Şimdi Ara

Güncel Sunucu Listesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
3
Favori
11.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tarhana92

    Pyramid UO da çok fazla bot var. Skill kasma alanlarında Brit bankın sağında solunda sıklıkla görebilirsiniz.

    Ne yazık ki bir yanlışınız var. Britain içerisinde online süre iki katı işliyor Pyramid'de. Bundan dolayı insanlar afk karakter bırakıyorlar ekstradan. Ha, multi gırla.
  • Rsith kullanıcısına yanıt
    Keşke öyle olsa. Ama üzerileri çıplak çantaları bomboş cins cins yerlerde afk karakterler var pek inandırıcı gelmiyor bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tarhana92
    Keşke öyle olsa. Ama üzerileri çıplak çantaları bomboş cins cins yerlerde afk karakterler var pek inandırıcı gelmiyor bu.

    İşte tam benim dediğim gibi. Adam multi açıyor, Healer vendorun yanında bırakıyor. Afk olan karakteri ldürülse bile, direk canlanıyor. Kastığı online süre ile de zaten hediyelerini alıyor.
  • Pyramid te online kalana ödül mü vardı. O kadar oynadım fark etmedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth
    Pyramid te online kalana ödül mü vardı. O kadar oynadım fark etmedim.

    Aynen öyle. Britain'de online kaldığın süre iki katına çıkıyor. Online ödül sisteminde de işte ev, yumurta, +15 silah vb. eşyalar alabiliyorsun. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rsith

    quote:

    Orijinalden alıntı: Treth
    Pyramid te online kalana ödül mü vardı. O kadar oynadım fark etmedim.

    Aynen öyle. Britain'de online kaldığın süre iki katına çıkıyor. Online ödül sisteminde de işte ev, yumurta, +15 silah vb. eşyalar alabiliyorsun. :)

    Bende diyorum bu healerin çevresi neden bu kadar kalabalık. Belli oldu şimdi
  • Güncelleme: Narderia sunucusu kaldırılıp, yerine Silmaril UO sunucusu listeye eklendi. Sunucuların çevrimiçi oyuncu sayıları güncellendi.
  • arkadaşlar nebula'ya üye oldum fakat üyeliğim hala aktive olmadı sanırım neredeyse 24 saattir bekliyorum giremiyorum servera. bilen var mı?
  • O Rei kullanıcısına yanıt
    Nebula geçtiğimiz günlerde bakıma girmişti. Yöneticilerden bir daha açıklama gelmedi sanırım.
  • Güncelleme: Listeye Andoria UO sunucusu eklenmiştir. Çevrimiçi oyuncu sayıları tekrar gözden geçirilip, düzenlenmiştir.
  • Yalnız nebulanın sitesi bile sitelikten çıkmış. Siteye girdiğin zaman karşına gelen resim texasta casino reklamı gibi. Diğer sayfalara girince </br> <strong> falan gibi şeyler var, bold yapmak isteyip becerememişler vesaire. Wordpress midir joomla mıdır bilmiyorum ama şundan anlayan bi tane adam bulamamışlar mı? Ya da düzeltmeye tenezzül etmemişler mi? Çok önemli bir mevzu değil ama insan özenilmemiş olduğunu görünce ister istemez kıllanıyor. Eskiden nebula'nın sitesi diğer shardlara göre daha sadeydi ama derli topluydu ve güzeldi. Diğer shardlardaysa orta dünya temalı şeyler vardı genelde ama hiç böyle bir site görmedim. Site anasayfasında bakımla ilgili bir duyuru olmaması, son haberin 10 Aralık'ta olması da çok kötü. Forumda yazdılarsa bilemem ama şuraya da yazmak çok zor olmasa gerek.
  • Silmaril skillcap 700, yanlış yazılmış ilk mesajda hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakurek
    Silmaril skillcap 700, yanlış yazılmış ilk mesajda hocam

    Çok teşekkürler uyarı için, düzelttim.
  • Valla arkadaşlar yıllar önce keşfettim herkesin bildigi birşey uo öldü tabiki gerçek anlamda değil sadece sunucu üzerine acılan yarı pro uo serverları taş çatlasa 1 yıl dayanıyor oda kimse online olmuyor.

    http://www.uo.com/ girin buraya parasını verin aynı eski tadında genelde 200-500 arası online özellikle editin olmadığı herhangi bir hilenin daha geçmediği global serverda oynayın.

    serverlara kayıt free 14 günlük sonrasında sadece 5 ila 10 euro arasında degişiyor.

    alacağınız zevk 17 yıl eski ona göre düşünün saygılarımla.
  • Gücelleme: Reckoning of Martials sunucusu listeye eklenmiştir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canxx33

    Valla arkadaşlar yıllar önce keşfettim herkesin bildigi birşey uo öldü tabiki gerçek anlamda değil sadece sunucu üzerine acılan yarı pro uo serverları taş çatlasa 1 yıl dayanıyor oda kimse online olmuyor.

    http://www.uo.com/ girin buraya parasını verin aynı eski tadında genelde 200-500 arası online özellikle editin olmadığı herhangi bir hilenin daha geçmediği global serverda oynayın.

    serverlara kayıt free 14 günlük sonrasında sadece 5 ila 10 euro arasında degişiyor.

    alacağınız zevk 17 yıl eski ona göre düşünün saygılarımla.

    hocam valla ben de ilk başta direk o yoldan gideyim dedim ama hiç de aynı tadı vermiyor. bir kere "newbie" kasma yeri vesaire gibi şeyler var ki bence bu orjinalliği son derece bozuyor. britain'de role play yapan, sandalye çekip oturan adamlar var ama ana şehir moonglow olmuş diye duydum. her akşam moonglow'da toplanıp newbie'lere yardım falan yapıyorlarmış. belki oyuncu sıkıntısı içindeler ondan newbieleri kaybetmek istemiyorlar.

    moonglow'u ana şehir yapmak birçok serverda olan bir değişiklikti ama şahsen orjinal serverda bile orjinalliği bozan böyle bir sistem olması üzdü.

    pyramid'de başlamıştım ama orada da sıkıntılar var. moonglow'un ana şehir olması, feda edilebilecek bir nostalji. ona okeyiz.
    fakat minoc dışında hiçbir şehrin guard zone olmaması acayip bir şey. brit, yew falan da dahil. ne alaka anlamış değilim. fakat bu da gözardı edilebilecek bir şey zaten moonglow'da takılır herkes.
    oturmuş sistemleri ve 9 yıllık geçmişi nedeniyle tercih ediliyor ancak bazı şeyler çok ters. kendiyle çelişen sistemleri var gibi. örneğin taming kasmak çok zor. ayrıca taming ph'a da dahil değil. hiçbir şekilde hızlandıramıyorsunuz yani.(bu arada ph sistemleri 10 numara bence. yarım saat açık, 2 saat kapalı gibi bir sistem var. çok dengeli.)

    haritada bir spawn çıktığı zaman alttan yazı geçiyor ve spawna dair herkesi haberdar ediyor. ayrıca moonglow bank'taki bir stone'a para vererek spawn yerini öğrenebiliyorsunuz. bu kadar zor kasılan tamingi böyle kolaylıklarla dengelemeye çalışmışlar sanırım. ya da böyle kolaylıklar yaptıktan sonra dengeleyebilmek için taming kasmayı akla hayale sığmaz bir şekilde zorlaştırmışlar.

    dungeonlara şahsen girmedim ama 98den beri oynayan dayım test etti ve orantısız zor olduğunu söyledi. orc bomber'lar editlenmiş, zorlukları çok yükseltilmiş.(bunu şahsen ben de tecrübe ettim bir spawnda). rotting corpse benim bildiğim +12 falan verir. rotting gene aynı zorlukta belki ya da daha güçlü tam bilmiyorum ama bir başkasından duyduğum üzere içinden +'lı çıkmıyormuş. ayrıca ore lama spawnında bile "Spawn Koruyucu" denen, serverın kendi yaptığı npcler var. yani ultima online'ın rpg hikayesi içerisinde siyah robe giymiş okçu bir insanın rottingin mottingin arasında yeri nedir Allah aşkına. ayrıca neden ore lama'yı korumak istesin? hadi kirini mirini anlarım diyecem. sırf zor olsun diye eklenmiş şeyler fakat bir mantığı yok. zaten uo'nun kendi orjinal halinde de her dungeona her spawna özel yaratıklar ve bir zorluk seviyesi vardır, bunu bozmaya gerek yok.

    bu arada spawn koruyucu denen eleman 1 saniyeden az bir süreyle, belki 0.5 saniyede bir falan, 60-70 koyan ok atıyor. ekranına girdiğiniz zaman 4 tane atıyor, 2'sini alıp ölüyorsunuz, ikisi havada boşlukta kalıyor. o derece orantısız bir güç. bu arada pyramidin online sayısı genelde 70-80. az olan saatlerde (gece, sabah vs.) 50lere düşüyor. haftasonu cuma akşamları vs. 90ın üstüne çıkıyorsa bilemeyeceğim o kadar detaylı bakmadım. fakat bir craft char tamamlayacak kadar kastım. yaklaşık 2-3 hafta azar azar ilgilenip oynadım.

    şimdi bırakıp andoria uo'yu deneyeceğiz.
  • @O Rei
    Aynen çok güzel yazmışsın fakat dungeonlarda ben pek bir zorluk göremiyordum. İlk Pyramid'de de oynadım, o zamandan beridir istediğim zaman tek başıma Wyrm farmlayabiliyorum. Sistemini çözdüğünde bir zorluğu kalmıyor aksine çok basit gelmeye başlıyor. Sistemleri falan oturmuş ama köy sistemi olsun, marketlerinde bulunan eşyalar olsun oyunu çok değişik etkiliyor.
  • Konu guzel konu olmus ultimanın halen bu yıllara kadar gelebılmesı harika bebeyken paganda paticikde shadows of darkness da ne gunlerım gectı duygulandım :)
  • Güncelleme: Sunucuların çevrimiçi oyuncu sayılarında düzenleme yapıldı, RoM sunucusu ilgisizlikten dolayı listeden kaldırıldı.

    @dnz.kaya88
    Aynen öyle. O yılların tadını aramak yerine, az da olsa yadetmeye çalışıyoruz diyelim. Ultima Online'ın her zaman yeri ayrıdır.
  • Themis UO
    Sunucu Türü: PowePlay (PP)
    Emulator Tipi: Sphere
    Online Oyuncu: Yeni sunucu
    PH Durumu: %100
    Skill Dummy: Var
    Skill Cap: 800.0
    Stat Cap: 225

    Sunucu sitesi
    http://www.themis.web.tr
    sunucu forumlari
    http://www.themis.web.tr/forum/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.