Şimdi Ara

Güzel İzmir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

    Hocam dediğiniz yerler kordonun arka sokakları ve evet akşamları pek güvenli olmuyor, genelde üniversite gençliğinin takıldığı ucuz bira içilecek mekanlar. Ama Dr.Mustafa Enver Bey Caddesi ve alsancak civarı oldukça güzeldir. Kendinizi bağdat caddesi civarı ya da nişantaşı’nda hissedersiniz.
    Teşekkürler hocam tavsiyeler için.Bir daha ki sefere bu bölgeleri tercih ederim
  • Mekan tavsiyesi istersen özelden yazabilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

    Mekan tavsiyesi istersen özelden yazabilirsin
    Yolumuz ne zaman o taraftan geçer hiç kestiremiyorum hocam ama geçersek aklımdasınız.Teşekkürler.
  • Katılımcılar Travel Turkey İzmir Fuarı ile ilgili ne dedi?

    İşte katılımcılardan bazılarının Travel Turkey İzmir Fuarı ile ilgili değerlendirmeleri:

    Jolly Tur Mice Direktörü Serdar Söyler: “Jolly Tur olarak stant ile katıldığımız Travel Turkey İzmir Fuarı’nda bu yıl geçen yıla oranla daha fazla ziyaretçi olduğunu gözlemledik. Yeni ziyaretçi ile network imkanı bulmak bizim için çok faydalı oldu. Bu tarz fuarlar sektörümüze hareket kazandırıyor. Travel Turkey İzmir Fuarı, dünya ve ülke turizmini İzmir’de buluşturdu. Güzel İzmir şehrinin keyfini yaşama imkanı sundu. Organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

    HotelRunner Kurucu Ortağı Arden Agopyan: “Travel Turkey İzmir Fuarı, her yıl bir önceki yıldan daha fazla nitelikli ziyaretçi çekerek katılımcı firmalar için katma değerli bir etkinlik olarak dikkat çekiyor. HotelRunner olarak, İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla gerçekleştirdiğimiz ttitech stage etkinliğimizle yüzlerce profesyonele ulaşarak en son teknolojik gelişmeleri anlattık. Fuara yeni bir soluk getiren bu oluşumun, fuarın gelecek yıllardaki etkinliğini de artıracağını ön görüyoruz. Firma olarak bu kaliteli fuar ve organizasyon sayesinde Ege Bölgesi başta olmak üzere tüm Türkiye’deki iş ortaklarımızla buluşabilmiş olmaktan mutluyuz”

    Çeşme Otelciler Ve İşletmeciler Birliği Başkanı Yakup Demir: “12. kez buluştuğumuz Travel Turkey İzmir'le 13’üncüsünde buluşmak üzere bu yılda vedalaştık. Her yıl hem nitelik hem de nicelik olarak gelişen güzelleşen Travel Turkey İzmir'e hem çok yakıştı, hem de İzmir ona çok alıştı. Dün gibi hatırlıyorum. Bu fuarın kararı verilirken hep ihtiyatla yaklaşıldı, 'olur mu, bu fuar tutar mı' dendi. Fakat birincisinden 12’ncisine kadar nasıl büyüdüğünü hepimiz gördük. Bu fuar tuttu ve katılımcı ve ziyaretçi sayısını her yıl önemli ölçüde arttırarak bugünlere kadar geldi. Oldukça fazla ziyaretçi ve katılımcıyla buluştuk, konuştuk ve fuarın değerlendirmesini yaptık. Hepsinin ortak görüşü, ' hem kalite var, hem samimiyet var, hem de huzur var' dediler. Partnerlerimizle çok rahat görüşme yaptık, kaliteli işler geldi dediler. Biz Çeşme olarak da çok memnunuz. En çok ziyaret edilen stant olduk. Alaçatı ve Çeşme otellerimizden ciddi katılımcı geldi. Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız da fuardaydı. Sabahtan akşama kadar ziyaretçilerle hasbihalde bulundular, sorunları ve istekleri dinlediler. Netice olarak, Travel Turkey İzmir için vazgeçilmez bir fuar. İZFAŞ ve TÜRSAB tüm detaylarıyla mükemmel bir şekilde organize ediyorlar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ederiz”

    İtaltur Tur Şirketi Sahibi İra Özkesen: “12’ncisini düzenlenen fuara biz düzenli olarak katılıyoruz. Gelişimini son derece iyi gözlemledik. Sektörde çok daha etkin olan, tercih edilen bir fuar oldu Travel Turkey İzmir. 2019 turizminin gelecek turistler açısından çok daha çeşitli olacağını ve daha fazla sayıda turist geleceğini düşünüyoruz. Hem İzmir hem de Kuşadası’na kruvaziyer gemilerinin daha fazla gelmesiyle birlikte bu da canlanacak. Kesinlikle daha fazla turist bekliyoruz. Bu artışta fuarın da katkısı olacağını düşünüyoruz. Özellikle Orta Doğu ve Japon piyasası ile görüşmeler yaptık. Ne kadar internet ortamı olsa da yüz yüze yaptığımız görüşmeler her zaman ilişkiye artı avantaj katıyor”

    Side Royal Palace Hotel & Spa Genel Müdür Yardımcısı Erol Sanat: “Otelci olarak Travel Turkey İzmir’den bizim beklentilerimiz yaz sezonuna yönelik iç pazarın daha hareketlenmesi. Bu fuarda yapmış olduğumuz görüşmeler 2019 için herkesin istekli olduğunu gösterdi. Tabi ki kur artışıyla fiyat yükselmesinden dolayı herkesin endişesi var. Burada otelcilere iş düşüyor. Geçen yılki fiyatların bir tık üstüne oda ayırarak iç pazarın küstürülmemesi gerektiğini düşünüyorum. 2019 umuyorum güzel bir sezon olacak. Türkiye’deki yatak kapasitesine baktığınızda sadece iç pazarla olmuyor. Almanya ve Rusya lokomotif pazarlar. Ayrıca İngiltere pazarı da ağırlık kazanıyor. Gözlerimizi bu üç pazara odaklayıp devam etmemiz yanlış, yeni pazarlar oluşturulmalı. Travel Turkey İzmir’de yabancılarla kendi ülkemizde buluştuk, bunun da faydalarını göreceğiz” diye konuştu.

    Utatil Kurucu Ortağı Hüseyin Akyol: “Fuar çok güzel geçti, kalabalıktı. 2019 turizmine fuarın katkı sağlayacağını düşünüyorum. 2018’de de yaşadık bunu, 2019’da da göreceğiz. Rekabet çok fazla olacak. Hem iç hem de dış pazarda rekabet olacak, çok çetin geçecek. Fuar rekabette bir adım daha öne çıkartan pozisyonda bulunuyor”

    Ebook Travel Tur Direktörü Okay Bülent Kırmızı: “Fuarın beklentilerimizi karşıladığını söyleyebilirim. Çok ciddi ilişkiler kurduk. Karşılığını fuardan sonra geri dönüşlerle göreceğiz. Fuarın 2019’a katkısı mutlaka olacak. Burada çok fazla şirket var, yabancı satın almacı da fuara katılıyor. Mutlaka yeni anlaşmalar yapılacaktır, katma değer kazandıracaktır turizme”


    https://www.turizmguncel.com/haber/katilimcilar-travel-turkey-izmir-fuari-ile-ilgili-ne-dedi




  • İzmir'e Avrupa'nın en büyük termal kür merkezi yapılıyor

    Kanalben'in haberine göre, İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen imza törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Tetusa A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Çeşme Turistij OTelciler Birliği (ÇEŞTOB) eski Başkanı Veysi Öncel'in yanı sıra şirket ortakları ve mimarlık grubu temsilcileri katıldı.

    'Çeşme'nin Altın Projesi' sloganı ile hayata geçirilecek projenin 200 milyon TL yatırımla 24 ayda tamamlanması bekleniyor.

    '15 YILDIR UYGULUYORUZ'

    İmza töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu İzmir'in kalkınması ve yaşam kalitesinin artması için, 2005 yılında bilim insanları ile birlikte hazırladıkları İzmir Strateji Planı'nı 15 yıldır uyguladıklarını ifade etti.

    Kocaoğlu ilk defa çıktıkları EXPO yolculuğunu kaybetmiş olsalar da taahüt edilen projeleri moral bozmadan ve taviz vermeden yürütmeye devam ettiklerini vurguladı.

    'İZMİR'İN KADERİ İLE KENDİ KADERİNİ EŞDEĞER TUTANLARIN PROJESİ'

    Tetusa Çeşme Termal Kültür Merkezi'nin İzmir'in, kentin zenginlerinin, İzmir'de para kazananların, İzmir'in kaderiyle kendi kaderini eşdeğer tutanların projesi olduğuna değinen Kocaoğlu, bu proje için herkesin elini cebine sokması gerektiğine değindi. Kocaoğlu konuşmasında İzmir'in kazanması için herkesin elini taşın altına koyarak hayatı paylaşmaya karar vermesi gerektiğini, bu başarıldıktan sonra, İzmir'in başaramayacağını hiçbir şeyin olmadığını vurguladı.

    'HEM İZMİR'E HEM TÜRKİYE'YE ÖNCÜLÜK EDECEK BİR PROJE'

    Projenin 10 yıllık bir çalışmanın ürünü olduğunu belirten Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ise Şinasi Ertan'ın bu projeye büyük emek verdiğini söyledi. Dalgıç ayrıca, hem içerik hem de tasarımsal olarak İzmir'e ve Türkiye'ye öncülük edecek bir projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

    'HEDEFİMİZ 60 BİN KİŞİYE EV SAHİPLİĞİ YAPMAK'

    Tetusa Yönetim Kuru Başkanı Veysi Öncel, bu proje ile Çeşme'de 60 bin kişiye ev sahipliği yapmak istediklerini ve Çeşme'de turizmin 12 aya çıkmasının önemli olduğunu vurguladı. Projedeki otel yatırımının küçük olacağına da değinen Öncel, projenin termal tedavi merkezi olarak Slovenya'nın ünlü mimari ofisile birlikte tasarlandığını belirtti.

    AVRUPA'NIN EN BÜYÜĞÜ OLACAK

    Kapalı inşaat alanı 57 bin metrekareyi geçen proje Avrupa'nın en büyük termal kür merkezi olacak. Sağlık merkezinde ortopedik tedavi sonrası rehabilitasyon, nörolojik rahatsızlıklar sonrası rehabilitasyon, spor hastalıkları tedavisi, koruyucu sağlık rehabilitasyon tetkikleri gerçekleştirilecek. Günlük kullanımlar içinse güzellik merkezleri, fitnes salonları ve sauna olacak. Tesiste ayrıca, 50 odalı bir yaşlılar evi de bulunacak.

    Slovenyalı mimarlık grubu adına konuşan Mimar Dean Lan ise proje bittikten sonra çok güzel ve çekici olacağını söyledi. Günümüzde insanların sağlıklarına daha çok önem verdiklerine de değinen Lan, Tetusa Çeşme Termal Kür Merkezi'nin sadece rahatlama yeri değil aynı zamanda koruyucu bir tedavi alanı olacağını vurguladı.


    https://www.turizmguncel.com/haber/izmire-avrupanin-en-buyuk-termal-kur-merkezi-yapiliyor




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.