Şimdi Ara

---->COWON D2 ANA KONU<----(İNCELEME,YORUMLAR,TAVSİYELER..) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.228
Cevap
4
Favori
241.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kardes bende yeni aldim orjinal versiyonu 2 .21 sende baska bır sey yazıyorsa firmware yuklenmıs demektır..setuptan ınformatıona bak anlarsın...ben bu firmware olayını yuklemek ıstıyorum ama yukleyen yok daha.cıhazımı da ılk kobay yapmak ıstemıyorum..gerı donusumu olmayan yazılımlar yuklenıyor bazen..a2 nın bır fırmware ı oyle forumunu okursannız gorursunuz..o yuzden tambılen bırı yapsın bakalım..ben baktım bı kac bısey duzeltıldı falan yazıyor. kart destegı falan artıyor..a2 de tel ızlenılebılıyor ben bunda da ızlenıyr sanıyordum ama yok..belkı bu yazılımlarla gelır ha ne dersınız ? ;) hos olur gercekten ;)alet hakkında bılmedıgım cok arkadaslar inş bilen birilieri cikar :D
  • Dmbli versiyonlarıyla tv izlenebiliyor fakat o tarz yayınlarda her ülkede yok
  • ellerine sağlık dostum bu arada hayırlı olsun
  • iyi günlerde kullan arkadaşım 37+37 gerçekten harika ama o seviye nasıl dinlenecek bilmiyorum :) Ya ben iriver x20 hakkında çok bilgi bulamadım arkadaşlar. Bilgisi olanlar x20 ile bu cihazı karşılaştırabilirler mi acaba, birbirlerine göre artıları eksileri nedir? Bu arada x20 pimp mi onu da bilmiyorum. 37 ile ses konusunda cowon kesin galiptir de x20 yine 20mW de mi kaldı acaba bir türlü bulamadım cevabını...
  • Arkadaşlar bu arada çizilme durumu nasıl benim d2 de geliyor bugün yarın.Kılıf falan bulmak lazım sanki
  • quote:

    Arkadaşlar bu arada çizilme durumu nasıl benim d2 de geliyor bugün yarın.Kılıf falan bulmak lazım sanki


    hayırlı olsun. nerden temin ediyorsun?
  • tesekkur ederıim arkadaslar..

    Quaker cıhaz cok kalıtelı..elıne aldıgın zaman kalıteyı farkedeceksın ;) ekranında kolay kolay cizilmeyen bir film var dedi efe gerci ben daha uzerindekı naylon koruyucuyu daha cıkarmadım ;) kılıf olayını cıhazı alırken akla getıremedım gercı olsa da bı suru mesakkat benım ıcım..ceketımın cebınde duruyor bırsey de olmuyor..her gun bakıyorum daha hevesım tam gecmedı baktıkca asık oluyorum :D
    ses olayı (37-37) gercekten egoyu tatmın etmek ıcın yapıllmıs bırsey cunku ben daha 50 de dınlemedım :) en son 35 ondan yukarı pek cıkmıyorum...kulak ıcı alınca 30 da dınlerım herhalde :) su an elınde d2 sı olanlara bır sorum var arkadaslar..
    34 35 36 arasında sesı 35 ten 36 ya gecerken yanlıs hatırlamıyorsam boyle...buraya gecerken kucuk bır patlama oluyor..patlama demeyım de anı bır yukselıs oluyor bu da cok kucuk bır cızırtıya sebeb oluyor bunu sımdı tam anlatamam...bu olay sızde de oluyor mu ? ?
  • Teşekkürler laider.Ben ebayden aldım 325 -330 ytl arası maliyetle .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 27 Mart 2007; 22:54:52 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: raikkonen21

    sesı 35 ten 36 ya gecerken yanlıs hatırlamıyorsam boyle...buraya gecerken kucuk bır patlama oluyor..patlama demeyım de anı bır yukselıs oluyor bu da cok kucuk bır cızırtıya sebeb oluyor bunu sımdı tam anlatamam...bu olay sızde de oluyor mu ? ?


    evet dostum bende de oluyor.sesi açarken çıt diye .ani bir yükseliş oluyor.o da kademeden dolayı galiba.dikkat edersen jet effecte de ayar arttırırken aynı şey oluyor.ama önemli birşey değil bence.sadece kademe yükelmesinden kaynaklanan birşey.
  • quote:

    Teşekkürler laider.Ben ebayden aldım 325 -330 ytl arası maliyetle


    Quaker

    ebay'den alinca gumruk sorununu nasil astin?
    hangi saticidan aldin?
    kac gunde geldi?

    soru yagmuru icin ozur dilerim ama almayi cok istiyorum, 2 kati da ucret odemek istemiyorum.
    tesekkurler.
  • Satıcı ukiahh20 sağlam bir eleman.Gümrük sorunu faturayı 100 dolar kestiriyorsunuz satıcıya o şekilde halloluyor,6 7 günde elinizde olur en geç ürün . 2 gb , 4 gb beyaz , 4 gb siyah
    2 gbnin süresi dolucak birazdan , tekrar satışa çıkarır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quaker -- 28 Mart 2007; 15:10:48 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Quaker

    Satıcı ukiahh20 sağlam bir eleman.Gümrük sorunu faturayı 100 dolar kestiriyorsunuz satıcıya o şekilde halloluyor,6 7 günde elinizde olur en geç ürün . 2 gb , 4 gb beyaz , 4 gb siyah
    2 gbnin süresi dolucak birazdan , tekrar satışa çıkarır.



    peki normal kredi kartları geçiyor mu? GG'daki gibi ebayde de siteye mi yatırıyoruz parayı, işlem tamamlanınca sistem öteki tarafa geçiriyor parayı dimi?




  • Normal kredi kartları kullanılıyor visalar vs. .Bu arada ürünü benim adıma arkadaşım aldı onun söylediğine göre direk geçiyormuş para,fakat satıcı güvenilir olunca pek sorun olmuyor .Benim d2 de geldi bugün , beklediğimden ufakmış baya baya . Eq ayarlarınız nasıl acaba ? Ben genelde dance,trance dinliyorum,kendi kulaklıklarıyla denemedim hiç direk cx300 ü taktım 1.5 aydır açılmadan bekledi
  • quote:

    Satıcı ukiahh20 sağlam bir eleman.Gümrük sorunu faturayı 100 dolar kestiriyorsunuz satıcıya o şekilde halloluyor,6 7 günde elinizde olur en geç ürün . 2 gb , 4 gb beyaz , 4 gb siyah
    2 gbnin süresi dolucak birazdan , tekrar satışa çıkarır.


    Quaker

    yaninda gelen adaptor buyuk ihtimalle uyumsuzdur.
    nasil sarj ediyorsun?

    vcd'leri dat formatinda yada uzantisini avi olarak degistirince dogrudan gosteriyor mu yoksa illaki convert etmek mi gerekiyor?

    tesekkurler.
  • Adaptörün ucuna küçük bir çevirici takıyorsunuz elektrikçilerde 1 ytl ye falan satılır o şekilde halloluyor. Bu arada video işlemleriyle daha uğraşmadım vaktim yok fazla,haftaiçi bir gün denerim .
  • Arkadaslar Cowon D2 Sonunda Türkiye'de satışta:)

    En ucuz yer peşin alımlara baktıgımızda ekonomikticaret.com sitesi.. tam 500 ytl:) sonra ideefixe 502 ytl sonra hepsiburada 508 ytl... Peşin alım fiyatlarıdır.. Taksitlide ise ideefixe uygun:)

    Ulan dün gece rüyama girdi alet yaaaa kafayı yiycem yaaa off offfffffffffff
  • Quaker
    hayırlı olsun kardes ıyı fıyata almıssın...cx300 ıle nasıl sesı anlatsana yorumlarını beklıyoruz...
  • Arkadaşlar bende amerikandan bir d2 getirtmek istiyorum ama tedirginim ekran bozulursa elimde kalır diye korkuyorm.Panatel bakmıyor hala sanırım yurtdışı cihazlara.Sizce napıyım.Bozulursa burda panatel dışında yaptırabilecegimiz bir yer var mı biliyormusunuz? Alan arkadaşlar dokunmatik ekranda hiç sorun yaşadınız mı bu arada?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowor -- 30 Mart 2007; 16:49:46 >
  • Bnde bugün gittigidiyordan sipariş verdim. 4gb 509 ytl. Satıcıya garantisi var mı diye sordum bilmiyorum dedi. o da amerikadan getirtiyor zaten.
  • Arkadaşlar benim kafamda bir soru yanıtlarsanız sevinirim. D2 yi spor yaparken örneğin koşularda üzerimizde taşıyabilirmiyiz malum 90 gr.Sırf bu yüzden f2 almayı düşünüyorum.Alan ve kullanan arkadaşlar fikirlerini aktarırlarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.