Şimdi Ara

Google Pixel 3 serisi tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Nexus ile başladığı Android telefon programında kontrolü daha çok eline aldığı Pixel ile devam eden Google bugün üçüncü nesle terfi etmiş durumda. Pazardaki son trendleri aynen telefonlarına yansıtmaya çalışan firmanın yeni serisi de bunu gösteriyor.


     


    Google Pixel 3 özellikleri ve fiyatı


     


    5.5 inçlik AMOLED ekranında 2160x1080 piksel çözünürlük sunan Google Pixel 3 modelinde 18:9 görüntü oranı görüyoruz. Bu bakımdan ilk çerçevesiz telefon dalgasında gördüğümüz ince çerçeve tasarımı kullanılıyor. Metal çerçeve ve cam kaplama kombinasyonu tercih edilirken ön panel Gorilla Glass 5 ile korunuyor.


     


    Snapdragon 845 yonga setinin güç verdiği akıllı telefona 4GB RAM ve 64GB/128GB depolama kapasitesi seçenekleri eşlik ediyor. 2915mAh kapasiteli batarya ise QuickCharge 4+ hızlı şarj teknolojisi ve kablosuz şarj ile desteklenmiş. Ön kısımda çift stereo hoparlör en iyi ses deneyimi vadediyor.


     


    Ayrıca Bkz.Google Pixel Mini sesleri

    Telefonun ön kısmında 8MP çözünürlüğünde çift kamera kombinasyonu yer alıyor. Sensörlerden birisi geniş açı olarak görev yapıyor. Arka kamera ise 12.2MP çözünürlüğe sahip ve 4K 30fps video kaydı yapabiliyor. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da serinin en iyi kameralara sahip olması bekleniyor. 


     


    Google ikinci nesle terfi eden görsel yapay zekâ yongası sayesinde kamera tarafında önemli destekler sunmuş. Örneğin arka kamera hareketli objeleri takip ederek otomatik odaklanabiliyor. Top Shot özelliği çoklu çekim yapıldığında gözlerin kameraya bakması, tebessüm gibi kriterlerle otomatik olarak en iyi fotoğrafı çekiyor.


     


    Photobooth özelliği en iyi özçekimler için kullanılırken ayrıca gülen yüz veya göz kırpma gibi hareketlerle otomatik olarak çekim yapıyor. Super res zoom ise birden fazla çekim yaparak yazılım tabanlı en iyi yakınlaştırmayı sunuyor.


     


    Google Pixel 3 modeli Android 9 Pie ile piyasaya çıkacak. Performans ve enerji verimliliğindeki geliştirmelerin yanında Digital Wellbeing konsolu kullanıcılar için önemli bir yardımcı olmak amacında.


     


    Akıllı telefonun gün boyunca nasıl ve kaç saat kullanıldığını takip eden konsol bunları uygulama bazında istatistik olarak sunuyor. Kullanıcılar uygulamalara kullanım limiti ayarlayabiliyor. Ayrıca gece vakitlerinde otomatik olarak ekran renklerini ayarlamak, telefonu yüz üstü çevirdiğinizde rahatsız etme moduna getirmek gibi uyumaya yardımcı otomatik araçlar da sunuyor. Google Pixel 3 800$ başlangıç fiyatına sahip.


     


    Google Pixel 3 XL özellikleri ve fiyatı


     


    Bazı farklar dışında Google Pixel 3 XL modeli Google Pixel 3 ile aynı özelliklere sahip. İlk olarak ekran boyutunun 6.3 inç ve çözünürlüğün de 2960x1440 piksele yükseldiğini belirtelim. Bu modelde çentik tasarımına geçiş yapılarak daha agresif bir ekran-kasa oranı elde edilmiş. 


     

    Batarya ise 3430mAh kapasiteye sahip. Bellek tarafında 4GB RAM ve 64GB/128GB depolama kapasitesi seçenekleri mevcut. Google Pixel 3 XL modeli 900$’dan başlıyor.

     


    Pixel Stand


     


    Google yeni telefonları için bir de kablosuz şarj standı geliştirdi. Pixel Stand üzerine telefonu koyduğunuz zaman kablosuz şarj başlıyor. Ayrıca telefon Smart Display akıllı hoparlörü gibi çalışıyor ve sesli olarak komutlarınızı yerine getirebiliyor, ekranda bilgiler sunabiliyor.


     


    Güncellenecek…


     



  • Piyasayı geriden takip eden, hiçbir albenisi olmayan bir telefon.

    Güncellemeyi erken alacağım diye telefon alacak olan alabilir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çerçeve takıntınız yoksa 5.5" Pixel 3 yazılım desteğini de düşününce 10 numara telefon olmuş.

  • Telefonu alamıyoruz diye üzüleceğimizi düşünen Google ikisine de batarya koymayarak bizi bu üzüntüden kurtarmış. Helal olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Önemli olan iç güzelliği mi diyelim ne diyelim bilemedim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Koskoca google sın hala çentikle Apple i taklit ediyorsun. Yeni bir şeyler dene de piyasa da öncü ol. Millet seni taklit etsin. En basitinden Oppo kadar da mı olamıyorsun..

  • Sunumun sonunda şaka yaptık esas sunum başka bir tarihte dememeleri için hiçbir sebep yok :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bırak 800$, 400$ e verseler yinede yüzüne bakmam bu tasarım özürlü cıhazı. Koskoca Google çıkardığı telefona bak. O kadar kişi çalışıyor biridemi demedi abi bu ne?

  • Çok komik olmuş bu cihaz. Koca Google'ın telefonuna bak. Eskiden Nexus'lar mükemmel değildi ama çok ucuzdu. Artık fiyatlar da uçmuş. 750 dolara XR de varken işi çok zor.

  • Golden Gate kullanıcısına yanıt
    Ne anlamda geri? Mesela diğer telefonlar neyi yapıyor da bu telefon yapamıyor? Sosyal ağlar, internet deneyimi, oyun performansı vs. Onlar eğer çamaşır yıkıyorlarsa evet haklısın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • X i satıp alırım diyordum hem fiyattan patladı hem çentikten. X in ki daha zarif kalmış yanında. Göbeğine kadar çentik mi olurmuş ya ayıp.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QapriCe -- 9 Ekim 2018; 18:58:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 800 dolar çok pahalı o fiyata daha iyi alternatifler var ben olsam bunu alacağıma one plus 6 alırım daha iyi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Android'in sahibi kendi telefonunda Apple'dan tasarım araklıyor.

    Yazık...

    Her vakit verdikleri dxomark skorunu da vermediler demek ki ya Dxomarka fazla para vermediler ya da kamera o kadar da iddialı değil.



    Şu Mate 20 ailesini de bir görelim o da olmazsa her zaman olduğu gibi Note yine senenin kralı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 9 la çıkan ilk telefon XZ3 sanıyordum ben

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç heyecanlandırmadı. Olmamış demiyorum ama "diğerlerinden farkı ne ki" soruları geliyor aklıma. Fiyat zaten ohoooo

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple'ı pek sevmesem de dünyanın ikinci büyük firması bile onları taklit ediyor. Helal olsun işte bu büyük başarıdır. Ayrıca o sunum ne öyle insan biraz samsung dan apple dan örnek alır.

  • Pixel i kullanan biri hızı, stabilitesi ve özellikle kamerası için tasarımını göz ardı eder.
    Benim alacağım telefon kesinlikle budur. Umarım kısa sürede yurt dışından getirilip malum sitelerde satışa sunulur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Google servisleri göz dolduruyor gerçekten ama özellikle asistan özelliklerinin Türkiye’de kullanılamadı bu telefonu burada alınır kılmıyor. Amerika ya da İngiltere’de olsak bu telefon çok zevkli olabilirdi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi bunu oppo find x in yanına koysak arada en az iki sene fark varmış gibi durur.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.