Şimdi Ara

Google'ın mobil veri tasarrufu uygulaması Datally'ye dört yeni özellik eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Google, Android platformu için kullanıma sunduğu veri kullanımı izleme uygulaması Datally'yi, mobil veri tüketimini sınırlandıran yeni özelliklerle güncelledi. Uygulamaya eklenen misafir modu sayesinde artık birisine telefonunuzu ödünç verdiğinizde kullanabileceği veri miktarını sınırlayabileceksiniz. Bu modda, kullanıcılar misafir modu kapanana kadar geçerli olacak veri limitini belirleyebilecek.

     

    Ayrıca Bkz.Microsoft, sosyal eğitim platformu Flipgrid'i satın aldığını duyurdu
    Günlük sınır adlı bir diğer yeni özellik ise kullanıcıların bir gün içinde kullanacağı veri miktarını kısıtlamalarını sağlıyor. Böylelikle veri tasarrufu yaparak mobil internet paketinizi bir aya yayacak şekilde idareli kullabilirsiniz.

     


    Kullanılmayan uygulamalar veri tüketemeyecek


    Kullanılmayan uygulamalar özelliği, arka planda hangi uygulamaların veri kullandığını izliyor. Google'a göre, arka planda veri tüketen uygulamalar aylık mobil veri paketinin yüzde 20'sine kadarını kullanabilir. Bu özellik sayesinde artık hangi uygulamaların veri tükettiğini takip ederek gerekli önlemleri alabileceksiniz.

     

    Google ayrıca uygulamaya yakınınızdaki tüm Wi-Fi ağlarını görebileceğiniz bir harita ekledi. Böylece iyi sinyale sahip bir ağ bularak mobil veri paketinizi kapatıp ona bağlanabileceksiniz. Söz konusu özelliklerin tümü Datally uygulamasına eklenmiş durumda. Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.




  • Kenyalılara Hayırlı uğurlu olsun

  • Google önce kendi uygulamalarının izinlerini düzenleme veya devre dışı bırakma gibi ayarları pasif ten aktife çeksin uygulanabilir yapsın da görelim bakalım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.