Şimdi Ara

Güncel Sunucu Listesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
3
Favori
11.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • daikataNa~ kullanıcısına yanıt
    Hocam nereye gittiler acaba? Zaten Türkiye'de UO oyuncusu azaldı nerede birleştiler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Poyrito

    Hocam nereye gittiler acaba? Zaten Türkiye'de UO oyuncusu azaldı nerede birleştiler.

    Çoğu bıraktı hocam. bırakmak istemeyenlerde bildiğim kadarıyla nebulaya başladılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rsith

    Ya arkadaşlar hayatımı sadece internette geçirmiyorum ben, her gelen şu olmasın, bu olsun deyip durmasın artık. Daha yeni öğrendim ben de olayları ki sadece ismini kullandığınız sunucu değil, listedeki bütün sunucuların adı geçiyor bu olayda. Bu mesajım da buradan bir duyuru niteliğinde olsun, Ultima Online'ı bırakmanın vakti geldi benim için. Üç kuruşluk eğlence için, kimseyi özelime tecavüz ettirmem, bu riske giremem. Artık bu başlığı da güncellemeyi bırakıyorum. Bunun dışındaki her türlü konuda muhabbete, sohbete, yardıma hazırım.

    Hocam tekrardan merhabalar,

    Az önce yazın atılan mesajları tekrar okudum. Sen o serverda 80 online yazdığı halde bankalarda bile 2-3 kişiye anca rastladığını ve bu nedenle listeden kaldırdığını yazmışsın. Online sayısında düpedüz bir sahtekarlık olabilir yani. Vardı öyle bot atıp sayıyı şişiren serverlar. (Sadece senin gözleminden yola çıkarak anladığımı yazıyorum.)

    Arkadaşlar ise yok adminler ortalıkta görünmüyosa bug olmadığı için görünmüyorlar, 5 kişi bile olsa sonuçta açık bir sunucudur falan deyip konuyu başka yere çekmişler. Ama alttan alıp yine de eklemişsin tekrardan. Kimisinin hesabında sadece 3 mesajı olan, belki de sırf bu konuya cevap vermek için DH hesabı açmış bu arkadaşlar kimdir? Acaba o serverın adminleri midir? Bilmiyorum ama ben seni haklı buldum ve bunun için canını sıkmamanı öneririm.

    Sen çok güzel bir iş yaptın aylarca. Bu devirde bu oyunun eski heveslileri için güzide bir hizmet sundun. Hala Ultima kadar detaylı ve serbestlik sağlayan bir MMORPG bulamıyorum oyun piyasasında. Zaten bu saatten sonra bulunmaz da. Çünkü bu sadece MMORPG'lerin değil, bütün oyun dünyasının yönelimi: FPS'si olsun TPS'si olsun. Normal oyun süresi 10-15 saat olan Half-Life jumplar yaparak, haritayı atlaya atlaya 20 dakikada bitirilebiliyordu. Şimdi düşünsenize günümüzdeki hikayeli bir FPS oyununda öyle bir şey yapılabilir mi? Seni sandboxların içine hapsediyorlar devamlı. Ya da Team Fortress Classic'in, AG'nin multiplayerlarının ne kadar hızlı oynandığını düşünün... Günümüzdeki MMORPG'lere de baktığında(örneğin WoW gibi) ekranın altına büyüleri dizebileceğin bir şerit veriyor, çantanda belli sayıda slotlar var, her item bir kare kaplıyor vs... Elindeki bıçağı ağaca vurup dal çıkarıp onu yakıp üstünde balık pişirmek falan şimdiki oyunların izin verdiğinin çok ötesinde detay ve serbestlik içeriyor.

    ---
    Bu mesajın asıl amacına geleyim.
    Yıllık Ultima hevesim geldi yine. :) 2015'te başlayıp bırakmışım heralde forumdaki mesajlarımdan anladım. Geçen sene de başlayıp, eski UOcu 40 yaşındaki dayımı da başlatıp, bırakmıştık. Şimdi ben tekrar başlamak istiyorum.
    Tamer oynayan dayımla Revolution'a başlamak gerçekten bir felaketti. Geceden sabaha 0.2 taming anca geliyormuş. Adam bırakmak zorunda kaldı. Benden habersiz diğer serverları da denemiş ama ideal bi yer bulamamış. Ayrıca blacksmith gibi craft skillerde ne kadar zorlandığımızı da yine eski mesajlara bakınca hatırladım.
    Evet ph açık olmak zorunda değil, sonuçta eski Nebula'da da yoktu ve çok zevkliydi. Ama standardına kıyasla abartı derecede zor yapmak da çok sıkıcı kılıyor bence. Bir de Yew vb. şehirlerde Guard Zone kaldırılmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Sırf insanlar Brit bankta toplansın diye böyle bir uygulama yapmayı da mantıklı bulmuyorum.

    Siz şu an oynuyor musunuz ya da serverları takip ediyor musunuz? Bir öneriniz var mı?




  • Güncel sunucuları Ultima Haber Portalımızdan takip edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UOTakip -- 26 Şubat 2018; 20:47:24 >
  • Bundan yıllar yıllar önce 2004 yılında yakın olduğum bir internet cafe aracılığıyla PAGAN/RUNUO serverında başlamıştım..
    Burada yıllarca oynayıp sonrasında rp+pvp , pvp, rp serverlarında devam ettim ama hiçbiri PAGAN'ın yerini tutmadı..
    2006-2007 gibi TOTAL FRAG ve LITTLE WORLD diye 2 farklı pvp serverı vardı.. Bunlardan aldığım hazzı da size burada kelimelerle anlatamam..He bu bahsettiğim dönemlerde fireball macrosu falan yoktu ha tamamen ellerimizle yapardık bütün spell'leri.
    Şimdi size soruyorum var mıdır güzel bir server ? O zamanki kadar zevk alamam büyük ihtimal ama yine de başlamaya çalışırım...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yigitaliano

    Bundan yıllar yıllar önce 2004 yılında yakın olduğum bir internet cafe aracılığıyla PAGAN/RUNUO serverında başlamıştım..
    Burada yıllarca oynayıp sonrasında rp+pvp , pvp, rp serverlarında devam ettim ama hiçbiri PAGAN'ın yerini tutmadı..
    2006-2007 gibi TOTAL FRAG ve LITTLE WORLD diye 2 farklı pvp serverı vardı.. Bunlardan aldığım hazzı da size burada kelimelerle anlatamam..He bu bahsettiğim dönemlerde fireball macrosu falan yoktu ha tamamen ellerimizle yapardık bütün spell'leri.
    Şimdi size soruyorum var mıdır güzel bir server ? O zamanki kadar zevk alamam büyük ihtimal ama yine de başlamaya çalışırım...


    Merhaba,

    Pagan UO, bir Ultima Online Club projesidir.

    Ekibimiz sitede yazmaktadır.

    www.paganuo.com

    Yakın zamanda Pagan'ı tekrar açacağız.




  • @O Rei; söylediklerin ve anlattıkların için teşekkür ederim. Uzun zamandır giremiyordum, malum askerdeydim. Ultima Online bir deryaydı fakat mevcut sunucular bu potansiyeli hep kötü yönde kullandı. Sadece yöneticilerde değil suç, oyuncular da artık bu oyuna doydu. Kimse girip oyunun o serbestliklerini, özgürlüklerini yaşamıyor artık. Ailesiyle sunucuya gelen alıyor editi, çıkıyor aksiyon yapıyor. Ultima Online artık böyle bir oyuna dönüşmüş Türkiye'de. Ara sıra bana da geliyor oynama isteği fakat biliyorum ki başlasam, en fazla iki hafta sonra bırakacağım oyunu. Onun için hiç bulaşmıyorum. MMORPG türü zaten dünyada büyük bir düşüş yaşıyor.Her sene piyasaya çıkan milyon tane Kore menşeili MMORPG var ve türün kalitesini bitiriyor bu oyunlar.

    Ayrıca konuyla ilgilenmeyeceğimi söylemem, gelip burada sitenizin veya sunucunuzun reklamını yapabilirsiniz anlamına gelmiyordu. Her gün biri peydah olup, neden bu başlıkta reklam yapıyor, anlamış değilim. Zaten Ultima Online forumu çok aktif bir forum değil. Başlık açtığında, ilgi çekiyor.

    Herkese selamlar. Artık buralardayım, bir mesajla ulaşabilirsiniz.




  • vay be yıllar oldu oynamayalı ama o günleri acayip özlüyorum.

    Tweety Izahul
    Izahul Family

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende eski bir Ultima Online oyuncusu olarak başlama niyetindeyim.Toplu olarak güzel bir başlangıç yapacaksak Sphere sunucularında oynayabilirim.Birazcık kafanızı şişireceksem RUNUO da olur :)
  • Yabancı serverlarda başla Hybrid (kurucu geri döndü yakında yükselir) ve Demise iyidir. Alternatifhttps://www.uoforum.com/ yadahttp://www.uorenaissance.com/

    http://www.uohybrid.com/
    http://www.uodemise.com/
    http://www.uogdemise.com/community/index.php




  • fanciful F kullanıcısına yanıt
    Peki Demise,Hybrid ve diğer alternatiflerde Türk topluluğu var mı konuşup RunUO'yu öğrenebileceğim.Yıllarım Sphereserver ile geçtiğinden RunUO'nun bir kaç farklılığından öte bir şey bilmemekteyim.Ama oynayan ve yardımcı olabilecek Türk arkadaşlar varsa her zaman beklediğimi söyleyebilirim.
  • Vallahi Demise ML sürümü hepsinden fazla öğrenilmesi gereken şeyler içeren bir server. Uo demise satılık acc ler konusunda linkler verdim. Oku öğren;http://www.uoguide.com/Main_Page belli seviyede sana yardımı dokunur, unutma orjinal server çok daha ileri, ML ye nazaran.
    Diğerlerine gelince sphere runUO karışımı ve kendilerine özgü bir çok öğe içerdikleri için öğrenmek onlarda da meşakkatli, hepsinin discord serverları var buralarda sorduğun her soruya anında cevap alabilir hızlıca öğrenebilirsin. Türk playerlar konusuna gelicne çevre edinmen fazla uzun sürmez. Uo sever çok Türk oynuyor. Tahmininizden de fazla. Yabanı serverlar çok daha adil ve profesyonel. 40 yaşında ergenler değil yöneticileri. :D




  • Unutmadan söyleyeyim yabancı serverlar donataion dan para kazanır Türkler gibi edidtten değil. !
    Bunu söyledikten sonra talebin arzı yarattığını yani player edit istemese editin olmayacağını da unutmayalım. İçimiz çürümüş. Türk böyle oyun oynuyor... nabalım.!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanciful -- 29 Aralık 2017; 12:22:53 >
  • Bu başlık reklam yapmanız için açılmış bir başlık değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rsith -- 20 Şubat 2018; 15:58:27 >
  • Quingis Nisan 2016'dan beri açıktır. Son sürüm Time of Legends olarak hizmet vermektedir. Orjinal UO'ya en takın Türk serverıdır.



    Site:http://www.quingis.com



    Discord Odası:https://discord.gg/3gaB2ER



    Listeye ekler misiniz lütfen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • equinox E kullanıcısına yanıt
    50 kere dedik ki bu başlık sunucu reklamı yapılacak başlık değil diye. Okuduğunu anlayamıyorsan, orası ayrı tabi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rsith

    50 kere dedik ki bu başlık sunucu reklamı yapılacak başlık değil diye. Okuduğunu anlayamıyorsan, orası ayrı tabi.
    Yazılanı okuyamıyorsan asıl sorun sende. Bak ne yazıyor altta:

    Listeye ekler misiniz lütfen?
  • equinox E kullanıcısına yanıt
    Az üstlerde konuyla ilgilenmeyi bıraktığımı, ancak yine de başlığın reklam amacı ile devam etmediğini belirtmiştim. Bir önceki sayfada sunucu reklamı yapma konusunda yönlendirecek bir ileti daha var.

    Lütfen bir konuya mesaj atarken, önce konunun ne amaçla açıldığını sonra da içeriğini gözden geçirmeni öneririm.
  • Bir konu başlığını güncellemeyi bıraktıysanız bunu ilk gönderiyi düzenleyerek duyurmanızı öneririm. Konunun amacı zaten ilk gönderide yazıyor, güncel tutulmaya çalışılacağı ile birlikte. Ben de buna uygun bir paylaşım yaptım. Altı üstü Ultima Online sunucu listesi sunan bir konudaki 7 sayfadaki onlarca gönderiyi okumam gerektiğini düşünmüyorum. Size hayatta başarılar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equinox -- 27 Temmuz 2018; 1:32:5 >
  • equinox E kullanıcısına yanıt
    Reklam amaçlı gönderdiğiniz gönderinin hemen üstünde -bak önceki sayfalarda demiyorum- aynı uyarı mevcut. Gözünden kaçmış olabilir, bunu kabullenmek yerine hala uzatıyorsun. İlk gönderideki sunucuların birçoğu kapanmış ya da bilgileri yanlış. Yani o gönderiyi de okuduğunu düşünmüyorum.

    Ayrıca konunun güncelliğini kontrol etmek için gönderinin son güncelleme tarihine de bakabilirsin bir dahakine. Bunlar sana eski bir forumcudan tecrübeler olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rsith -- 29 Temmuz 2018; 10:34:6 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.