Şimdi Ara

Guild Wars 2 ANAKONU (SORU - CEVAP /TARTISMA) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
941
Cevap
7
Favori
38.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • LivingDeads69 kullanıcısına yanıt
    Dvd halinde satışı kalktı Türkiyede sebep büyük ihtimalle az satıştır kendi sitesi üstüneinden direk alıp indirebilirsin dvden yüklediğinde fazla bi fark yok şuan cok güncellme geldi oyuna



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 23 Mayıs 2014; 0:21:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoricoDH

    Gandara- Enochians

    coktandır girmiyordum şu anda update yapıyor oyuna girince arkadaslık istegi atarım bulabilirsem yerini :)
    ama gandaraya gecemiyorum sanırım nasıl yapıcam onu ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosejuggler -- 22 Mayıs 2014; 14:30:40 >
  • server değiştirmek istiyorsan ya karakterlerini silceksin yada gemle geçiosun ama guest olarakta gelebilrsin servere :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoricoDH

    server değiştirmek istiyorsan ya karakterlerini silceksin yada gemle geçiosun ama guest olarakta gelebilrsin servere :)

    zaten en yüksek karakterim 24 lvl tekrardan başlamak cok sıkıntı olmaz fakat geldiğimde senin faydan olucakmı bana level boost falan oluyomu bunda ne bileyim yuksek slotlu cantalar falan verebiliyomusun ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DangerTuRK

    Arkadaslar bari oyunda kalanlar hangi serverdalar isimlerini falan paylaşsınlar en azından oyunda birbirimizi bulup yardımlaşalım

    Seaferer's Rest. WvW için ideal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumu biraz canlandırmak için rehber veya farklı şekillerde değişik içerikler yayınlamalıyız diye düşünüyorum. Yazılı olur video şeklinde olur. Bir şeyler düşünmemiz gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WvW için warriorum detaylı bir build bakıyorum ama güzel bir şey bulamadım. Sizin bildiğiniz ya da kullandığınız var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cleyear

    WvW için warriorum detaylı bir build bakıyorum ama güzel bir şey bulamadım. Sizin bildiğiniz ya da kullandığınız var mı?



    Ben genellikle Gs-hammer kulanıyorum zerk war oynuyorum bunu pek tavisiye etmiyolar ben böle seviyorum.

    Hammer-axe ,hammer-sword,kalkan-

    Benim örnek aldığım kişilerde bu guilddir.

    http://www.dtguilds.com/forum/m/6563292/viewthread/12497977-dnt-warrior-build-41514

    Tank istiyosan bi arkadaşımın yazdıgı uzun bi build var onu paylaşıyım
    Selam arkadaşlar,daha önceki rehberlerimden sonra bir class rehberi daha yapayım dedim ve mainim olan Warriordan başlayayım dedim.Uzun bir zamana kadar Berserker Warrior oynuyordum ama wvwdeki aşırı skill lagdan dolayı berserkeri berserker gibi oynayamadığım için tanka dönmeye karar verdim ve başarılı bir build yaptığımı düşünüyorum bazı arkadaşlarımında katkıları ile.Ozaman başlayalım.

    ''Warrior Nedir?''adlı klasik soru ile başlayalım çoğunuz biliyorsunuz zaten ama genede söyleyeyim yeni başlayan arkadaşlara,warrior,oyunda savaşlarda önden etten kemikten kalkan görevi görüp,guardian arkadaşlarının yardımı ile zergin arkasına yansıyan(elementalist,necro gibi)hasarı en aza indirmek ve düşmanı bu sırada bezdirmektir.Bu buildde görevimiz tam anlamıyla bir tank çıkartıp,hem arkadaşlarınıza hp basarak hemde berserker warrior kadar olmasada güzel bir damage çıkarmak.Bunun için en önemli nokta ascended eğer dediğimi yaparsanız tank yaratırsınız ama damage tatminkar olmayabilir fakat full ascended accessorylerinizi yapabilirseniz,vuruşlarınız 1-1.5 k,skill vuruşlarınız 3-4 k arası olacaktır ki bence hiç kötü değil.

    Öncelikle,traitlerimiz 0/0/30/30/10.Power ve Precisiona vermiş olmamamız sizi yanıltmasın,damageniz gayet güzel olacak ve dediğim gibi tank buildi olduğu için hundred blades atarak 20-30 k ları görme ihtimaliniz olmadığı gibi,düşman zergi geldiğinde ''gelin vurun aga zaten ölecem'' durumu yaşamazsınız Smile Majorlara gelirsek;Defensede:II,X,XI.II'nın amacı yediğimiz kontrol etkilerinin süresini azaltmak,X'in amacı silah olarak hammer kullandığımız için damagesini önemli ölçüde arttırmak ve cdlerimizi kısaltmak,XI'nın amacı ise canımız azaldığında malumuzdurki zerg fightlarda yok immobilizesidir stunudur hp basamayız.%25'in altına canınız indiğinde otomatik endure pain basar dolayısıyla sizde hpnizi basıp biraz daha savaşabilirsiniz.
    Tactics:II,IX,XII.II'nın amacı shoutlarımızın süresini azaltmak ve XII ile beraber yani shoutlarımızın bize 1.5k kadar hp kazandırması ile beraber yüksek oranda hp basmak.IX'ın amacı ise warhorn skillerimizin süresini azaltarak kendimize perma swiftness vermek ve savaşa girmeden önce warhorn 5 basmanızı tavsiye ederim vigor sayesinde daha fazla dodge atabilirsiniz.
    Discipline:Burada III,IV veya V kullanın.V'yi çok önermem çünkü skillerimizde sadece 1 tane stance var,III kullanırsanız %25 hızlı hareket edersiniz bir nevi rangerin signet of hunt veya elementalistin windborne speed traiti gibi.Üstümüzdeki perma swiftten gelen %33 ile toplam %53 hızlı oluyorsunuz ve çok çok çok hızlı gerçekten biryerden bir yere veya savaşta çok rahat edersiniz.IV'de ise ki ben IV kullanırım,shoutlarınız size adrenalin verir bu buildde 2 shoutumuz var yani bastıgınızda 2 adrenalin barınız dolar 2 tane çekiç sallar 3ler,üstünede hpmizi basar 10.5k heali alırız sonrada earthquakeyi basarız.Seçim size kalmış ben IV derim isterseniz III kullanın veya V kullanıp warhorn 5 ile beraber uzun bir süre vigor kazanıp bol bol dodge atın.

    Gearlarımız:Armorumuz full ptv.AC,HOTW,SE yaparak elde edebilirsiniz veya wvw badgesiyle alabilirsiniz.Accessorylerimizde full ptv olacak ascended olması gerçekten önemli bir husus 2 stattan ne olur demeyin baya farkediyor,Laurellerle amuleti guild commendationlarla earringi ve fractaldan yüzügü alırsanız yaklaşık 30-35 günde full ascendedi elde ediyorsunuz.Armorumuzun runesi:Dolyak veya Soldier.Herkes soldieri tercih eder shoutlarda condition kaldırdığı için ama ben dolyak derim dolyak size 3 saniyede 32-32-402 hp verir yani 3 saniyede bir 466 hp alırsınız.İsterseniz soldier takıp 2 shoutumuzu bastığımızda condi silmeyi tercih edebilirsiniz ama zergte zaten condi silindiği için çok tercih etmem 2 side eşit istediğinizi takabilirsiniz.

    Silahlar:Sword+warhorn/Hammer.Yani klasik warrior stuncusunun silahları.Savaş dışında sword 2 warhorn 4,savaşta hammer kullanacaksınız.Sigillerimiz sworda force,warhorna water,hammere ise regeneration.Hammere fire verenler var ama regen kesinlikle daha iy i savaşta öldürdüğünüz her kişi size 1,100 kadar hp verir.Yani savaşta canınız çok azaldı hp skiliniz bile kalmadı otomatik endure pain bile bitti harap durumdasınız ama köşede biyerde vurduğunuz bi adamı zerg kesti,ki genelde 4lü 5erli ölürler,Bu durumda 5-6k hp alırsınız biraz daha kaçma veya kiteleme şansınız olur dolayısıyla kesinlikle regenaration basın ben bu şekilde çok kurtuldum.

    Skiller:Heal skilimiz çok karışık gerçekten.Healing surgeyi ben adrenalin fullemek için kullanırdım berserkerde,heal için değil ama burda önemli olmadığı için dediğim gibi healing surge koyup,2 tane shotumuzu basıp(birazdan vereceğim)3k hp alıp adrenalinide fulleyip basaraktan 10.5kda burdan hp almayı seçebilirsiniz.Ama adrenalin fullemek için kullanırım derseniz yapmayın,Mending kullanın.Çoğu insan mending kullanmıyor ama çok hayat kurtarır eğer kıyaslama yaparsak healing surge stage 0da 5k hp basar 30 sn cd,yani 1 dakkada 10 hp basar.Mending ise 5.5k hp basar ve cdsi 20 sndir üstüne 3 condi siler yani 1 dakkada 9 condi siler,üstüne 16.5k hp alırsınız.Ama dediğim gibi yaparsanız stage 3de bastığınız taktirde healing surge 21 k hp basar ki buda 9 condi farkını kapar.Healing signete gelirsek,burası çok yanıltıcı çünkü her saniye 400 hp basarsa 400x60=24000 hp ile kral gibi gözüküyor ama 400-400 bastığı için savaşta birden otomatik endure pain devreye girecek sıkışıcaksınız canınız çok azalacak.Yani 1v1 için uygun ama zerg fightlarda çok çabuk ölürsünüz o yüzden Healing Signete kanmayın son saniye bastınız diyelim 3.5kda burdan geldi 27.5k hp yani healinge 6.5 k fark atmış gözükür ama öyle olmaz.Utilitylerimiz for great justice!,balanced stance ve shake it off!Balancedi hemen savaşa girmeden basmayın,shake it offu kullanın ve kırın.Ardından tekrar yerseniz balanced basarsınız.Arada biryerde 1-2 k canınız gittiginde for great justiceyide yapıştırın.Elitemize warbanner koyarsanız takıma çok yardımı olur birçok kişiyi revive edersiniz ama ben biraz bencil olduğumdan signet of rage kullanır dpsimi arttırırım.Ama guild raidlerinde warbanner kullanırım.Seçim sizin.

    Buildimizin artı ve eksilerinden bahsettikten sonra bitiriyorum.

    Artıları:Resmen ölümsüz olursunuz,wvwde çok fazla kill alırsınız buda baya rank ve loot demek,ayrıca çok eğlencelidir ve takıma gerçek anlamda katkıda bulunur.

    Eksileri:1v1de kesinlikle işe yaramaz,sadece perma stealth thiefler gibi döner durursunuz 2 saat kimse kimseyi kesemez.Damagesi tatminkar değildir sizin göreviniz rakibi stunlamak,knocklamak,cripple vermek falan üzerinedir yani zergte zaten zerg öldürür ama 1v1de adamı kesemezsiniz yani.Tam anlamıyla tank yani çok güçlü bir silah ama içinde kullanan olmadımı işe yaramıyorsa sizde öyle oluyorsunuz Smile Ayrıca pvpde kesinlikle kullanmayın bu build sadece wvw içindir.

    Bu buildde böyle bitti.Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar eksisi artısı veya merak ettiğiniz bir konu hakkında.Hoşçakalın.

    Markeloffdan alıntıdır..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoricoDH -- 25 Mayıs 2014; 22:49:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoricoDH

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cleyear

    WvW için warriorum detaylı bir build bakıyorum ama güzel bir şey bulamadım. Sizin bildiğiniz ya da kullandığınız var mı?



    Ben genellikle Gs-hammer kulanıyorum zerk war oynuyorum bunu pek tavisiye etmiyolar ben böle seviyorum.

    Hammer-axe ,hammer-sword,kalkan-

    Benim örnek aldığım kişilerde bu guilddir.

    http://www.dtguilds.com/forum/m/6563292/viewthread/12497977-dnt-warrior-build-41514

    Tank istiyosan bi arkadaşımın yazdıgı uzun bi build var onu paylaşıyım
    Selam arkadaşlar,daha önceki rehberlerimden sonra bir class rehberi daha yapayım dedim ve mainim olan Warriordan başlayayım dedim.Uzun bir zamana kadar Berserker Warrior oynuyordum ama wvwdeki aşırı skill lagdan dolayı berserkeri berserker gibi oynayamadığım için tanka dönmeye karar verdim ve başarılı bir build yaptığımı düşünüyorum bazı arkadaşlarımında katkıları ile.Ozaman başlayalım.

    ''Warrior Nedir?''adlı klasik soru ile başlayalım çoğunuz biliyorsunuz zaten ama genede söyleyeyim yeni başlayan arkadaşlara,warrior,oyunda savaşlarda önden etten kemikten kalkan görevi görüp,guardian arkadaşlarının yardımı ile zergin arkasına yansıyan(elementalist,necro gibi)hasarı en aza indirmek ve düşmanı bu sırada bezdirmektir.Bu buildde görevimiz tam anlamıyla bir tank çıkartıp,hem arkadaşlarınıza hp basarak hemde berserker warrior kadar olmasada güzel bir damage çıkarmak.Bunun için en önemli nokta ascended eğer dediğimi yaparsanız tank yaratırsınız ama damage tatminkar olmayabilir fakat full ascended accessorylerinizi yapabilirseniz,vuruşlarınız 1-1.5 k,skill vuruşlarınız 3-4 k arası olacaktır ki bence hiç kötü değil.

    Öncelikle,traitlerimiz 0/0/30/30/10.Power ve Precisiona vermiş olmamamız sizi yanıltmasın,damageniz gayet güzel olacak ve dediğim gibi tank buildi olduğu için hundred blades atarak 20-30 k ları görme ihtimaliniz olmadığı gibi,düşman zergi geldiğinde ''gelin vurun aga zaten ölecem'' durumu yaşamazsınız Smile Majorlara gelirsek;Defensede:II,X,XI.II'nın amacı yediğimiz kontrol etkilerinin süresini azaltmak,X'in amacı silah olarak hammer kullandığımız için damagesini önemli ölçüde arttırmak ve cdlerimizi kısaltmak,XI'nın amacı ise canımız azaldığında malumuzdurki zerg fightlarda yok immobilizesidir stunudur hp basamayız.%25'in altına canınız indiğinde otomatik endure pain basar dolayısıyla sizde hpnizi basıp biraz daha savaşabilirsiniz.
    Tactics:II,IX,XII.II'nın amacı shoutlarımızın süresini azaltmak ve XII ile beraber yani shoutlarımızın bize 1.5k kadar hp kazandırması ile beraber yüksek oranda hp basmak.IX'ın amacı ise warhorn skillerimizin süresini azaltarak kendimize perma swiftness vermek ve savaşa girmeden önce warhorn 5 basmanızı tavsiye ederim vigor sayesinde daha fazla dodge atabilirsiniz.
    Discipline:Burada III,IV veya V kullanın.V'yi çok önermem çünkü skillerimizde sadece 1 tane stance var,III kullanırsanız %25 hızlı hareket edersiniz bir nevi rangerin signet of hunt veya elementalistin windborne speed traiti gibi.Üstümüzdeki perma swiftten gelen %33 ile toplam %53 hızlı oluyorsunuz ve çok çok çok hızlı gerçekten biryerden bir yere veya savaşta çok rahat edersiniz.IV'de ise ki ben IV kullanırım,shoutlarınız size adrenalin verir bu buildde 2 shoutumuz var yani bastıgınızda 2 adrenalin barınız dolar 2 tane çekiç sallar 3ler,üstünede hpmizi basar 10.5k heali alırız sonrada earthquakeyi basarız.Seçim size kalmış ben IV derim isterseniz III kullanın veya V kullanıp warhorn 5 ile beraber uzun bir süre vigor kazanıp bol bol dodge atın.

    Gearlarımız:Armorumuz full ptv.AC,HOTW,SE yaparak elde edebilirsiniz veya wvw badgesiyle alabilirsiniz.Accessorylerimizde full ptv olacak ascended olması gerçekten önemli bir husus 2 stattan ne olur demeyin baya farkediyor,Laurellerle amuleti guild commendationlarla earringi ve fractaldan yüzügü alırsanız yaklaşık 30-35 günde full ascendedi elde ediyorsunuz.Armorumuzun runesi:Dolyak veya Soldier.Herkes soldieri tercih eder shoutlarda condition kaldırdığı için ama ben dolyak derim dolyak size 3 saniyede 32-32-402 hp verir yani 3 saniyede bir 466 hp alırsınız.İsterseniz soldier takıp 2 shoutumuzu bastığımızda condi silmeyi tercih edebilirsiniz ama zergte zaten condi silindiği için çok tercih etmem 2 side eşit istediğinizi takabilirsiniz.

    Silahlar:Sword+warhorn/Hammer.Yani klasik warrior stuncusunun silahları.Savaş dışında sword 2 warhorn 4,savaşta hammer kullanacaksınız.Sigillerimiz sworda force,warhorna water,hammere ise regeneration.Hammere fire verenler var ama regen kesinlikle daha iy i savaşta öldürdüğünüz her kişi size 1,100 kadar hp verir.Yani savaşta canınız çok azaldı hp skiliniz bile kalmadı otomatik endure pain bile bitti harap durumdasınız ama köşede biyerde vurduğunuz bi adamı zerg kesti,ki genelde 4lü 5erli ölürler,Bu durumda 5-6k hp alırsınız biraz daha kaçma veya kiteleme şansınız olur dolayısıyla kesinlikle regenaration basın ben bu şekilde çok kurtuldum.

    Skiller:Heal skilimiz çok karışık gerçekten.Healing surgeyi ben adrenalin fullemek için kullanırdım berserkerde,heal için değil ama burda önemli olmadığı için dediğim gibi healing surge koyup,2 tane shotumuzu basıp(birazdan vereceğim)3k hp alıp adrenalinide fulleyip basaraktan 10.5kda burdan hp almayı seçebilirsiniz.Ama adrenalin fullemek için kullanırım derseniz yapmayın,Mending kullanın.Çoğu insan mending kullanmıyor ama çok hayat kurtarır eğer kıyaslama yaparsak healing surge stage 0da 5k hp basar 30 sn cd,yani 1 dakkada 10 hp basar.Mending ise 5.5k hp basar ve cdsi 20 sndir üstüne 3 condi siler yani 1 dakkada 9 condi siler,üstüne 16.5k hp alırsınız.Ama dediğim gibi yaparsanız stage 3de bastığınız taktirde healing surge 21 k hp basar ki buda 9 condi farkını kapar.Healing signete gelirsek,burası çok yanıltıcı çünkü her saniye 400 hp basarsa 400x60=24000 hp ile kral gibi gözüküyor ama 400-400 bastığı için savaşta birden otomatik endure pain devreye girecek sıkışıcaksınız canınız çok azalacak.Yani 1v1 için uygun ama zerg fightlarda çok çabuk ölürsünüz o yüzden Healing Signete kanmayın son saniye bastınız diyelim 3.5kda burdan geldi 27.5k hp yani healinge 6.5 k fark atmış gözükür ama öyle olmaz.Utilitylerimiz for great justice!,balanced stance ve shake it off!Balancedi hemen savaşa girmeden basmayın,shake it offu kullanın ve kırın.Ardından tekrar yerseniz balanced basarsınız.Arada biryerde 1-2 k canınız gittiginde for great justiceyide yapıştırın.Elitemize warbanner koyarsanız takıma çok yardımı olur birçok kişiyi revive edersiniz ama ben biraz bencil olduğumdan signet of rage kullanır dpsimi arttırırım.Ama guild raidlerinde warbanner kullanırım.Seçim sizin.

    Buildimizin artı ve eksilerinden bahsettikten sonra bitiriyorum.

    Artıları:Resmen ölümsüz olursunuz,wvwde çok fazla kill alırsınız buda baya rank ve loot demek,ayrıca çok eğlencelidir ve takıma gerçek anlamda katkıda bulunur.

    Eksileri:1v1de kesinlikle işe yaramaz,sadece perma stealth thiefler gibi döner durursunuz 2 saat kimse kimseyi kesemez.Damagesi tatminkar değildir sizin göreviniz rakibi stunlamak,knocklamak,cripple vermek falan üzerinedir yani zergte zaten zerg öldürür ama 1v1de adamı kesemezsiniz yani.Tam anlamıyla tank yani çok güçlü bir silah ama içinde kullanan olmadımı işe yaramıyorsa sizde öyle oluyorsunuz Smile Ayrıca pvpde kesinlikle kullanmayın bu build sadece wvw içindir.

    Bu buildde böyle bitti.Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar eksisi artısı veya merak ettiğiniz bir konu hakkında.Hoşçakalın.

    Markeloffdan alıntıdır..


    Çok güzel istediğim tarzda bir şey teşekkür ederim ben bunun Gs-S/Sh için biraz oynarım üzerinde. Yalnız tek anlamadığım armorlar full pvt demiş tam neyin kısaltması bu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cleyear


    quote:

    Orijinalden alıntı: DoricoDH

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cleyear

    WvW için warriorum detaylı bir build bakıyorum ama güzel bir şey bulamadım. Sizin bildiğiniz ya da kullandığınız var mı?



    Ben genellikle Gs-hammer kulanıyorum zerk war oynuyorum bunu pek tavisiye etmiyolar ben böle seviyorum.

    Hammer-axe ,hammer-sword,kalkan-

    Benim örnek aldığım kişilerde bu guilddir.

    http://www.dtguilds.com/forum/m/6563292/viewthread/12497977-dnt-warrior-build-41514

    Tank istiyosan bi arkadaşımın yazdıgı uzun bi build var onu paylaşıyım
    Selam arkadaşlar,daha önceki rehberlerimden sonra bir class rehberi daha yapayım dedim ve mainim olan Warriordan başlayayım dedim.Uzun bir zamana kadar Berserker Warrior oynuyordum ama wvwdeki aşırı skill lagdan dolayı berserkeri berserker gibi oynayamadığım için tanka dönmeye karar verdim ve başarılı bir build yaptığımı düşünüyorum bazı arkadaşlarımında katkıları ile.Ozaman başlayalım.

    ''Warrior Nedir?''adlı klasik soru ile başlayalım çoğunuz biliyorsunuz zaten ama genede söyleyeyim yeni başlayan arkadaşlara,warrior,oyunda savaşlarda önden etten kemikten kalkan görevi görüp,guardian arkadaşlarının yardımı ile zergin arkasına yansıyan(elementalist,necro gibi)hasarı en aza indirmek ve düşmanı bu sırada bezdirmektir.Bu buildde görevimiz tam anlamıyla bir tank çıkartıp,hem arkadaşlarınıza hp basarak hemde berserker warrior kadar olmasada güzel bir damage çıkarmak.Bunun için en önemli nokta ascended eğer dediğimi yaparsanız tank yaratırsınız ama damage tatminkar olmayabilir fakat full ascended accessorylerinizi yapabilirseniz,vuruşlarınız 1-1.5 k,skill vuruşlarınız 3-4 k arası olacaktır ki bence hiç kötü değil.

    Öncelikle,traitlerimiz 0/0/30/30/10.Power ve Precisiona vermiş olmamamız sizi yanıltmasın,damageniz gayet güzel olacak ve dediğim gibi tank buildi olduğu için hundred blades atarak 20-30 k ları görme ihtimaliniz olmadığı gibi,düşman zergi geldiğinde ''gelin vurun aga zaten ölecem'' durumu yaşamazsınız Smile Majorlara gelirsek;Defensede:II,X,XI.II'nın amacı yediğimiz kontrol etkilerinin süresini azaltmak,X'in amacı silah olarak hammer kullandığımız için damagesini önemli ölçüde arttırmak ve cdlerimizi kısaltmak,XI'nın amacı ise canımız azaldığında malumuzdurki zerg fightlarda yok immobilizesidir stunudur hp basamayız.%25'in altına canınız indiğinde otomatik endure pain basar dolayısıyla sizde hpnizi basıp biraz daha savaşabilirsiniz.
    Tactics:II,IX,XII.II'nın amacı shoutlarımızın süresini azaltmak ve XII ile beraber yani shoutlarımızın bize 1.5k kadar hp kazandırması ile beraber yüksek oranda hp basmak.IX'ın amacı ise warhorn skillerimizin süresini azaltarak kendimize perma swiftness vermek ve savaşa girmeden önce warhorn 5 basmanızı tavsiye ederim vigor sayesinde daha fazla dodge atabilirsiniz.
    Discipline:Burada III,IV veya V kullanın.V'yi çok önermem çünkü skillerimizde sadece 1 tane stance var,III kullanırsanız %25 hızlı hareket edersiniz bir nevi rangerin signet of hunt veya elementalistin windborne speed traiti gibi.Üstümüzdeki perma swiftten gelen %33 ile toplam %53 hızlı oluyorsunuz ve çok çok çok hızlı gerçekten biryerden bir yere veya savaşta çok rahat edersiniz.IV'de ise ki ben IV kullanırım,shoutlarınız size adrenalin verir bu buildde 2 shoutumuz var yani bastıgınızda 2 adrenalin barınız dolar 2 tane çekiç sallar 3ler,üstünede hpmizi basar 10.5k heali alırız sonrada earthquakeyi basarız.Seçim size kalmış ben IV derim isterseniz III kullanın veya V kullanıp warhorn 5 ile beraber uzun bir süre vigor kazanıp bol bol dodge atın.

    Gearlarımız:Armorumuz full ptv.AC,HOTW,SE yaparak elde edebilirsiniz veya wvw badgesiyle alabilirsiniz.Accessorylerimizde full ptv olacak ascended olması gerçekten önemli bir husus 2 stattan ne olur demeyin baya farkediyor,Laurellerle amuleti guild commendationlarla earringi ve fractaldan yüzügü alırsanız yaklaşık 30-35 günde full ascendedi elde ediyorsunuz.Armorumuzun runesi:Dolyak veya Soldier.Herkes soldieri tercih eder shoutlarda condition kaldırdığı için ama ben dolyak derim dolyak size 3 saniyede 32-32-402 hp verir yani 3 saniyede bir 466 hp alırsınız.İsterseniz soldier takıp 2 shoutumuzu bastığımızda condi silmeyi tercih edebilirsiniz ama zergte zaten condi silindiği için çok tercih etmem 2 side eşit istediğinizi takabilirsiniz.

    Silahlar:Sword+warhorn/Hammer.Yani klasik warrior stuncusunun silahları.Savaş dışında sword 2 warhorn 4,savaşta hammer kullanacaksınız.Sigillerimiz sworda force,warhorna water,hammere ise regeneration.Hammere fire verenler var ama regen kesinlikle daha iy i savaşta öldürdüğünüz her kişi size 1,100 kadar hp verir.Yani savaşta canınız çok azaldı hp skiliniz bile kalmadı otomatik endure pain bile bitti harap durumdasınız ama köşede biyerde vurduğunuz bi adamı zerg kesti,ki genelde 4lü 5erli ölürler,Bu durumda 5-6k hp alırsınız biraz daha kaçma veya kiteleme şansınız olur dolayısıyla kesinlikle regenaration basın ben bu şekilde çok kurtuldum.

    Skiller:Heal skilimiz çok karışık gerçekten.Healing surgeyi ben adrenalin fullemek için kullanırdım berserkerde,heal için değil ama burda önemli olmadığı için dediğim gibi healing surge koyup,2 tane shotumuzu basıp(birazdan vereceğim)3k hp alıp adrenalinide fulleyip basaraktan 10.5kda burdan hp almayı seçebilirsiniz.Ama adrenalin fullemek için kullanırım derseniz yapmayın,Mending kullanın.Çoğu insan mending kullanmıyor ama çok hayat kurtarır eğer kıyaslama yaparsak healing surge stage 0da 5k hp basar 30 sn cd,yani 1 dakkada 10 hp basar.Mending ise 5.5k hp basar ve cdsi 20 sndir üstüne 3 condi siler yani 1 dakkada 9 condi siler,üstüne 16.5k hp alırsınız.Ama dediğim gibi yaparsanız stage 3de bastığınız taktirde healing surge 21 k hp basar ki buda 9 condi farkını kapar.Healing signete gelirsek,burası çok yanıltıcı çünkü her saniye 400 hp basarsa 400x60=24000 hp ile kral gibi gözüküyor ama 400-400 bastığı için savaşta birden otomatik endure pain devreye girecek sıkışıcaksınız canınız çok azalacak.Yani 1v1 için uygun ama zerg fightlarda çok çabuk ölürsünüz o yüzden Healing Signete kanmayın son saniye bastınız diyelim 3.5kda burdan geldi 27.5k hp yani healinge 6.5 k fark atmış gözükür ama öyle olmaz.Utilitylerimiz for great justice!,balanced stance ve shake it off!Balancedi hemen savaşa girmeden basmayın,shake it offu kullanın ve kırın.Ardından tekrar yerseniz balanced basarsınız.Arada biryerde 1-2 k canınız gittiginde for great justiceyide yapıştırın.Elitemize warbanner koyarsanız takıma çok yardımı olur birçok kişiyi revive edersiniz ama ben biraz bencil olduğumdan signet of rage kullanır dpsimi arttırırım.Ama guild raidlerinde warbanner kullanırım.Seçim sizin.

    Buildimizin artı ve eksilerinden bahsettikten sonra bitiriyorum.

    Artıları:Resmen ölümsüz olursunuz,wvwde çok fazla kill alırsınız buda baya rank ve loot demek,ayrıca çok eğlencelidir ve takıma gerçek anlamda katkıda bulunur.

    Eksileri:1v1de kesinlikle işe yaramaz,sadece perma stealth thiefler gibi döner durursunuz 2 saat kimse kimseyi kesemez.Damagesi tatminkar değildir sizin göreviniz rakibi stunlamak,knocklamak,cripple vermek falan üzerinedir yani zergte zaten zerg öldürür ama 1v1de adamı kesemezsiniz yani.Tam anlamıyla tank yani çok güçlü bir silah ama içinde kullanan olmadımı işe yaramıyorsa sizde öyle oluyorsunuz Smile Ayrıca pvpde kesinlikle kullanmayın bu build sadece wvw içindir.

    Bu buildde böyle bitti.Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar eksisi artısı veya merak ettiğiniz bir konu hakkında.Hoşçakalın.

    Markeloffdan alıntıdır..


    Çok güzel istediğim tarzda bir şey teşekkür ederim ben bunun Gs-S/Sh için biraz oynarım üzerinde. Yalnız tek anlamadığım armorlar full pvt demiş tam neyin kısaltması bu?

    Power-Vitality-toughness kısaltımı

    Dungeonlara fractal dışında zerk gir ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu armor ve weapon ascended nasıl diziliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingof98

    bu armor ve weapon ascended nasıl diziliyor.

    Mesela silah yapacaksın diyelim öncelikle silah craft şeyittiriğini(meslek) 500yapacaksın. Sonra receiptini satın alacaksın. Materyalleri de hazırladın mı oldu bitti gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoricoDH


    quote:

    Orijinalden alıntı: Cleyear


    quote:

    Orijinalden alıntı: DoricoDH

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cleyear

    WvW için warriorum detaylı bir build bakıyorum ama güzel bir şey bulamadım. Sizin bildiğiniz ya da kullandığınız var mı?



    Ben genellikle Gs-hammer kulanıyorum zerk war oynuyorum bunu pek tavisiye etmiyolar ben böle seviyorum.

    Hammer-axe ,hammer-sword,kalkan-

    Benim örnek aldığım kişilerde bu guilddir.

    http://www.dtguilds.com/forum/m/6563292/viewthread/12497977-dnt-warrior-build-41514

    Tank istiyosan bi arkadaşımın yazdıgı uzun bi build var onu paylaşıyım
    Selam arkadaşlar,daha önceki rehberlerimden sonra bir class rehberi daha yapayım dedim ve mainim olan Warriordan başlayayım dedim.Uzun bir zamana kadar Berserker Warrior oynuyordum ama wvwdeki aşırı skill lagdan dolayı berserkeri berserker gibi oynayamadığım için tanka dönmeye karar verdim ve başarılı bir build yaptığımı düşünüyorum bazı arkadaşlarımında katkıları ile.Ozaman başlayalım.

    ''Warrior Nedir?''adlı klasik soru ile başlayalım çoğunuz biliyorsunuz zaten ama genede söyleyeyim yeni başlayan arkadaşlara,warrior,oyunda savaşlarda önden etten kemikten kalkan görevi görüp,guardian arkadaşlarının yardımı ile zergin arkasına yansıyan(elementalist,necro gibi)hasarı en aza indirmek ve düşmanı bu sırada bezdirmektir.Bu buildde görevimiz tam anlamıyla bir tank çıkartıp,hem arkadaşlarınıza hp basarak hemde berserker warrior kadar olmasada güzel bir damage çıkarmak.Bunun için en önemli nokta ascended eğer dediğimi yaparsanız tank yaratırsınız ama damage tatminkar olmayabilir fakat full ascended accessorylerinizi yapabilirseniz,vuruşlarınız 1-1.5 k,skill vuruşlarınız 3-4 k arası olacaktır ki bence hiç kötü değil.

    Öncelikle,traitlerimiz 0/0/30/30/10.Power ve Precisiona vermiş olmamamız sizi yanıltmasın,damageniz gayet güzel olacak ve dediğim gibi tank buildi olduğu için hundred blades atarak 20-30 k ları görme ihtimaliniz olmadığı gibi,düşman zergi geldiğinde ''gelin vurun aga zaten ölecem'' durumu yaşamazsınız Smile Majorlara gelirsek;Defensede:II,X,XI.II'nın amacı yediğimiz kontrol etkilerinin süresini azaltmak,X'in amacı silah olarak hammer kullandığımız için damagesini önemli ölçüde arttırmak ve cdlerimizi kısaltmak,XI'nın amacı ise canımız azaldığında malumuzdurki zerg fightlarda yok immobilizesidir stunudur hp basamayız.%25'in altına canınız indiğinde otomatik endure pain basar dolayısıyla sizde hpnizi basıp biraz daha savaşabilirsiniz.
    Tactics:II,IX,XII.II'nın amacı shoutlarımızın süresini azaltmak ve XII ile beraber yani shoutlarımızın bize 1.5k kadar hp kazandırması ile beraber yüksek oranda hp basmak.IX'ın amacı ise warhorn skillerimizin süresini azaltarak kendimize perma swiftness vermek ve savaşa girmeden önce warhorn 5 basmanızı tavsiye ederim vigor sayesinde daha fazla dodge atabilirsiniz.
    Discipline:Burada III,IV veya V kullanın.V'yi çok önermem çünkü skillerimizde sadece 1 tane stance var,III kullanırsanız %25 hızlı hareket edersiniz bir nevi rangerin signet of hunt veya elementalistin windborne speed traiti gibi.Üstümüzdeki perma swiftten gelen %33 ile toplam %53 hızlı oluyorsunuz ve çok çok çok hızlı gerçekten biryerden bir yere veya savaşta çok rahat edersiniz.IV'de ise ki ben IV kullanırım,shoutlarınız size adrenalin verir bu buildde 2 shoutumuz var yani bastıgınızda 2 adrenalin barınız dolar 2 tane çekiç sallar 3ler,üstünede hpmizi basar 10.5k heali alırız sonrada earthquakeyi basarız.Seçim size kalmış ben IV derim isterseniz III kullanın veya V kullanıp warhorn 5 ile beraber uzun bir süre vigor kazanıp bol bol dodge atın.

    Gearlarımız:Armorumuz full ptv.AC,HOTW,SE yaparak elde edebilirsiniz veya wvw badgesiyle alabilirsiniz.Accessorylerimizde full ptv olacak ascended olması gerçekten önemli bir husus 2 stattan ne olur demeyin baya farkediyor,Laurellerle amuleti guild commendationlarla earringi ve fractaldan yüzügü alırsanız yaklaşık 30-35 günde full ascendedi elde ediyorsunuz.Armorumuzun runesi:Dolyak veya Soldier.Herkes soldieri tercih eder shoutlarda condition kaldırdığı için ama ben dolyak derim dolyak size 3 saniyede 32-32-402 hp verir yani 3 saniyede bir 466 hp alırsınız.İsterseniz soldier takıp 2 shoutumuzu bastığımızda condi silmeyi tercih edebilirsiniz ama zergte zaten condi silindiği için çok tercih etmem 2 side eşit istediğinizi takabilirsiniz.

    Silahlar:Sword+warhorn/Hammer.Yani klasik warrior stuncusunun silahları.Savaş dışında sword 2 warhorn 4,savaşta hammer kullanacaksınız.Sigillerimiz sworda force,warhorna water,hammere ise regeneration.Hammere fire verenler var ama regen kesinlikle daha iy i savaşta öldürdüğünüz her kişi size 1,100 kadar hp verir.Yani savaşta canınız çok azaldı hp skiliniz bile kalmadı otomatik endure pain bile bitti harap durumdasınız ama köşede biyerde vurduğunuz bi adamı zerg kesti,ki genelde 4lü 5erli ölürler,Bu durumda 5-6k hp alırsınız biraz daha kaçma veya kiteleme şansınız olur dolayısıyla kesinlikle regenaration basın ben bu şekilde çok kurtuldum.

    Skiller:Heal skilimiz çok karışık gerçekten.Healing surgeyi ben adrenalin fullemek için kullanırdım berserkerde,heal için değil ama burda önemli olmadığı için dediğim gibi healing surge koyup,2 tane shotumuzu basıp(birazdan vereceğim)3k hp alıp adrenalinide fulleyip basaraktan 10.5kda burdan hp almayı seçebilirsiniz.Ama adrenalin fullemek için kullanırım derseniz yapmayın,Mending kullanın.Çoğu insan mending kullanmıyor ama çok hayat kurtarır eğer kıyaslama yaparsak healing surge stage 0da 5k hp basar 30 sn cd,yani 1 dakkada 10 hp basar.Mending ise 5.5k hp basar ve cdsi 20 sndir üstüne 3 condi siler yani 1 dakkada 9 condi siler,üstüne 16.5k hp alırsınız.Ama dediğim gibi yaparsanız stage 3de bastığınız taktirde healing surge 21 k hp basar ki buda 9 condi farkını kapar.Healing signete gelirsek,burası çok yanıltıcı çünkü her saniye 400 hp basarsa 400x60=24000 hp ile kral gibi gözüküyor ama 400-400 bastığı için savaşta birden otomatik endure pain devreye girecek sıkışıcaksınız canınız çok azalacak.Yani 1v1 için uygun ama zerg fightlarda çok çabuk ölürsünüz o yüzden Healing Signete kanmayın son saniye bastınız diyelim 3.5kda burdan geldi 27.5k hp yani healinge 6.5 k fark atmış gözükür ama öyle olmaz.Utilitylerimiz for great justice!,balanced stance ve shake it off!Balancedi hemen savaşa girmeden basmayın,shake it offu kullanın ve kırın.Ardından tekrar yerseniz balanced basarsınız.Arada biryerde 1-2 k canınız gittiginde for great justiceyide yapıştırın.Elitemize warbanner koyarsanız takıma çok yardımı olur birçok kişiyi revive edersiniz ama ben biraz bencil olduğumdan signet of rage kullanır dpsimi arttırırım.Ama guild raidlerinde warbanner kullanırım.Seçim sizin.

    Buildimizin artı ve eksilerinden bahsettikten sonra bitiriyorum.

    Artıları:Resmen ölümsüz olursunuz,wvwde çok fazla kill alırsınız buda baya rank ve loot demek,ayrıca çok eğlencelidir ve takıma gerçek anlamda katkıda bulunur.

    Eksileri:1v1de kesinlikle işe yaramaz,sadece perma stealth thiefler gibi döner durursunuz 2 saat kimse kimseyi kesemez.Damagesi tatminkar değildir sizin göreviniz rakibi stunlamak,knocklamak,cripple vermek falan üzerinedir yani zergte zaten zerg öldürür ama 1v1de adamı kesemezsiniz yani.Tam anlamıyla tank yani çok güçlü bir silah ama içinde kullanan olmadımı işe yaramıyorsa sizde öyle oluyorsunuz Smile Ayrıca pvpde kesinlikle kullanmayın bu build sadece wvw içindir.

    Bu buildde böyle bitti.Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar eksisi artısı veya merak ettiğiniz bir konu hakkında.Hoşçakalın.

    Markeloffdan alıntıdır..


    Çok güzel istediğim tarzda bir şey teşekkür ederim ben bunun Gs-S/Sh için biraz oynarım üzerinde. Yalnız tek anlamadığım armorlar full pvt demiş tam neyin kısaltması bu?

    Power-Vitality-toughness kısaltımı

    Dungeonlara fractal dışında zerk gir ama.

    Total Make Over Kit alıp karakteri kadından erkeğe çevireceğim. Karakter adını değiştirme gibi bir olasılık var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cleyear kullanıcısına yanıt
    Name change var black lionda ordan alabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vision crystalı nasıl elde ediyoruz.dungeon npc den aldığımız legandery weapon giftini nasıl kullanıyoruz.
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    Vision crystali meslek leveli 500 yapınca yapabiliyorsun.

    Dungeondan aldığın parçayıda altta verdiğim linkte hangi legendryi yapcağımı seç orda görürsün zaten her silahın istediği dungeon parçası farklıdır

    http://wiki.guildwars2.com/wiki/Legendary

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoricoDH kullanıcısına yanıt
    gift of ascalon yazıyor.verdiğin linkte yok genede saol.
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    Verdiğim linktr aşağı indiğinde yapmak istediğin legendaryi sectiğinde gözükür.
    Gift of Ascolonda
    Bolt (legend. Sword)
    Twi (legend. Gs)
    Sunrise ( leged gs)
    The flame serker (legend kalkan)
    yapımında kullanılır unuttuğum olabilir.
    Şöle anlatıyım
    Legendary item
    4 Ana parçadan oluşur
    Bu 4 Ana parçada içinde 4 parçaya ayrıl senin bu dediğin gift
    4 ana parçadan sadece birinin içindeki parçadır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DoricoDH

    Verdiğim linktr aşağı indiğinde yapmak istediğin legendaryi sectiğinde gözükür.
    Gift of Ascolonda
    Bolt (legend. Sword)
    Twi (legend. Gs)
    Sunrise ( leged gs)
    The flame serker (legend kalkan)
    yapımında kullanılır unuttuğum olabilir.
    Şöle anlatıyım
    Legendary item
    4 Ana parçadan oluşur
    Bu 4 Ana parçada içinde 4 parçaya ayrıl senin bu dediğin gift
    4 ana parçadan sadece birinin içindeki parçadır


    tailoring'i 440 dan 454 yapana kadar 60 gold gitti.ne saçma birşey yaptığım itemler koyu gözüküyor.1 lvl anca veriyor.parşömenler birde pahalı.
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    Saçmalık yok dostum olması gereken o. 400-500 arası 100-120gider. Gw2crafts.net sitesinden balarak level alabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.