Şimdi Ara

H110M GAMİNG ANAKART AÇILMIYOR!! YARDIM(ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben şimdi h110m gamin ankart ve ddr4 2133mhz ram birde işlemci olarak g4560 aldım öncelikle biosun güncelenmesi gerektiğini biliyordum bios güncelemesini bir yakınıma giderek yapdım ve görüntü aldım ancak eve geldiğimde görüntü alamadım sonradan bios da sıkıntı oldugunu düşünerek birdaha gittim onun işlemcisini tekrar takarak görüntü almayı denedim ancak vermdedi, vga ile denedim görüntü alamadım sonradan harici bir ekran kartı takarak gine görüntü alamadım. Olay şöyel ankarta gücü veriyorum ardında çalışdırıyorum ankart üzerindeki dram ve cpu ışıkları yanıyor sabit deil ama yanıp sönüyor ancak vga yazan kısımda hiç bir ışık yanmıyor,

    ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xman06 -- 18 Mayıs 2018; 15:19:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • kısa devreye düşüyor anakart servise yollayın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MB-CLS kullanıcısına yanıt
    neden olmuş olabilir ? servise gönderme gibi bir şansım yok ancak nasıl yapabileceğimi söylerseniz belki yapabilirim birde servise gönderme gib bir durumda ne kadar bir ücret taleb ederler ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xman06 X kullanıcısına yanıt
    iki ayrı pc den söküp takarken statik elektrik gelmiş olabilir veya güç kaynağı söküp takarken sıkıntı vermiş olabilir. bios pilini çıkartıp 30sn bekleyin takın bakalım nolacak. devrelerin tek tek kontrol edilmesi gerek elektronikciye götürün o zaman devrelerden birisi yandıysa basit birşeyse 1 lira 10 20 de işçilik alırlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MB-CLS kullanıcısına yanıt
    bios pilini söküp daha önce beledim ancak güç kaynağını söküp takarken sıkıntı olmuş olabilir elimde herhangi bir fatura yok ben bunu yinede servise göndersem olur mu ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xman06 X kullanıcısına yanıt
    Hangi markaysa teknik servis ile gorusun bildigim kadariyla gerekmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim geçmiş olsun aynı anakart bende vardı bi akşam aniden bilgisayar kapandı dahada açılmadı.



    Statik elektrik diye düşündüm elektriği boşalttım olmadı ama cpu ışığı hep yanmaya devam etti.



    Baya bir araştırma yaptım o model anakartın bazı serilerinde hata olduğunu öğrendim hemen bı sonraki gün vatana götürdüm (vatandan alınma h110 m pro vd MSI ) daha 14 günün geçmediğini anakartımda sorun olduğunu söyledim onarım talep etmedim (ve sakın sende etme) değişim yada iade talebinde bulundum daha dün vatana gidip anakartı gene aynısıyla değiştim.



    Ve sana tavsiyem hemen servise yollaman eğer vatandan aldıysan genelde değişim ve iade onaylıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay5316 -- 9 Mart 2018; 8:24:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkay5316 kullanıcısına yanıt
    şu an halla uğraşıyorum ancak ben bios güncelemek için ankartın bios çipini çıkarıp günceleme yapmayı denemişlerdi garanti dışı kalır mı ?
  • Servis dışı sökme takma işlemi varsa garanti dışı kalır kısa devre var zaten anakartta yinede gidip sor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xman06

    bios pilini söküp daha önce beledim ancak güç kaynağını söküp takarken sıkıntı olmuş olabilir elimde herhangi bir fatura yok ben bunu yinede servise göndersem olur mu ?
    Anakartın pilini çıkartmak yada BIOS güncellemesi yapmak garantiyi bozmaz. Fatura önemli değil zaten seri numarasından anakart sisteme tanımlıdır. Fazla uğraşmadan teknik servise gönder hallederler.

    İletişim Bilgileri

    Servis Noktası A.Ş.
    Gülbahar Cad. Cem Apt. No:17 Mecidiyeköy - Şişli / İstanbul

    Telefon +90 212 288 42 30
    Faks +90 212 288 52 96
    Eposta bilgi@servispoint.com
  • Berkay Eren kullanıcısına yanıt
    anakartın bios çipini çıkarım bios güncelemesi denenmişdi garanti dışı kalır mı ? fotoğrafını koyuyorumH110M GAMİNG ANAKART AÇILMIYOR!! YARDIM(ÇÖZÜLDÜ) H110M GAMİNG ANAKART AÇILMIYOR!! YARDIM(ÇÖZÜLDÜ)




  • Arkadaşlar sorun çözüldü sorun aslında ram de imiş,yalnız şöyle bir sorun var ben şimdi ram in faturasını kaybetmişdim ve faturayı çıkartırdım ve ram'i garantiye gönderdim ama şöyle bir sıkıntı var ben yanlış faturayı çıkartmışım faturada yazan ram Gskıll 8GB RipjawsV kırmızı ddr4 2400mhz cl15 1.2v singel ram benim göderdiğim ram ise GSKILL 8GB (1x8GB) Aegis DDR4 2133Mhz CL15 1.2V sizce bir sorun çıkar mı ? ama iki ram'in faturası da benim üstüme sadece yanlış faturayı göstererek yanlış ram'i göderdim sıkıntı çıkar mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.