Şimdi Ara

Güvenlik Kamerası Görüntü Gelmeme Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Elimde aşağıdaki cihazdan var. 3 ayrı kamera ile denememe rağmen görüntü alamadım. Kameralara elektrik geldiğinden %100 eminim. 3.5A trafo aldım sıfır, zaten 2 adet kızılötesi kamera ile kullanacağım (10-15 metre falan max). Kablo da sıfır 0.50mm kablo, kablo televizyon kablosu gibi tek tel değil de ince ince tellerden oluşuyor. Cihaz ve kameralar daha önce işyerinde sorunsuz olarak kullanılıyordu, önceki kayıtlar falan izlenebiliyor yani. Üzerinde 1TB disk var.

    Yardımlarınızı bekliyorum...

    Güvenlik Kamerası Görüntü Gelmeme SorunuGüvenlik Kamerası Görüntü Gelmeme SorunuGüvenlik Kamerası Görüntü Gelmeme Sorunu







  • ben 3 yıldan bu yana evimin bahçesinde güvenlik kamerası kullanıyorum. 2 ay öncesine kadar 1,3 mp ahd kamera kullanıyordum. şimdi 1080 p dvr cihazı aldım.ayrıca 1080 full hd kamera aldım.ev de bahçe de bu kamera işi ile çok ugraştım.
    kameralara elektrık gelip gelmediğine şöyle emın ol.bir volt matre (multimetrede d,yorlar.) malum bu voltmetrenın kırmızı mavı ucu var.kırmızıyı dvr cihazından çıkıp kameraya gelen elektrık ucunun (siyah renk) kırmızı ucunu soketın iç kısmına,siyah kabloyu ise soketin dışına dokundur.burada 12 voltu görmen lazım.tabii burada dvr da elektriğe bağlı olacak.(http://www.pentaguvenlik.com/bnc-disi-jack-disi-guc-soketi-20-cm-kablo-1148-pmu212)
    12 volt elektrık geliyorsa dvr dan gelen 3 renk (kırmızı,siyah,sarı,göbek) bu kabloların ,kameraya bağlanan kabloları kontrol et. sorun mutlaka buradadır. göbek saçak bağlantısına özellikle dikkat et.saçaklar malum çok ince teller.
  • sarı kablo görüntü,siyah ve kırmızı elektrık.




  • dvr kabosunda, ,1 kırmızı,bir siyah, (ses olacaksa bir kablo fazla olacak)bir göbek, bir de saçak olacak.
  • Sorununuzu çözebildiniz mi bilmiyorum ama, Cenova cihazlara virüs yollanmıştı sorun bundan kaynaklı olabilir.
  • Hocam merhaba, kullandığınız Kablo, BNC ve diğer bağlantılarıda paylaşır mısınız size yardımcı olmaya çalışabiliriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.