Şimdi Ara

Guild Wars 2 ANAKONU (SORU - CEVAP /TARTISMA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
7
Favori
38.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Guild Wars 2, ArenaNet tarafından tarafından geliştirilmiş olan bir MMORPG oyunudur.

    28 Ağustos 2012'de resmi olarak yayımlanmıştır. Oyunun hikayesi ilk oyundan 250 yıl sonra geçmektedir. Orijinal Guild Wars zamanından beri dünyayı kontrolleri altında tutan Yaşlı Ejderhalarla savaşmaya kendini adamış Destiny's Edge adlı bir loncanın yeniden ortaya çıkışını konu alan oyunun hikayesi, fantezi dünyası Tyria'da geçmektedir. Oyun, kullanıcıların ortamda bulunmalarına bağlı olmaksızın yaşayan ve hikayesi hücrelere ayrılmış ortamlarda ilerleyen bir dünyada oynama imkanı sunmaktadır.

    Oyunun ek paketi olan "Guild Wars 2: Heart of Thorns" 2015 yılında çıkarılmış olup oyuna sayısız yenilik getirmiştir.





    Oyunu nereden indirebilirim ?

    https://www.guildwars2.com/en/

    Ek paketi nereden satın alabilirim ?

    Bu linkten satın alabilirsiniz.


    HOT PAKETİNİN ÜSTÜNE BİR EK PAKET DAHA GELDİ YENİ EK PAKET "POF" ÇIKTI FİYATI 30 DOLAR





    Eger bir onceki ek paket olan Heart of Thorns'a sahip degilseniz, oyunu alirken bir sonraki ekranda $20 odeyerek siparisinize ekleyebilirsiniz. Yani duz standart paket olarak 2 ek paketi birden $49.99'a alabilirsiniz.



    Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S.)

    1-Guild Wars 2 Ücretlimi ?

    2015 yılında HOT Paketinin gelmesi ile oyun F2p olmuştur.Fakat paketi almadan oyunda yapacaklarınız sınırlıdır.

    Sınırlamaları şu linkten görebilrisiniz -->https://help.guildwars2.com/entries/95982157

    2- Guild Wars 2 Pay 2 Win mi ?

    Oyunumuz kesinlikle p2w mantığına dayalı bir oyun değildir.Özellikle oyunun ilk çıktığından beri bu kadar tutulmasının sebebi budur.

    3- Guild Wars 2 oynamak için Guild Wars 1 i oynamam lazım mı ?

    Hayır değil.

    4- Guild Wars 2 de kaç adet ırk var ?

    Oyunda 5 adet ırkımız var.Daha önce hiç bir oyuunda görmediğiniz Guild Wars 2 ye özel ırklar vardır. Onlar;

    Asura
    Charr
    Human
    Norn
    Sylvari

    5-Oyunda kaç adet sınıf var ?

    Guild Wars 2 de 8 adet sınıfımız var ,Hot Paketi ile 9 oldu bu sayı. Bu sınıflardan çoğunu daha önce hiç bir oyunda görmediğiniz sınıflar.

    Elementalist
    Warrior
    Ranger
    Necromancer
    Guardian
    Thief
    Engineer
    Mesmer
    Revenant

    6- Level sınırı kaç ?

    Guild Wars de max level 80dir.

    7-Oyun içi shop var mı ?

    Evet var,oyunda kozmetik diye adlandırıldığımız şeyler satıyor asla güç arttırma düşürme etkisi olan bir şey satılmaz.

    8-Oyunu tek başıma arkadaş çevresine gerek duymadan oynayabilir miyim ?

    Evet oynarsın.

    9-Hangi sunucu da daha Türk çok oyuncu var ?

    Gandara ve Sefarer rest

    10- Guild Wars 2 de dungeon var mı ?

    Evet fazlasıyla var

    11- Pvp Var mı ?

    Oyunun kendine özgü pvp sistemi var ve gayet eğlenceli.

    12- Oyunda en güçlü sınıf hangisi ?

    Öyle bir şey yok her sınıf eşittir.

    13- Irklar birbiri ile savaşıyor mu ?

    Hayır,oyunda Server vs server dediğimiz çok büyük bir savaş sistemi var yani sunuclar birbiri ile savaşıyor kalesini ele geçiriyor vs vs.






    Videolar

    Guild Wars 2 Black Lion Trading Company Nedir ? Nasıl Kullanılır ?



    Guild Wars 2 Godslost Swamp Vista Yerini bulma



    Guild Wars 2 Citadel of Flame Path 1 Yapımı (Dungeon)



    Guild Wars 2 Twilight Crafting (Twilight Nasıl Birleştirilir)




    Guild Wars 2 Eternity Crafting (Eternity Nasıl Birleştirilir)



    Guild Wars 2 Mystic Forge Kullanarak Dusk düşürme (şanş)



















    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 2 Ağustos 2017; 11:24:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bizim sayısı hatır sayılır bir türk guildimiz vardı ve 7-8 ay oyunda tutunmaya çalıştık ama bir yerde content gelmeyince ara verdik oyuna ve bu oyuna iyi bir expansion gelmeden dönülecek gibi durmuyor.

    en fazla daily ödülü al çık, 1 saatlik hikayeyi yap çık, mount geldiyse achievement yap çık gibi durumda oynayabiliyorsun oyunu. amaç yok çünkü.
    4 kişi mmorpg arıyoruz önceliğimiz wow'du ama aylık 11 euro ödememiz imkansız. Guild Wars 2'yi araştırıyoruz pvp'ci değiliz, full pve istiyoruz ne dersiniz pve içerikleri bizi tatmin edebilir mi ? Ben wow'da mesleklerle uğraşırdım,ticaret yapardım,balık tutma yarışmalarında takılırdım, achivment kasardım, en önemlisi mount'ları ve pet'ler toplamaya çalışırdım rare olanlar için tüm gün farm yapardım. Bu tarz şeyleri Guild Wars 2'de yapabilir miyiz ?
  • Hocam bu train sadece 1. bölgedemi var yoksa başka bölgelerdede train yapılıyormu ?

    1. Bölge derken o ilk dolaştığımız yerler ^^
  • Natsu Dragneel kullanıcısına yanıt
    Human 1-15 mapini bahsediyoruznuz anladğım.
    Troll,wasp,boar vs kovalıyosunuz.
    Bu olay o haritada çok kolay olduğu için orda var.

    Birde edge of the mist girip exp -karma train katılabilirsiniz fakat o mapde pvpde var kale alıyosunuz içindeki bosu kesince event tamamlamış oluyorsunuz önerim burasıdır hızlı kasar 80 olursunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 12 Mayıs 2014; 20:26:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar, uzun bir aradan sonra oyuna dönmeye karar verdim, bugün 3 karakter arasinda kalmaktan artık oyundan soguma seviyesine geldim nerdeyse. sorunumu hemen anlatayim sorularıma cevap alabilirsem cok sevinecegim.

    öncelikle aklımdaki karakterler guardian, ranger ve elemantalistti baslangıcta. forumda 3. classinda yorumlarına baktım guardian sıkıcı gibi geldi ( çok kolay olduğu ve melee bir karakter oldugu icin öncedende warrior kastıgımdan pek çekici gelmedi), elemantaliste baktıgımdada ve bugünkü denemlerimdede anladigim kadariyla bayagi focus ve combo bilgisi gerektiren bir sınıf eglenceli geldi, hem okudugum kadariyla pve tabanlıda oynamayı düsündügümden her yola gelebilcegini anlamıs oldum. ama başlardamı oluyor bu sorun bilmiyorum end game de nasıl olur, d/d oynadıgım zaman mobların arasına girmek gerektiginden kırılgan olabilcegini gordum yani comboları cok iyi ayarlamak gerekliydi ki burdada bir sorun bende bas gosteriyor laptoptan oynayacagim icin cok fazla efektif kullanamayacagimi dusundurmeye basladı (optimizasyon sorunundan dolayı ), bu yüzdende son olarak rangera yoneldim karakter gayet eglenceli geldi hem petler olsun hemde skiller olsun hemde gorunus acısından ama yine forumdan okudugm kadariyla ondada pve de ozellikle dungeonlarda pek istenilmeyen bir karaktermis. yani o kadar kasıp son levele gelip dungeonlara giremeyeceksem sıkıntı olabilir gercekten. sorum şurda başlıyor bu rangerların party bulma sorunu cok büyük bir sıkıntımı yani gönlüm ranger acmaktan yana ama eger bu durum çok can sıkıyorsa hiç bulaşmamayı düsünüyorum. eger mümkünse end-game kısmında bu 3. karakterin konumlarını özellikle pve odaklı acıklayabilirseniz cok sevinirim. ranger digerlerinden daha ayrıntılı olabilir cunku diger 2sini az cok tahmin edebiliyorum Smile simdiden cok tesekkurler okudugnuz ve önerileriniz icin iyi oyunlar.
  • Trafikteydim geç yazdım k bakma.Hocam şimdi ilk öncelikle oyunda zevk aldığınız karakteri oynayınki oyundan sıkılmayın bunu unutmayın.Sonra elem. ve guardian dungeonlarda malesef rangerdan önce tercih edilir.Bu demek değilki asla party bulamaz diğer 2 karakter 2dk dungeon buluyor diyelim ranger 5dk bulur.Zaten iyi bir ranger hem partysine hem takımına katkılı oynar ondan moralini bozma.80 levelini ol oyuna alış eğlenmene bak oyuna ısınıp alıştıktan sonra diğer classlarıda kasarsın büyük ihtimalle benim şuan 5 tane 80levelim var hedefim 8tane 80 yapmak canım hangisini çekerse ona giriyorum.Rangera gelirse long bow-gs kullanmano öneririm.elin alıştıktan sonra ise elem. Combosuna pratikler yapar kırılgan olduğu noktalarda dosge özeliğini kavrarsın zamanla. Demem şuki kas rangerini herkese bakma oyundan alcağın zevk senin.yazım hataları varsa affola.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 12 Mayıs 2014; 21:23:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HoLyMasteR

    merhaba arkadaslar, uzun bir aradan sonra oyuna dönmeye karar verdim, bugün 3 karakter arasinda kalmaktan artık oyundan soguma seviyesine geldim nerdeyse. sorunumu hemen anlatayim sorularıma cevap alabilirsem cok sevinecegim.

    öncelikle aklımdaki karakterler guardian, ranger ve elemantalistti baslangıcta. forumda 3. classinda yorumlarına baktım guardian sıkıcı gibi geldi ( çok kolay olduğu ve melee bir karakter oldugu icin öncedende warrior kastıgımdan pek çekici gelmedi), elemantaliste baktıgımdada ve bugünkü denemlerimdede anladigim kadariyla bayagi focus ve combo bilgisi gerektiren bir sınıf eglenceli geldi, hem okudugum kadariyla pve tabanlıda oynamayı düsündügümden her yola gelebilcegini anlamıs oldum. ama başlardamı oluyor bu sorun bilmiyorum end game de nasıl olur, d/d oynadıgım zaman mobların arasına girmek gerektiginden kırılgan olabilcegini gordum yani comboları cok iyi ayarlamak gerekliydi ki burdada bir sorun bende bas gosteriyor laptoptan oynayacagim icin cok fazla efektif kullanamayacagimi dusundurmeye basladı (optimizasyon sorunundan dolayı ), bu yüzdende son olarak rangera yoneldim karakter gayet eglenceli geldi hem petler olsun hemde skiller olsun hemde gorunus acısından ama yine forumdan okudugm kadariyla ondada pve de ozellikle dungeonlarda pek istenilmeyen bir karaktermis. yani o kadar kasıp son levele gelip dungeonlara giremeyeceksem sıkıntı olabilir gercekten. sorum şurda başlıyor bu rangerların party bulma sorunu cok büyük bir sıkıntımı yani gönlüm ranger acmaktan yana ama eger bu durum çok can sıkıyorsa hiç bulaşmamayı düsünüyorum. eger mümkünse end-game kısmında bu 3. karakterin konumlarını özellikle pve odaklı acıklayabilirseniz cok sevinirim. ranger digerlerinden daha ayrıntılı olabilir cunku diger 2sini az cok tahmin edebiliyorum Smile simdiden cok tesekkurler okudugnuz ve önerileriniz icin iyi oyunlar.


    elementalist leveling zor hocam 45 filan olup silmiştim ben boyuna ölüyorsunuz, guilddeki adamlara sorduğumda late game de daha iyi demişlerdi
    ranger level kasarken baya iyi, tek başına yeten bir class onunda pvp yönünden eksikliği çok ve oynanış çok sınırlı (pvp de adam akıllı 1-2 build var diğerleri ekmek)
    guardianda bildiğimiz odun oluyor, partiyle takılıyorsanız çok iş gören bir class ve levelingi çok kolay
  • uzun zamandan beri girmiyordum.pvp itemleri kalktı mı ne oldu anlamadım pvp ye girince üstündekilerle mi kapışacaksın
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    kalktı hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoricoDH

    kalktı hocam

    oyunu saçmalamışlar insan o itemleri glory puanıyla yapardı.hiç değilse zevk alırdın.hem pvp nin bir amacı olurdu.bundan sonrada gireceğimi zannetmiyorum.
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    Bence oyun şuan için gittikçe güzelleşiyor 80 olmak kolaylaştı eotm sayesinde herkes hızlı kasıp dungonlara akın ediyor ve mega server olayıda ayrı güzel oldu.
  • tesekkurler cevaplar icin bende sanırım rangera yonelecegim zevk almak en güzeli cunku :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoricoDH

    Bence oyun şuan için gittikçe güzelleşiyor 80 olmak kolaylaştı eotm sayesinde herkes hızlı kasıp dungonlara akın ediyor ve mega server olayıda ayrı güzel oldu.

    mega server ne oluyor.
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    Şimdi şöle anlatıyım 80 olan kişi birdaha harita tamamlamak dışında 1-15 haritalarına filan uğramıyor bu yüzden yeni kasan insanlarda maplar boş diyordu arena nette
    The Grove
    Heart of the Mist
    Black Citadel
    Timberline Falls
    Southsun Cove
    Rata Sum
    Straits of Devastation
    Fields of Ruin
    Brisban Wildlands
    Hoelbrak
    Iron Marches
    Blazeridge Steppes
    Dredgehaunt Cliffs

    bu haritalara megaserver olayı getirdi yani bazı serverların yukardaki haritaları birleştirdi bu haritalrda olan kişileri bi kişi sayısı olana kadar bi arada tutuyor ve herkes insan görmüş oluyor şuan o kadar çok insan görüyolarki bu haritalarda herkes memnun

    Ayriyetten bu 1. deneme olup
    2.deneme şu haritalrda olcak
    Lion’s Arch
    Lornar’s Pass
    Kessex Hills
    Diessa Plateau
    Metrica Province



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 13 Mayıs 2014; 14:13:36 >
  • DoricoDH kullanıcısına yanıt
    saol ama pvp nin yeni hali beni sarmadı.mesela adam 2 lvl gitti pvp yapacak ee ordan server seçmeli ne olacak üzeri full set takılacak sen 80 gözükecen ama üzerinde hiçbirşey yok.tekrar oyundan uzaklaşsam iyi olur.
  • oyunun klasöründe önceden böyle bir metin belgesi yoktu şimdi neden var.ismi bu THIRDPARTYSOFTWAREREADME
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    oyun yapanlar hakkında bilgi galiba okumadım.
  • DoricoDH kullanıcısına yanıt
    sizdede çıkıyor mu birde mesmer karakteri olanlar bu greatswordda ikinci skill mirror blade ilisyonu can götürmüyor.vurdakça sıfır sıfır yazıyor.bug mu
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    Fractaldayım cıkınca bakıyım
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    Skillin açıklamasına baktığımızda damage sadece ilk atığımız anda veriyor diğer kopya sadece şaşırtmak amaçlı. Bende kopaynaın 0 vurduğu gözküyor fakat skilli ilk attığın anda damage veriyosun.
    Bu arada mesmer güzel seçim
  • DoricoDH kullanıcısına yanıt
    mesmerin dışında 3 tane daha 80 lvl var ama mesmer ele bunlar pvp de zevkli ama oyunun pvp side bana göre ölmüş.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.