Şimdi Ara

Haber Bildirimleri ve Arama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, uygulama bence gayet iyi gidiyor. Benim gördüğüm iki sıkıntı var:

    Birincisi, forum içi arama algoritmanız nasıl çalışıyor bilmiyorum ama, örneğin ‘iphone x’ yazdığımda hiçbir sonuç çıkmıyor. Böyle bir şeyin olması imkansız, Bari konu başlıkları üzerinden bir arama yapıp geri dönebilse.

    İkincisi, haber bildirimleri alıyorum, gayet güzel ancak ilgili haber sayfasını açtığımda ve haber başlıklarını gördüğümde o bildirimler hala kalmaya devam ediyor. Bence bu bir sorun. Ben başlığı gördüğüm anda o haberi görmüş sayılmalıyım diye düşünüyorum, en azından bu gördüğüm tüm uygulamalarda böyle. Tek tek hepsini açıp bildirimlerin gitmesini sağlamam ya da hepsini yok say demem gerekiyor, bence doğru değil. Haberi gördüğüm anda ilgimi çekerse içine girer okurum ya da istemiyorsam okumam, ama sonuçta o haber artık benim için bitmiştir. Bu konunun felsefi bir tarafı olabilir, siz böyle düşünmüyor olabilirsiniz ama bence durum böyle.

    Geliştirmelerinizde başarılar dilerim.


    Cihaz: iPhone10,3 (11.2.5)
    Sürüm: 2.0 (25488)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Mehaba,

    Masa üstü pc stünden giriyorum sürekli.. Bi konuya yorum yapıyorum sonra ona cevap veriliyor ama ne mail adresimde nede başka bir şekilde bildirim gelmiyor. Ne zaman siteye kendi oturumumla girersem o zaman görüyorum bildirim ekranını!!! Var mı bir ayarı? desteklerinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.