Şimdi Ara

Guitar Hero World Tour oyuna girememe Çözümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çoğu arkadaşımızın başına gelen bir hata sanırım bu.Oyunu gitarla oynamaya çalışırken usb'yi takınca oyun hiç açılmıyor , ilk oyunu takıp sonra usb'yi takınca da hata verip kapanıyor. Bu hatanın çözümünü internette çok aradım ve işe yarar pek bişey bulabildiğim söylenemez. Hatta bu hatanın çözümü için sabahlara kadar uğraştığımı bilirim. Ama en sonunda inat edip nasıl yaptığımı bende bilmiyorum crack dosyası üzerinden ayarlamalar yaparak sorunu çözdüm. Tek yapmanız gereken bu crakc dosyasını indirip dosya konumunuzdaki dosya ile değiştirmek. Bu hata için işe yaradı diğer hatalar içinde belki işe yarayan bir crack'tir başka sorunlar için de deneyebilirsiniz ;)


    http://www.mediafire.com/download/6axam5g3nat3lcb/GHWT.exe







  • allah razı olsun 3 yıl önceki posttan hatanın çözümünü buldum valla
  • normal crackle oyuna hiç girmiyordu gitar bağlıyken bu crackle oyuna girebiliyorum ama giriş ekranında loadind concert kısmında donup kapanıyor :(
  • MrScorpion M kullanıcısına yanıt
    firaatkaya F kullanıcısına yanıt
    Hala oynuyor musunuz bilmem ama müzikal oyunlara ilgisi olan varsa online oynayalım ayarlamaları yapalım.GH ve RB ait tüm şarkılar var.

  • Hocam bu oyun hakkında daha detaylı açıklama yapabilir misiniz? İsmi nedir varsa indirme linki ya da konusu mevcut mu? Arkadaşlar yukarda paylaştığım GH crack hala sıkıntısız çalışıyor bu arada. Gh world tour çalışan torrent arayan varsa onu da paylaşabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf00300 Y kullanıcısına yanıt
    buyrun bahsettiğim konu burada.Uzun süredir oynamıyorum ama.
    https://forum.donanimhaber.com/tum-rock-band-guitar-hero-sarkilarini-ve-dlclerini-calalim-pc-ana-konu--136634280
  • boras06 kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler şimdi yüklemeye çalışcam. Online oluyorsa karantina günlerini değerlendirmek isterseniz girelim bir gün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: firaatkaya

    normal crackle oyuna hiç girmiyordu gitar bağlıyken bu crackle oyuna girebiliyorum ama giriş ekranında loadind concert kısmında donup kapanıyor :(

    Aynı şekilde aynı sorunu yaşadım uyumluluk ayarım Windows 7'de açık kalmış onu kapattım düzeldi sizde uyumluluk ayarlarınızı değiştirerek deneyebilirsiniz.

    Ayrıca şu çözüm için çok teşekkür ederim yıl 2021 ben hala oynama isteği içerisindeyim ama sorundan ötürü oynayamıyordum çözüldü.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.