Şimdi Ara

Gümüş ADC arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gümüş ADC arıyorum.

    Herkese merhaba,

    Sezon 1'den beri support oynuyorum. Oynamaktan zevk aldığım herolar; Leona, Braum, Alistar, Janna, Sona, Morgana, Lux. Takımın ihtiyacına ve rakibe göre, oynayacağım heroyu belirlerim. Asla flame yapmam diyemem, ben de insanım sonuçta, rahatlamak için oynuyorum bu oyunu, insanı delirtecek derecede "kasti" hareketler yapıldığında dayanamam küfürü basarım, ondan sonra da susturur oyunuma bakarım, oyun boyu kavga etmem yani. AFK asla kalmam, rakibi asla bilerek beslemem, surrender vermek huyum değildir, son ana kadar umudumu canlı tutarım.

    Benim için bot lane'deki püf nokta, ilk levellarda rakibin üzerine baskı kurup rakibi oynatmamak, öyle sakin sakin bekleyip adamın da farm yapmasına izin verip, trade'lere 6-7 levellarda girmek bana göre değil, en fazla 3. seviyeye geldiğimde takımıma bot lane'den kill vermek isterim.

    Ward konusunda bir endişeniz olmasın zaten biz zamanında ward veren itemler olmadan tek tek gidip 75 golda ward alıyordum şimdi keşiftaşıyla falan hayli hayli wardlarız haritayı.

    Özetle; kendine güvenen beni taşıyabilecek bir ADC arıyorum

    GÜMÜŞ IV ligindeyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RookieComedian -- 16 Eylül 2017; 11:18:58 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.