Şimdi Ara

güvenli modda kopyalama yapılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    Toshiba 2 tb harici hard diskimi bir çok kez tv(Samsung Smart Tv) ile bilgisayar arasında taktım çıkardım. Hiç bir sıkıntı olmamıştı. Şimdi TV den çıkarıp bilgisayara taktığımda( win 7 Yüklü) hard diske "erişim engellendi" hatası veriyor ve içine giremiyorum. HD yi tekrar tv ye taktığımda içindeki herşeyi görebiliyorum. Bu erişim engellemesine karşı internette epey arştırdım ama anlatılan çözümler benim sorunumu çözmedi. Bir kişi güvenli modda görebilirisin diye yazmış. Bende aynen öyle yapıp bilgisayarı güvenli modda açtığımda hard diskin içini görebildim.
    Aslında asıl amacım bilgisayara format atmadan önce içindeki foto ve diğer dokümanları hd ye aktarmaktı. Bu kopyalama işlemini güvenli modda yapsam gerçek anlamda kopyalama yapmış olur muyum?
    Daha sonra bilgisayara format attıktan sonra HD deki bilgileri geri bilgisayara aktarıp onada bi format atıp bu sorunu çözerim diye düşünüyorum.
    Kısaca güvenli modda harici hard diske kopyalama yapılır mı? Sorusuna cevap olarak bilgisayardaki bir filmi HD ye atıp tv de baktığımda kopyaladığını gördüm. uzmanlara bir sorayıp emin olayım istedim.
    Saygılar



  • Bilgisayara format attım. Yine düzelmedi. Haricî harddiske erişim engellendi yazmaya devam ediyor. Başka harddiski takınca sıkıntı yok. Çözemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.