Şimdi Ara

GTA V | Xbox One | Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
3
Favori
22.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GTA V | Xbox One | Ana Konu


    Çıkış Tarihi: 18.11.2014

    Web Sitesi:https://www.rockstargames.com/



    GTA V'in Yeni Nesil Konsollardaki Teknik Detayları Onaylandı

    Bu ay içerisinde PlayStation 4 ile Xbox One için çıkacak olan Grand Theft Auto V'in yeni nesil sürümleriyle ilgili bilgiler geçtiğimiz saatlerde gelmişti. Bu bilgilere bir önemlisi daha eklenmiş oldu.

    Rockstar Games yaptığı açıklamayla beraber GTA V'in hem PlayStation 4'te, hem de Xbox One'da 1080p çözünürlükte ve 30 FPS akıcılıkta çalışacağını onayladı. Yeni nesil konsolların haricinde GTA V'in PC'de de 4K çözünürlüğü destekleyeceği belirtiliyor.


    GTA V'e FPS Modu Duyuruldu: Yeni Video ve Bilgiler Sizlerle!


    Geçtiğimiz sene itibariyle piyasaya çıkan Grand Theft Auto V, bu ay içerisinde PS4 ve Xbox One'a da gelecek. Daha önce sözü verildiği üzere gün itibariyle GTA V'in yeni nesil sürümü kendini gösterdi. Bununla beraber oyunla ilgili yeni bilgiler de ortaya çıkmış oldu.

    Sitelerden gelen detaylara göre geçtiğimiz günlerde Rockstar Games, oyun basınını toplayıp GTA V'in PS4 sürümü üzerinden bir sunum gerçekleştirdi. CVG'nin makalesine göre oyunun PS4 sürümü 1080p çözünürlükte ve 30 FPS akıcılığında çalışıyor. Oyunun Xbox One sürümü için bir bilgi verilmese de, GTA V'in PC'de 4K çözünürlüğe kadar destek sağlayacağı belirtiliyor.

    Görsel açıdan iyileştirmelerin haricinde GTA V, içerik açısından da yeniliklerle PC, PS4 ve Xbox One çıkışını yapacak. Vahşi hayat düzenlemeleri ya da yeni eklenen şarkılar bir yana, GTA V'e eklenen FPS modu oldukça dikkat çekici duruyor. Oyunun yayınlanan videosu da bahsi geçen FPS modu üzerine kurulu. Durum böyle olunca oynanış açısından FPS moduna nişan yardımcıları da eklenmiş. Belirtilenlere göre nişan alma seçenekleri Assisted Aim, Semi-Assisted Aim ve Free Aim olarak üçe ayrılmış durumda.

    GTA V'in FPS moduyla ilgili oyunculara bol bol kombinasyon seçenekleri sunulmuş. İsterseniz birinci bakış açısından nişan alabilirken, siper almayı klasik üçüncü bakış açısından yapabilirsiniz. Ya da isterseniz nişan almayı üçüncü kişi bakış açısından yaparken, araba sürüşünü FPS moduna alabilirsiniz. Bu tip kombinasyonlar oyuncunun isteğine göre şekillendirilebilir durumda.

    Oyunun FPS modu GTA Online'da denge sorunlarına yol açacağından bu konuda filtrelemeye gidileceği belirtiliyor. Yani GTA Online oyunları yeri geldiğinde TPS moduna özel, yeri geldiğinde de FPS moduna özel olacak. Hâl böyle olunca Rockstar Games, FPS moduyla ilgili çok daha fazla online içerik sunacağını belirtiyor.

    Rockstar Games'in bugüne özel beklenen duyurusu bu şekilde. GTA V'in PS4 ve Xbox One sürümü 18 Kasım'da, PC sürümü de 27 Ocak 2015'te piyasaya çıkacak.


    GTA V'in PC, PS4 ve Xbox One Sürümlerinin Çıkış Tarihi Açıklandı!


    Geçtiğimiz sene PS3 ve Xbox 360 için çıkarak büyük bir başarı elde eden Grand Theft Auto V'in yeni nesil ve PC sürümü geçtiğimiz E3 konferansında duyurulmuştu. O dönemden bu yana hakkında fazla haber duyamadığımız GTA V'in PC, PS4 ve Xbox One sürümlerinin çıkış tarihi açıklandı.

    Yapılan duyuruya göre Grand Theft Auto V'in PS4 ve Xbox One sürümü 18 Kasım'da çıkışını yapacak. Oyunun PC sürümünün çıkışı ise gecikmeli olarak 27 Ocak'ta yapılacak. GTA V'in yeni sürümü, PS3 ve Xbox 360 sürümlerine nazaran daha güçlü içeriklerle piyasaya çıkacak.

    Daha gelişmiş uzaklık çizimleri ve daha yüksek çözünürlüğün haricinde oyunun yeni nesil ve PC sürümünde,

    - Yeni silahlar, araçlar ve aktiviteler
    - Daha gerçekçi doğal hayat
    - Daha yoğun trafik
    - Yeni ağaç, yeşillik sistemi
    - Daha güçlü hasar efektleri
    - Daha gerçekçi hava efektleri bulunacak.

    Bunların haricinde GTA V'in yeni halinde radyo istasyonlarına 100 yeni parça eklenecek.

    GTA V'i ön siparişle satın alan bütün oyunculara GTA V ve GTA Online'da harcayabilecekleri 1 milyon dolarlık ekstra para sunulacağı belirtiliyor. GTA Online demişken, oyunun multiplayer modundaki kişi sayısının 30 oyuncuya kadar çıkarılacağı açıklanmış. Ek olarak, oyunun yeni nesil sürümü için yeni bir video da yolda.


    Bsc










    GTA 5 hileleri
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Dün oyunun her 2 versiyonunu da oynadım.Ayrıca netteki videoların cogunu izledim.Kendim bizzat deneyerek goruslerimi belirtiyorum.Katılan olur yada olmaz bunlar bizzat benim gözlemlediklerimdir.


    -XBOX ONE versiyonunda;aynı zaman diliminde gunesli havada karsılastırdıgımda uzak gorus mesafesi PS4 ten daha iyi seviyede .İlerisi daha net ve secilebilir detayda.

    -Renk yogunlugu,contrast PS4'ten daha yüksek seviyede.

    -Çim konusunda ise aynı yerde aynı mekanda tamamen farklı çim dokusu mevcut.Orneğin bazı yerlerde çim XBOX ONE versiyonunda cok az varken ,bazı yerlerde PS4 te cok yogun sekilde var.Ancak aynı durum PS4 tede mevcut.Bazı yerlerde çim dokusu PS4'tede yok ama XBOX ONE da yogun sekilde var.

    -Yine bazı yerlerde çimler PS4 te soluk iken bazı yerlerde XBOX ONE da daha net .

    -Çimlerin bazı yerlerde renkleri PS4 te açık yeşilk iken ,XBOX ONE'da koyu yeşil.


    Diğer tüm özellikler her 2 konsoldada aynı .

    Bunlar benim tespitlerim .Her 2 konsoldada oyun cok iyi.
  • Çok güzel bi haber oldu.360, ps3'e DLC çıkarmamalarının sebebi belli olmuş oldu , sanırım yeni nesilde de gerek hikaye gerek multiplayer DLC'leri ile birlikte oyuncu kitlesini sağlama almış olur Rockstar , helal olsun valla çok akıllıca hamleler yapıyo adamlar.
  • Ben oyununun yarısını bitirdim, yazın da tamamını bitireceğim için birdaha oynamam sanırım çünkü çok uzun bir oyun, belki multisi için alınabilir ama pek heyecanlandığımı söyleyemem, 360 ve ps3'te oynamayanlar için süper oldu tabi...
  • Millet inanmıyordu GTA V'in yeni nesil konsollarla PC'ye çıkacağına. Fotomaç gibi BİZ DEMİŞTİK diyesim geldi.
  • Eylül de çıkar sanırım. Senaryosu ve multisi ile 2015 e kadar rahat oynatır kendini.
  • X360 da yarısına kadar gelmiştim sonra konsolu satmıştım.Bu haber bomba gibi oldu.Umarım fiyatı 59.90 dolar olmaz.
  • Umarim grafikleri yeni nesile gore ayarlayim sik bir oyun cikarirlar yani 3 5 ayda port edimis bir yapimla karsilasmak istemiyorum birde su rockstar biri yazsin allah askina tamm 10 numara oyun yapiyorsun arkadas ama suna birde turkce alt yazi ekle be gozunu seveyim ingilizce bilen var bilmiyen var yani guzelim oyunu sadece saga sola kosturarak oynamak istemiyorum artik yani gercektwen beyler ingilizcesi iyi olan biri yazsin sunu rockstar.. Gecen WD yi aldim bitirdim oyunun dil ayarlarin yanlis hatirlamiyorsam 16 farkli dil vardi ama turkce yoktu bu artik baska bir boyut arkadaslar 16 dilin icinde turkce bulunmuyorsa gercekten bize yapilan bir ayipdir bu oyunun inannin hikayesi gercekten guzeldi ama anladigim kadariyla birde gercekten tum konusulani bulunan ses kayitlarini vb vb herseyi anliya bilsem gercekten harika olucakti.. 

    Dicem oki beyler bizeler burda off o oyun cikicak bu oyun cikicak diye kendimizi yirtiyoruz veya su oyun iyi bu oyun kotu diye kavga ediyoruz ama ne icin bizi hice sayan gozunu sirf para burumus firmalar icinmi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 360'da suyunu çıkarana kadar oynamıştım..Bi aksilik olmazsa yine alıp oynarım..
  • 360'ta bitirmiştim online zaten hiç sarmadı. Oynamayan arkadaşlar için iyi seçenek olmuş.
  • Eski ve yeni nesil karşılaştırması. Adamlar oyunun çözünürlüğünü artırıp bırakmayacak, texture, draw distance, modeller vs. herşeyiyle yeni nesile yakışır bir oyun geliyor.








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 10 Haziran 2014; 20:32:29 >
  • Online için kişi sayısını 64'e felan çıkartabilirlerse harika olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMEA -- 10 Haziran 2014; 20:33:55 >
  • Super kesinlikle. Bir suru oyun ertelenmisti, GTA V cok iyi olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Razura

    Millet inanmıyordu GTA V'in yeni nesil konsollarla PC'ye çıkacağına. Fotomaç gibi BİZ DEMİŞTİK diyesim geldi.

    Ama yalan oldu bad company 3

    Sen bad company 3 duyurulacak dediğinde yaw he he demiştim sana bir kaç önce

    Yoksa sen değil miydin karıştırmış olabilirim yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm


    quote:

    Orijinalden alıntı: Razura

    Millet inanmıyordu GTA V'in yeni nesil konsollarla PC'ye çıkacağına. Fotomaç gibi BİZ DEMİŞTİK diyesim geldi.

    Ama yalan oldu bad company 3

    Sen bad company 3 duyurulacak dediğinde yaw he he demiştim sana bir kaç önce

    Yoksa sen değil miydin karıştırmış olabilirim yani

    Doğru bendim o. Böylesi daha iyi oldu, en azından yeni nesile yakışır kalitede grafiklerle gelecektir 1-2 sene sonra. 180.gif
  • Görsel olarak önceki nesilden baya farklı olacak. Adamlar çözünürlük ile geçiştirelim diyerek kolaya kaçmıyorlar.
  • Zaten 30 küsür milyon satmış oyundu, şimdi en azından bi 10-15 milyon daha satar herhalde yeni nesilde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mRt_007

    Görsel olarak önceki nesilden baya farklı olacak. Adamlar çözünürlük ile geçiştirelim diyerek kolaya kaçmıyorlar.

    1080p 60 fps yapınca oyunların evrim geçirdiğini sananlar var :) Rockstar bunun için Rockstar. Xbox ta suyunu çıkarana kadar oynamıştım birde Ps4 de suyunu çıkaralım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfgangg -- 10 Haziran 2014; 21:45:00 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolfgangg

    quote:

    Orijinalden alıntı: mRt_007

    Görsel olarak önceki nesilden baya farklı olacak. Adamlar çözünürlük ile geçiştirelim diyerek kolaya kaçmıyorlar.

    1080p 60 fps yapınca oyunların evrim geçirdiğini sananlar var :) Rockstar bunun için Rockstar. Xbox ta suyunu çıkarana kadar oynamıştım birde Ps4 de suyunu çıkaralım..

    Hertürlü tekrardan oynanır. Rockstar oyuna evrim geçirtmiş
  • Şimdiye kadarki eski nesilden gelen oyunların hiçbirinde fark yok, işte kalite böyle olur.
    Ayrıca kimse yorum yapmış ama trailerde kokpit gösterildiğinin farkında mısınız? Sanmam geleceğini ama neden böyle bir sahne koymuşlar acaba?
  • 360da oynamamıştim pek fazla,one a kalsın

    Zaten aa sikintisi tirtiklar ve bircok sinirlama yüzünden x1 en doğru seçim olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.