Şimdi Ara

Google hesap 24 hour password change android hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefona hard reset attım atmaz olaydım açıyorum Türkçe seçiyorum işte google hesabına geliyor ilk hesabını gir diyor giriyorum ama 24 hour password change android hatası veriyor 24 saat bekledim girdim yine olmadı.. Bir kaç dosya ve program indirdim google hesabını silmek için dosya değiştireceğim işte.. ama telefonun bataryasını çıkarıp usb kalbo ile pc'ye bağladığımda sürekli açılıp kapanıyor onuda yapamadım zaten büyük ihtimalle bu açıkta kapanmıştır Google her açığı kapatmış. Var mı farklı bir yol bilen? eskiden olmuştu galiba tam hatırlamıyorum 72 saat beklemiştim yıllar önce :).. şimdi 24 saat olmuş ve bu cihazı ilk aldığım zaman lolipop vardı o yüzden 24 gözüküyor ama 72 saat bekletecek olabilir mi biraz yabancı sitelerde araştırdım ama tam kavrayamadım. Rezil etti beni telefona hard reset falan atmayın boş iş değişen bir şeyde olmuyor zaten.. açılmayan telefonda olabilir ama açıksa fabrika ayarına geri dön yapmaktan farksız işte al başına bela. Şimdi yedekteki Nokia 1200 kullanıyorum telefon 2 parmağım kadar alo diyor en azından :) yeni telefon alacağım ayağımı atıyorum evin masrafı çıkıyor bir adım atıyorum vergi çıkıyor bir adım atıyorum bir yer kırılıyor dolap bozuluyor bi g*tü toplayamadık.. taksit yok kredi çeksen boşa 2bin faiz.. 7bin telefon mu alalım ne ülke olduk arkadaş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börü76 -- 14 Ekim 2018; 15:57:3 >







  • merak ettim son durum ne benim başıma da geldi
  • asakarya19 kullanıcısına yanıt
    Burada boş mevzular dışında kimse cevap vermiyor o yüzden girmiyorum buraya yinede söyleyeyim hala problem devam ediyorsa marka ve model yazarsan yardımcı olabilirim. Telefonu bilgisayara bağlayıp bir program aracılığı ile yazılım atarak sorunu çözdüm. Çarşıya götürdüm 100 lirada vermeye razıydım ama yapabilen olmadı hepsi servise gönder dedi işte o kadar cahil bir ülkede yaşıyoruz adam şarj soketini 2 gün idare etsin diye lehimleme yaptığı için kendine usta diyor 100 lira alıyor bu işlere girip memleketi bunlardan kurtarsam mı bilemedim elimde yatkın. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Börü76 -- 3 Aralık 2018; 12:6:39 >
  • Börü76 B kullanıcısına yanıt
    Hangi program ile yaptın bana yardımci olur musun? Eğer instagram hesabın varsa ordan yardım edersen sevinirim. IG hesabım:melisateefey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filizdmry F kullanıcısına yanıt
    Bu videoyu izle ve verdiği linkten dosyaları indir uygula sorunun çözülecek.https://www.youtube.com/watch?v=pFscRdGgMmI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.