Şimdi Ara

Green Mamba / Honda CRX Delsol VTI Turbo Projem (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
13
Favori
16.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • helal olsun emeğinize sağlık bizzat kendinizde mekanik olarak işin içinde yer almışsınız.anahtarı parayı bırakıp gitmeyi herkes biliyor nazar değmesin japonada maşallah
  • üsttenegzantrik kullanıcısına yanıt
    Bazı işleri para ile yaptıramıyorsun bizim ülkede. Kendin işten anlamazsan yandın. Bu yüzden modifiye işi özel bir iş aslında. Hani cebimde param var bende yapacam diyenlerin yapacağı bir iş değil. Götürür bir garaja yaptırırsın ama hiçbir zaman o garajın kendine yaptığı bir araç gibi olmaz. Yurt dışında daha özenli yapılıyor bu işler. Bu yüzden TR de işten anlamak şart. Ben aracımın çoğu işini kendim yapıyorum. Önemli noktalarda risk almamak için uzman arkadaşlarımdan destek alıyorum. Esasında bu bir hobi olduğundan keyif almak en büyük amacım.
  • en güzeli size katılıyorum.birçok kişinin aksine bence de otomobil hobisi, zevki sadece kullanmaktan oluşmamalı.ben bir araçta emeğim dokunuşum yoksa o araçtan pek zevk alamıyorum.en basitinden filtre değişimi takarsın uydurursun bir şekilde çevirirsin kontağı işte bu ses oldu dersin keyiftir bu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: üsttenegzantrik

    en güzeli size katılıyorum.birçok kişinin aksine bence de otomobil hobisi, zevki sadece kullanmaktan oluşmamalı.ben bir araçta emeğim dokunuşum yoksa o araçtan pek zevk alamıyorum.en basitinden filtre değişimi takarsın uydurursun bir şekilde çevirirsin kontağı işte bu ses oldu dersin keyiftir bu...

    Modifiye bir tutku. Ben çok keyif alarak yapıyorum. Aracıma taktığım her parçanın getirdiği artıları hissetmek ayrı bir zevk veriyor. İşte bu oldu diyorsun, sonra başka ne yapabilirim diye düşünmeye başlıyorsun. Adım adım sürekli bir ilerleyiş var.
  • Konuyu bir merakla hortluyorum

    Aracın durumu nedir hocam güncelleme yaptınız mi güçte

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya kardeşim ayıptır ya, 3 yıldan beri konuya girip çıkıp armut gibi bakıyoruz, insan 2 video koyar....bırak Allahını seversen :)))
  • Foruma fazla giremiyorum arkadaşlar. Araç çok iyi oldu. Geçtiğimiz hafta güvendiğim bir parça sorun cikartti simdi yurt dışından parça gelmesini bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir hort da benden



    Hocam aracın son durumu nedir hala kullanıyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okunası konulardan. Forumda önceden neler oluduğunu yeni gelenlerde görsün.
  • Araç şu an K24 swap AWD oluyor az kaldı :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: *President*

    Araç şu an K24 swap AWD oluyor az kaldı :)
    Desenize evrim geçiriyor. :)) uzun yıllar kullanmanız beni şaşırttı açıkçası. Kimisi yapıp bi iki yıl sonra satıyor. Sizin emeğinize gerçekten saygı duyuyorum. Araci da uzun yıllar kullanmanız diliyorum. Sahibi ne yaptığını biliyor. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi günler. Kazasız sürüşler diliyorum.
    DMAX'ta yayınlanan tamirat tadilat belgeseline takıldım bir ara bağımlılık yaptı. Daha önceden kullandığım jeep aracımı 12 yıl kullandım. Bunda bir çok motifiyelerim oldu. Frenleri değiştirmek (kaizer) şanzımanını farklı aracın şanzımanıyle (kaizer), el frenini mercedesinkiyle değiştirmek vs.

    Şu an aracım honda city. Honda kalıtesini gördükten sonra mercedesi audiyi unuttum inanın. Bundan sonraki aracım yine arazı aracı olacak inşallah. HRV düşünüyorum.

    Ancak proje aracı olarak crx kafamı arasıra kurcalıyor. Yorumlara baktı özellikle disklerinin çok ufak olduğu yönünde bir yorum okudum. Hatta yoruma göre önlerin "1 lira arkaların 50 kuruş büyüklüğünde" olduklarını söyledi. Bu doğru mu? Doğruysa onları daha büyük bir disklerle (Civic veya city) değiştirme imkanı olur mu?

    Diğer bir sorum da crx'in teknik özelliklerinde 4*4 olduğu görülüyor. CRX'in Böyle bir aracı var mı? Şimdiden teşekkür ederim.




  • *President* kullanıcısına yanıt
    Hayırlı akşamlar.
    Honda crx'in 1990-1991 modellerinin teknik özelliklerinde 4*4 görülüyor. Bu doğru mu? Sahibinden sitesinde bu özellikte satılan yok.
    Önceki yazıma da bakıp cevap verebilirseniz teşekkür ederim.
  • Civic'in özel veya standart 4x4 herhangibir üretimi olduğunu duymadım görmedim. Tabi bu bir şey değil lakin sahibinden de yanlış girilme ihtimali çok.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.