Şimdi Ara

Google Duo görüntülü sohbet uygulaması iki yaşında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Popüler görüntülü sohbet uygulaması Google Duo, 16 Ağustos'ta ikinci yaşını doldurdu. İlk olarak Google’ın 18 Mayıs 2016’daki geliştirici konferansında duyurulan uygulama aynı yılın Ağustos ayı itibariyle tüm dünyada kullanıma sunulmuştu. Arama devi Google Duo ile düşük hızda internet bağlantısına sahip olan telefonlarda bile yüksek kaliteli görüntülü arama hizmeti sunmayı amaçlamıştı. Uygulama şirketin tüm planlarını başarı ile yerine getirdi.

     

    Ayrıca Bkz.Çentikli ekrana sahip Google Pixel 3 XL çalışırken görüntülendi
    Android ve iOS platformlarında kullanılabilen Google Duo, kullanıcıların kişi listesinden birilerini aramasını sağlıyor. Ayrıca otomatik olarak Wi-Fi ve hücresel ağlar arasında geçiş yapabildiğini de belirtelim. Google Duo'nun daha aramayı cevaplamadan kimin aradığını canlı olarak görmenize imkan tanıyan "Tık Tık" isimli ilginç bir özelliği de var.

     

    Günden güne gelişiyor


    Google Duo iki yıldan bu yana çeşitli güncellemeler aldı ancak en büyük değişiklik Mart 2017'de sadece sesli arama yapılabilmesine olanak sağlanması ile yapıldı. Daha sonra Mart 2018'de uygulamaya görüntülü ve sesli mesaj özelliği eklendi. Bu sayede kullanıcılar ulaşamadıkları kişiler için en fazla 30 saniyeye kadar mesaj bırakma şansına sahip oldular.

     


    Google Duo ile yapılan görüşmeler varsayılan olarak uçtan uca şifreleme ile korunuyor. Her geçen gün uygulamayı daha üretken hale getiren yeni güncellemeler yayınlandığını görüyoruz. Ayrıca kısa süre önce Materyal Tasarım arayüzüne sahip olmasını sağlayan yeni bir güncelleme aldı.

     

    Play Store'da 500 milyon indirme sayısını geride bırakan uygulamalardan biri olmayı başaran Duo artık akıllı ekranlar ve tabletleri de destekliyor. Uygulamayı denemek isterseniz aşağıdaki bağlantılar aracılığı ile cihazınıza indirebilirsiniz.

     

    Android: Google Duo [Ücretsiz]

    iOS: Google Duo [Ücretsiz]







  • Bu gereksiz uygulama Android cihazlarda varsayılan olarak geliyor. Üstüne bir de silmeye izin verilmiyor. 500 milyon indirme sayısı bu yüzden.

  • FaceTime harika. Boşuna yırtınıyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir Facetime olamaz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu forumda sen dahil Onur kaç kişi kullanıyor ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • FaceTime sadece Apple kullanıcıları arasında kullanılabilir olduğu için Duo, WhatsApp ve Messenger gibi platformlarla aynı kategoride değerlendirmek yanlış olur bence. Bunu geçecek olursak WhatsApp gibi telefon numarasından kayıt olunan ve arkadaşlarınızı rehberden hızlıca bulabilen bir uygulama varken, insanların pek buna yöneleceğini beklemiyorum. WhatsApp'ın hizmet kalitesi yüksek değil fakat yeterli ve basit.

  • telefona yüklü ama hiç kullanmadım kullananı da görmedim... whatssapp yetiyor.

  • Kullanmanızı öneririm facetime dahil görüntü kalitesi en yüksek olan duo ayrıca bağlantı kalitesinden az etkileniyor

  • Google yazılımlarının indirilme sayısı sadece şişirmeden ibaret. Çoğu telefonda sistem dosyası kategorisinde ve maalesef hiç kullanılmadığı halde, kaldırma imkanı yo Google duo da böyle.

  • iOS ve Android desteği, ve veri kullanımının düşük olmasından dolayı kullanıyorum. Telefon Skype,Snapchat veya Whatsapp'daki kadar ısınmıyor. Ayrıca görüntü kalitesi daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stivjabs -- 19 Ağustos 2018; 19:44:05 >
  • imo bu konuda en iyisi. Aklınıza gelmeyecek kadar çok fazla sayıda uygulama denedim, Skype Facetime Google Duo Hangouts Line Whatsapp Viber Tango vs vs hepsini denedim ama en iyisi imo. Facetime görüntü kalitesi olarak çok iyi ancak aşırı şarj ve internet yiyor, bağlantı kalitenizin iyi olması gerekiyor. imo hem az harcıyor hem de hiç lag yaşamadım, görüntü de fena olmuyor. Sürekli konuşmalarda kesinlikle imo öneririm.

    Ayrıca Google Duo'nun bilgisayar versiyonu yok, bilgisayardan konuşamıyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 19 Ağustos 2018; 20:30:57 >
  • İki yaşında ve daha yeni duyuyorum. Hımm... Google'ın mükemmel bir işi daha.
  • bende ekimde 40'ıma basacağım !
    beni niye haber yapmıyorsunuz, hacı !? :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.