Şimdi Ara

guild wars 2 mi blade and soul mu ? (aktif oyuncu bakımından)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • black desert online uzun süreli olmadı yeni mmorpg arıyorum , bu ikisinden hangisi daha fazla aktif oyuncuya sahiptir? veya başlamaya değer oyunlar mıdır ?



  • world of warcraft'dan sonra en çok aktif oyuncuya sahip mmorpg guild wars 2 dir. Eğer tüm paketleri alabilirim diyorsan kesinlikle sonuna kadar değer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcyTea Lemon -- 16 Ağustos 2018; 18:27:46 >
  • gw2 ile karşılaştırılabilir mi bilmiyorum ama blade and soul da çok aktif oyuncusu olan bir oyun. dungeon vs aratınca anında bulur. oyuncu sıkıntısı çekmezsin kısacası ikisinde de. ama gw2 bir tık daha çok oyuncusu vardır.
  • gw2 ile b&s arasında çok fazla oyuncu sayısı farkı var. B&s son 6 ayda ciddi anlamda oyuncu kaybetti. Bence ölmeye doğru gidiyor. Özellikle BDO'dan sonra çok kan keybetti. Gw2 ise 2012 den beri hep yüksek popilasyona sahip bir oyun oldu. Kalite olarak gw2 çok fazla üstün. Eğlence olarak gw2 çok fazla üstün. Pvp olarak, gw2 nin www si çok iyi. B&S de ise open pvp berbat. Ama B&S'nin 3v3 ve 1v1 leri zevkli oluyor. gerçi ondada adam bulmak zor. en son denediğimde oyuncu ararken 1 paket sigara bitirmiştim. bulmuyor.. Firma olarak ise arenanet gördüğüm en sağlam destek ekibine sahip firma diyebilirim. Gw2 'yi yaklaşık 2.5 yıldır oynuyorum. 10 a yakın ticket attım. bazılarına 15 dk da cevap geldi (olumlu olarak) bazıları ise 3-4 saati buldu. Attığım her ticket a olumlu yanıt verdiler. Gw2'nin tüm paketleri alırsan çok eğlenebilirsin. bence mmorpg piyasasının en iyi 3 oyunundan biri. wow, gw2 ve eso... Ben bu aralar for honor'a sardım. Eşi benzeri olmayan bir oyun. Yani piyasada benzeri yok. MMorpg değil tabi. Moba'da değil. dediğim gibi benzeri olmayan Full pvp oyunu. Şuan fiyatı 76 TL. 3 hafta önce 5 günlüğüne ücretsiz yaptılar. O ara kaptım :) şuan tekar ücretli oldu. Yarın ise Aion 6.2 start veriliyor. 7 yıldır oynadığım Aion'u tabiki 6.2 de oynayacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 18 Eylül 2018; 9:43:57 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.