grup ile yarışmaya kararlı görünüyor.

     


    Piyasaya sürüleceği tarih belli değil


    Amazon'un Alexa'sına benzeyecek olan akıllı hoparlörün, Google Asistan'ı çalıştıracağı ve Google Home ürünün gelişmiş bir versiyonu olacağı söyleniyor. Bir ekranla gelecek olan bu yeni akıllı hoparlör modelinin ilk partisi için yaklaşık 3 milyon adet üretim yapılacağı ve bunun oldukça agresif bir rakam olarak değerlendirildiği ise gelen haberler arasında.


    Google bu yılın başlarında yeni akıllı ekran platformunu Lenovo, JBL, LG ve Sony gibi iş ortaklarına tanıtarak Amazon Echo Show benzeri cihazlar geliştireceğinin sinyallerini vermiş, fakat kendi başına hayata geçirememişti. Şirketin üreteceği bu ekranlı akıllı hoparlörler ile kıllanıcılar YouTube videolarını oynatabilecek, takvimlerini kontrol edebilecek ve haritaları görüntüleyebilecekler. Ürünün piyasaya ne zaman çıkacağı ve fiyatı ile ilgili bir bilgiye ise henüz ulaşılabilmiş değil.

      



  • ekranı çok büyük özellikle bu zımbırtı
    uzun yollarda bilinmeyen yollarda navigasyon ve benzin durumuna göre verimli bir sistem olabilir özellikle yeni nesil akıllı arabası olmayanların arabasına koyabileceği bir şey olacak şekilde piyasaya çıksaydı alına bilirliği daha fazla olabilirdi !

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.