Şimdi Ara

>> Citroen Saxo Kullanıcıları << (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
6
Favori
146.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: typing

    Arkadaşlar selam,



    Forum pek aktif değil sanırım ama yine de ilgilenen olur belki,



    13-15.000 arası dizel, klimalı saxo alınır mı?





    Hocam sana şöyle diyim. Geçen ay sattım dizel saxomu 13750ye. Araç değişensiz kazasız kayıtsız. Motor satmadan bir ay önce binici olarak sıfır yapıldı, torsiyon sıfır yapıldı, enjektörler değişti memeleri orjinal bosch değişti, torsiyon bakımı yapıldı, jant lastik sıfır takıldı, 4.5cm spor yay takılı, alt takım yapılı vs. vs. vs. herşeyi sıfırdı. Ve o fiyata gitti. Sahibinden piyasasına aldanmayın.
  • bugün sabah aracımı çalıştırdıktan sonra gaza basmadan daha araç 3 bin devirde çalıştı direk ve baya bağırıyor çalıştıktan sonra ne yapmamı tavsiye edersiniz. aracım cıtroen saxo 1.4i
  • aykut2344 A kullanıcısına yanıt
    aküyü kesip beynin de fişi çıkarıp bekleyin 2 dakika kadar . önce beyin sonra akü geri takıp bi bakın olmadı .rölanti ayarı veya hava sensörü ne bakılması lazım. gaz pedalı telininde gergisine bakın motorun üstünden
  • Citroen Saxo 1.4ie.aldım.Araba yolda giderken gacır gücü ediyor. Yağlanacak bir yeri mı var acaba yoksa normal mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orkunartun kullanıcısına yanıt
    Merhaba . kardeşim ben Citroen Saxo 1.4isx yeni aldım.pdf bana gönderirsen sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vincent54 kullanıcısına yanıt
    Bende 2000 model alacagim hocam bir oneri veya tavsiyeniz var mi ? Yarin bakacagim bir tane buldum Allah nasip ederse alacagim , klimali 1.4 sx rolantide problemi varmis baska sorunu yokmus sanirim sadece lpg de yapiyormus tam emin degilim klimanin gazi yokmus bunun disinda bisey soylemedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    lpg rolantide tekler normaldir. stop etmediği sürece sıkıntı yok. klima gazı basılır fakat klima açıldığında fan devreye giriyormu bi kontrol edin genede 200 lira masraf açmasın ordan daha en başta. gazı doldururken kontrol ederler onun masrafı 150 lira civarı olur kaliteli yerde polen filtresinide değiştirin gaz basılırken zaten yaparlar onuda . onun dışında doldur lpg gez ama bu araba bitek lpg yakmıyor yarım depo benzin de olsun .
  • Vincent54 kullanıcısına yanıt
    Lpg de stop ediyormus 4-5 ayda bir ayar yaptiriyorum sorun olmuyor demisti adam benzinde sorun yokmus atiker lpg takiliymis uzerinde soyle isiklarda durumca stop ediyormus hafif gaz vermezse lpg de isininca motor stop etme olmuyormus egzos katalizorunu degistirmis bide motor takozlarini degistirmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    evet motor tam ısınmadan lpg de stop ediyor. stop eder gibi yapınca ben hafif gaza dokunuyordum.bujilerden kaynaklı değiştirdikten sonra yaşamadık öyle bi problem ama bujilere gelene kadar oksijen sensöründen tut lpg regülatörüne kadar kurcaladım durdum en son buji değiştik düzeldi. ama nasıl buji aldık onu hatırlamıyorum araç lpg ye geçince bujilerin sesini duyuyordunuz öyle acayip bişeydi ama hiç stop etmedi ondan sonra.
  • bahsedilen oksijen sensörünün ve hararet sensörünün bi linkini atmanız mümkün müdür acaba?
    1998 citroen saxo 1.4 benzin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gktrkhan -- 29 Eylül 2018; 8:31:35 >
  • Arkadaşlar merhaba bende 2000 VTS var arabadan çok memnunum az yakıyor 2 gün önce direksiyon sertleşti pompaciya götürdüm elektirikciye götür dedi elektirikciye akşamı olabilir dedi ama benim merak ettiğim bunların pompası elektiriklimi yada sigortası varmı ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim tşkler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mehmetsevim54

    Arkadaşlar merhaba bende 2000 VTS var arabadan çok memnunum az yakıyor 2 gün önce direksiyon sertleşti pompaciya götürdüm elektirikciye götür dedi elektirikciye akşamı olabilir dedi ama benim merak ettiğim bunların pompası elektiriklimi yada sigortası varmı ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim tşkler..
    hocam eğer istanbul'da isen bostancı sanayide koç torna var . adamlar sadece direksiyon sorunları ile uğraşıyor.

    aynı sorun benimde başıma gelmişti .1,5 yıl önce sökme takma tamir 400 lira masraf tutmuştu .

    yaptıkları işe 1 yıl garanti veriyorlar ve çok profesyonel bir yer.
  • Mehmetsevim54 M kullanıcısına yanıt
    direk hidrolik kremayer . elektrik desteği yok direksiyonlarda saxolarda. ya pompadır ya kutu
  • Arkadaşlar buların 1.4 motorları çok noktadan mı tek noktadan mı enjeksiyonlu. Sıralı sistemler sorunsuz olur mu?
  • merhaba arkadaşlar ben de 2001 model 1.5d saxo ile aranızdayım ancak bir problemim var. geçen gün arabacın artı kutup başını takarken yanlışlıkla akü üstündeki beyne ufak bir temas ettirdim ve çıt diye ses çıkarttı. sonra kutup başını takıp aracı sorunsuz çalıştırdım ama gideceğim yere giderken araç devir saatini sıfırlayıp aynı anda el freni lambası yaktı. bir süre sonra düzeldi ve sonra tekrar yaptı. aracı evin önüne çektim ve bu sabah çalıştırmak için binip kontağı açtığımda yine el freni inik olmasına rağmen el freni lambası yanıyordu ve kızdırma bujilerinin ışığı hiçbir şekilde yanmıyordu. 1-2 marş denedim ama araç çalışmadı. sizce beyin değişmesi mi gerekir yoksa başka bir şekilde kurtarabilir miyiz?
  • ugurhanuslu U kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaşlar. akü ve beyin kablolarını söküp bir süre bekledim düzeldi :)
  • Torsiyon rulmanlarında bi problem olabilir. Bende de aynı sorun vardı bi süre sonra araba iyice çöktü kamber verdi lastikler komple torsiyonları değiştirdim takımı, usta parası, işçiliği vs. 1500₺ buldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar dizel saxo kullanıcılarına bir sorum olacak .

    yaklaşık 2 yıldır dizel saxo kullanıcısıyım mazotu hep shellden alıyorum düzenli olarak. shell v power ile şehir içi 700 km. sehirler arası 1000 km. yol yapıyorum .

    giresundan gelirken aytemizden yakıt almak zorunda kalmıştım boluda sanırım kırsal motorin koydular . aytemizden aldığım yakıt ile şehir içinde 800 km. üzerine çok rahat çıktığını farkettim .

    turbosuz motor olduğu için kırsal mazot daha mı iyidir.

    siz hangi yakıtı kullanıyorsunuz kaç km. yol yapıyorsunuz ?

    bir dahaki depoyu katkısız mazot ile doldurup yaptığım km.yi burdan paylaşırım size.
  • Oncelikle merhaba arkadaslar

    Benimde citroen saxo 1.4i aracim var ve keskin donuslerde tekerlekten takir tukur bir ses aliyorum sebebi ne olabilir yardimci olursaniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucius17 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşım bende de aynı sorun var sağ sol salıncak ve viraj kolu değişti sıkıntı kalmadı. Henüz yaptırmadıysan baktırmanı tavsiye ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.