Şimdi Ara

Google'ın Files Go uygulaması artık 490 Mb/sn hızla dosya aktarabiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Google’ın Files Go isimli uygulaması yeni güncelleme ile birlikte çevrimdışı dosya paylaşımı konusunda ciddi bir ilerleme kaydetti. Kullanıcılar artık yakınlarındaki diğer telefonlarla eskisinden çok daha hızlı dosya paylaşabilecekler.

     

    Ayrıca Bkz.Google hesap ayarlarının gizlilik ve güvenlik kontrolü seçenekleri genişletildi
    Google, dosyaların önceki sürüme kıyasla dört kat daha hızlı aktarılacağını iddia ediyor. Uygulama daha önce 125 Mb/sn'ye varan hızla dosya aktarımı yapabiliyordu. Artık internet bağlantısı olmadan 490 Mb/sn'ye varan hızlarda dosya paylaşımı yapmak mümkün hale geldi.

     


    5 GHz Wi-Fi direct teknolojisi


    Google'ın kullanıcılara 490 Mb/sn'ye varan aktarım hızı sağlamak için 5 GHz Wi-Fi direct teknolojisini kullandığını belirtelim. Şirket ayrıca uygulamaya kullanıcıların dosya paylaşımına daha hızlı erişmelerine olanak tanıyan Paylaş isimli yeni bir sekme ekledi. Files Go uygulamasını denemediyseniz buraya tıklayarak Android cihazınıza indirebilirsiniz.







  • Tabii ki bu bizim ülkemiz için geçerli değildir :) Ben buraya girerken bile internetim kasıp duruyor. Sözüm ona Superonline ışık hızında cart curt. Ama gerçekte kağnı ile yarışır haldeyim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÇatlakMerlin

    Tabii ki bu bizim ülkemiz için geçerli değildir :) Ben buraya girerken bile internetim kasıp duruyor. Sözüm ona Superonline ışık hızında cart curt. Ama gerçekte kağnı ile yarışır haldeyim.

    Bak orda çevrimdışı yazıyor. Wifi diyor. Wifi direct diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda bir Airdrop alternatifi...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÇatlakMerlin

    Tabii ki bu bizim ülkemiz için geçerli değildir :) Ben buraya girerken bile internetim kasıp duruyor. Sözüm ona Superonline ışık hızında cart curt. Ama gerçekte kağnı ile yarışır haldeyim.
    "bizde olsa" tayfasıda gelmiş hemen...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ccleaner android versiyonu, Cleanmaster gibi uygulamaları tahtından edebilecek kapasitede aynı zamanda google files go.
  • Bu uygulamalardan hiçbirini kullanmıyorum, ancak Dropbox'tan uygulamada farklı olduklarını varsayalım: bu uygulamalar dosyayı doğrudan telefondan bilgisayarınıza veya yerel ağ üzerinden veya kablosuz bağlantı üzerinden gönderir.https://discord.software/ https://downloader.vip/adobe-reader/ https://downloader.vip/itunes/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshbarnes -- 1 Kasım 2018; 23:16:13 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.