Şimdi Ara

GunZ 2 Türkiye versiyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gunz 2 Türkiye'de Türkçe olarak çok yakında GunZ sevenlerle buluşacak.
    Açık Beta Sürümünde oynama fırsatı çok yakında!

    www.gunz2.redcodex.org

    Özellikler
    Eşsiz Aksiyonlar

    GunZ’ın eşsiz akrobatik hareketi gelişti. Bir önceki seride olan hareket sınırlaması geliştirildi, ve şimdi GunZ 2’nin akrobatik hareketi, keşfetmek istediğin herhangi bir yere gitmen için duvarlar üzerinde zıplamana ve koşmana izin veriyor.



    Çeşitli Karakterler / Becerileri

    GunZ 2’de artık cinsiyet sınıflandırması yok. Onun yerine, eşsiz yetenekleri olan karekter çeşitliliği benzersiz yenenekleri ve silahları birleştirerek kendi havalı aksiyonunu yaratmana izin verecek.



    Dinamik Savaşlar

    Duvarlar gibi sabit nesneler GunZ 2 oyuncuları için engel değil. Düşmanlarına en beklenmedik rotadan taarruz etmek ya da tuzaklar kurmak için ve bir çok yıkıcı nesne kullanmak için yaratıcı yollarla duvarlardan atla.

    Arka Plan
    Astra Kıtası, milattan sonar 1863. Axium İmparatorluğu ve Trivia Cumhuriyeti arasındaki savaşta insanoğlu tarihinin en büyük kefişlerinden birini yapar, Optimite. Aynı zamanda, Adam Corp, temeli enerji sektörü olan bir ulusüstü mega şirket kuruldu. Adam Corp devasa sermayesi ile hızlıca büyüdü ve imparatorluğun ve cumhuriyetin yanında dünyanın üçüncü gücü oldu. Adam Corp yollarında duran herhangi birini öldürmekte tereddüt etmeyen acımasız bir grup kapitalisttir. Onlar büyüdükçe halk daha harap hale gelmektedir. Bu super kötünün karşısında durmak için Astra insanları Guardian Sans Frontier, the GSF. adında tetikte bir grup oluşturmuştur.

    Milattan Sonra 1970, günümüz. Soğuk savaştan sonar, Adam Corp silahlanma genişlemesini tamamladı ve uluslararası kanunlar tarafından yasaklanmış olan savaş robotları üretimine başladı. GSF hızlı bir şekilde istihbaratı aldı ve ajanlarını Adam Corp’un askeri fabrikalarının çekirdek tesislerin yer aldığı cumhuriyetteki bir adaya gönderdi. Böylelikle Adam Corp’un dünyayı ele geçirmek için cesur hırsını durdurmak için başladı GSF’nin savaşı .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ne zaman açılıyor.www.fb.com./redcodex2 facebook sayfası
  • açık beta kayıtları başlamış 200 kişi ile sınırlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.