Şimdi Ara

Guilty Gear 20th Anniversary Edition Switch için Duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Arc System Works ve PQUbe, Guilty Gear 20th Anniversary Edition'ı Switch için duyurdu. İlkbaharda çıkacak.

    Guilty Gear 20th Anniversary Edition Guilty Gear ve Guilty Gear XX Accent Core Plus R oyunlarını içerecek. Her bir oyunun dijital versiyonları tek olarak da satışa sunulacak ve ayrıca Guilty Gear PlayStation 4'e de gelecek.
     
    İki oyunun da tanıtım yazısı:
     

    Guilty Gear
     
    1998 yılında, bir oyun kendi türünde dev dalgalar yarattı: Bu oyun orijinal PlayStation için çıkan Guilty Gear. Konsolun sınırlarını zorlayan muhteşem özel hareketler, hardrock soundtrack, yenilikçi mekanikler, eşsiz karakterler ve epik anime hikayesi bugünün dövüş oyunu hayranlarını aynı derecede büyüleyecek, tıpkı 20 yıl önce yaptığı gibi.
     
     
    Guilty Gear XX Accent Core Plus R

    Önceki oyun Guilty Gear XX Λcore Core’u temel alan oyunda oyuncular yalnızca saldırı tuşuna basarak Gatling Combo yapabiliyor veya rakiplerini Dust saldırısıyla havaya fırlatabiliyor veya Roman Cancel ile karakterin o anki hareketini durdurup komboya farklı şekillerde devam edebiliyor. Guilty Gear XX Accent Core Plus R, bir taraftan Guilty Gear’ı Guilty Gear yapan her şeye sahipken bir taraftan da en optimum dengeyi sunuyor. 

     
    Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  




  • Metal müziği sevmemi sağlamış oyun serisidir. Karakter tasarımlarını yapan kişi aynı zamanda eskiden müziklerinde bir kısmını besteliyordu hala aynı mı bilmem ama son oyunların müzikleri eskileri gibi gaz değil onu bilirim.

    Bu markanın hakkı aynı görsellikle geçmişte bir benzerini denedikleri gibi Bayonetta, DMC gibi bir oyun olmalı ya da Bloodborne tipi birşey çok yakışırdı. Bu kadar güzel bir evren yarat ama sadece kavga oyunu olarak sürdür olacak iş değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 18 Ocak 2019; 21:4:17 >
  • Karakterlerini çok beğendiğim bir seri.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.