Şimdi Ara

Google’dan WordPress için ilk eklenti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • İnternet dünyasında en çok kullanılan içerik yönetim altyapısı durumundaki WordPress’e Google’dan önemli bir hamle geldi. Blogger altyapısının da sahibi olan Google, WordPress için bir eklenti geliştiriyor.


     


    WordPress Google Site Kit nedir?


     


    WordPress Google Site Kit adını taşıyan eklenti beta sürecine başlayacak ve WordPress kullanıcıları için en iyi Google araçlarını bir araya getiriyor. Bu sayede kullanıcılar sitelerinin analiz verilerini tek bir yerden görebilecek.


     


    Ayrıca Bkz.ICO projeleri bir değer üretmekten yoksun

    Kullanıcılara kolaylık sağlamak amacını güden eklenti içerisinde Search Console, Analytics, Adsense ve PageSpeed araçları yer alıyor. Kullanıcılar ayrı ayrı bu hesaplara girmeye gerek kalmadan tek bir noktadan hepsine ulaşabiliyor.


     


    Search Console aracı Google’ın sitenizi nasıl keşfettiğini ve sayfaları nasıl işlediğini anlatıyor. Kaç kullanıcının arama sonuçlarında sitenizi gördüğü veya hangi terimleri aratarak geldiği gibi bilgiler bunlar arasında.


     


    Analytics sitenize gelen trafiğin ayrıntılı bir analizini yapıyor. Adsense gerçek zamanlı olarak reklam gelirinizi gösterirken PageSpeed ise doğrudan konsolunuzdan sitenizin performansını karşılaştırmanızı sağlıyor. 2019 başlarında beta sürecini başlatacak olan Site Kit hali hazırda başvuru topluyor.

     

     


     


     




     



  • Bedava veri ganimeti google a her şey bedava

  • Zahmet edip wp plugin kütüphanesine baksaydın; düdüklü tencere haberciliğini bırakıp, teknoloji haberciliği yapmaya başlayabilirdin.https://profiles.wordpress.org/google#content-plugins

  • S a bende denedim amma olmadı kolay eklenti olan yer yokmu..??

    https://googlewordpress.wordpress.com
    Blog um bu
  • Geç bile kalindi. Kaynaksiz olucak ama sanirim web aleminin yarisindan cogu wp alt yapisi kullaniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keske site ici SEO'ya yardimci olacak bir eklenti de gelistirselerdi. Nedendir bilmiyorum Yoast'la falan ugrasmak insani WordPress'ten sogutuyor.

  • Güzel bir gelişme faydalı olacağı kanaatindeyim.
  • Şu google birazda Blogger için bir eklenti yapsa ya. Wordpress sitemi komple blogger'a taşımam lazım. Xml olarak Wordpress'ten export ediyorum ama blogger import etmiyor. Çünkü alt yapısı uyuşmadığı için dosyayı tanımıyor. Bunun için başkalarının yaptığı çevirici var bir tane onu kullanıyorum bunda da yazıların bir kısmını yorumların yarısını import ediyor. Yani sitemi Blogger'a taşıyamıyorum. Google'ın blogger'da görevlendirdiği Türk destek elemanına ulaştım onada söyledim sorunu. Böyle bir çalışmamız yok diyor. Google arama motoru, reklam platformu ve Gmail dışında sanırım bir iş beceremedi. Sosyal medyada hep yolda kaldı.

  • blogspot'u bitirdiler
    şimdi sıra buna geldi !

  • isakoc kullanıcısına yanıt
    Bir de YouTube sanırım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saquaro

    Bir de YouTube sanırım
    Aslında onuda tam beceremedi. Twich bile kısıtlı bir alana hitap ettiği halde daha fazla profesyonel kullanıcı çekiyor. Aslında Youtube, google almadan önce popüler olmasa idi, o da batmıştı şimdiye kadar. Dailymotion, hulu, metacafe google videodan daha fazla ilgi görüyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.